kızlar gittim folikasit aldım folbiol aldım 1 tl ye iiymi sizce
ya kızlar sadece idrar testi adet döneminden kaç günsonra tam sonuç veriri yazarmısınız dün yaptım negatif bu gün üçüncü günüm ne olur yardımcı olurmusunuz
bugünkünü şimdi içiyimmi bide bişey duyuştum folikasiti sabah içersen hep sabah içicekmişsn akşam içersen hep akşam içicekmişsin doğrumu bilen warsa bana cewap werebilrmi
canimm benimm nasilsinn bi sen gordun deme benihihoyyyt
ebrubudan haberi olan varmı kızlar ?
canım doktor bana günde 3 kere içeceksin demişti geçen yıl nisan ayında başlamıştım
ama baktım tık yok hamile kalamadım bir de sadece bende mi oldu bilmiyorum ama aşırı kilo aldığımı farkettim hamile kalamayınca da bıraktım geçen ay doktora gittiğimde doktor kullanıp kullanmadığımı sormuştu bende bir süre kullandım şu an kullanmıyorum dedim doktorum eğer bir sonraki ay da hamile kalmazsan tekrar başla dedi bende yeni yeni başladım
ama yine kilo alabilirim diye de korkmuyo değilim bırakınca normale dönmüştüm çünkü gelip geçici bir şişlik gibi sanki biraz uzun oldu canım ama kusuruma bakma
canım rahat bırak kendini bende kırmızıları görünce çok üzülüyorum ama yapıcak bişey yok vakti zamanı gelmesi gerekiyo korkma tamam bişey yoktur artık kendimizi okadar çok dinleyip takip ediyoruzki kendi kendimize hastalık yaratıyoruz tamam canım sıkma tatlı canını sen
orda kinse yokmu
canimcim slm nasilsin....gecmisi okuyordum yazini gordum. pek girmiyorum bu gunlerde siteye...bugun regl oldum ne yazik ki...ama Allah'tan hayirlisi ne yapalim bendeki sinav da buymus
sen nasilsin
canimcim slm nasilsin....gecmisi okuyordum yazini gordum. pek girmiyorum bu gunlerde siteye...bugun regl oldum ne yazik ki...ama Allah'tan hayirlisi ne yapalim bendeki sinav da buymus
sen nasilsin
evet ya kilo yapıyomuş eşimn dayısı dr sylemişti bana
bende de acayip kilo takıntısı war
ben bu ilacı günde 1 kere alınıyo diye biliyrm:uhm:
canimm enimm belirtim yokk 2 gun veya yarin olmam lazim ama gogusum sismedi svilcemde yok normalde 1 hafta once hepsi olusurduu. kafayi yine takmaya basladik cokk yemek yiyorumm stresten yuzde yuzselam canım iyiyim sağol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?