Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya kızlar sadece idrar testi adet döneminden kaç günsonra tam sonuç veriri yazarmısınız dün yaptım negatif bu gün üçüncü günüm ne olur yardımcı olurmusunuz

ya kızlar sadece idrar testi adet döneminden kaç günsonra tam sonuç veriri yazarmısınız dün yaptım negatif bu gün üçüncü günüm ne olur yardımcı olurmusunuz

canım reglinden uç gün geçtiyse su an cıkması lazım. bi yap bakalım varsa cıkar buyuk ihtimal canı

bugünkünü şimdi içiyimmi bide bişey duyuştum folikasiti sabah içersen hep sabah içicekmişsn akşam içersen hep akşam içicekmişsin doğrumu bilen warsa bana cewap werebilrmi

canım doktor bana günde 3 kere içeceksin demişti geçen yıl nisan ayında başlamıştım
ama baktım tık yok hamile kalamadım bir de sadece bende mi oldu bilmiyorum ama aşırı kilo aldığımı farkettim hamile kalamayınca da bıraktım geçen ay doktora gittiğimde doktor kullanıp kullanmadığımı sormuştu bende bir süre kullandım şu an kullanmıyorum dedim doktorum eğer bir sonraki ay da hamile kalmazsan tekrar başla dedi bende yeni yeni başladım
ama yine kilo alabilirim diye de korkmuyo değilim bırakınca normale dönmüştüm çünkü gelip geçici bir şişlik gibi sanki biraz uzun oldu canım ama kusuruma bakma

ceylancığım benimde yeni tarihim 2 nisan ama benimki 1 nisan şakası yapıp gelicek :)))))))

evet ya kilo yapıyomuş eşimn dayısı dr sylemişti bana
bende de acayip kilo takıntısı war
ben bu ilacı günde 1 kere alınıyo diye biliyrm:uhm:

doğru söylüyorsun Allah herkese hayırlısını versin

canimcim slm nasilsin....gecmisi okuyordum yazini gordum. pek girmiyorum bu gunlerde siteye...bugun regl oldum ne yazik ki...ama Allah'tan hayirlisi ne yapalim bendeki sinav da buymus
sen nasilsin

canım olsun vardır bunda da bi hayır bende regli olunca sönmüş balon gibi oluyorum bitincede yeniden sarj oluyorum ve umutlarım yeniden yeşeriyo yani kısacası iyiyim hamd olsun

slm kızlar ben geldim nasılsınız benim bugün 9. günüm oldu adetim geçeli hala adet olmadım ben yaa pazar günü test yaptım negatif neden böyle oluyoki yaa

evet ya kilo yapıyomuş eşimn dayısı dr sylemişti bana
bende de acayip kilo takıntısı war
ben bu ilacı günde 1 kere alınıyo diye biliyrm:uhm:

canım yalnız ben folik asit kullanmıştım 400 lük olandan seni yanıltmış olmamayım istersen bir dr. danış

selam canım iyiyim sağol sen nasılsın
canimm enimm belirtim yokk 2 gun veya yarin olmam lazim ama gogusum sismedi svilcemde yok normalde 1 hafta once hepsi olusurduu. kafayi yine takmaya basladik cokk yemek yiyorumm stresten yuzde yuz
ama yumurtlama gunu yapmadikki isey diyomm umutsuzz oluyomm bende boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…