Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kizlar ben dayanamadim doktoruma erken gittim.. pazartesi günü kesemi gördüm cok sükür kesenin icindede kücücük bi nokta cok mutlu oldum ya.. iyiki erken gitmisim.. kalp atisi icinde 26sinda gidicem insallah.. Allahim herkese yasatsin bu mutlulugu

tabiki görüceksin ne olur inan. ben bu ay okadar Allaha havale ettimki. Rabbim en doğrusunu ve doğru zamanı sen bilrisin dedim ve bıraktım. olmazsada hiç üzülmicem dedim. oldu. sizinde olacak sen istiyorsun Rabbim elbet vericek ccanım emin ol ne olura.s.

sağol handancım okudum. ve inşallah uygulıycam. süte hemen başlıcam. bide ben acayip çay içerdim 2 gündür hiç canım istemiyrdu ilginç demi

kesenin içinde küçücük bir nokta, o şimdi büyüyüp kocaman adam olacak he. ahhalım sen nelere kadırsın yarabbim.
sağlıkla kucağna almayı nasip etsin canım.:CüvCüv:

gözünaydın ayşecim beslenmene dikkat ediosun demi bak bü önceki sayfada bişiler yazdım bi oku istersen

esraaaaaaaa göreceksin tabi kısımmmmmmm hemde sen o testi burayada koyacaksın hepimiz görecezzz tamammı:))

[
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kesenin içinde küçücük bir nokta, o şimdi büyüyüp kocaman adam olacak he. ahhalım sen nelere kadırsın yarabbim.
sağlıkla kucağna almayı nasip etsin canım.:CüvCüv:

saol canim benim darisi basina insallah.. hem gününde yaklasmis belkide senin meleeginde icindedir bilemezsinkikaydirigubbakcemile2

ediyorum canim ama istahim cok az gercekten.. öyle bulantim yok ama canim bisey yemek istemiyor genede zorluyorum kendimi yemeye..hihoyyyt

eylülcüm nasılsın canım çalışmalar nası gidioa.s.

saol canım iyiyim dün adet tarihimdi normalde tam gününde olurdum ama tabi kanamadan sonra bozulmus olabilir bu aydan pek ümidim yok ama genede insan heyecanlanıyo ne yalan söyliyim :))))
sen nasılsın canım nasıl gidiyo kendine dikkat et

hiç belli olmaz eylülcüm hadi hayırlısı bende öle demiştim bu ay düzenim bozulur felan ama olabilio :)) biz iiyiz çok şükür canım sizlere dua ediyoruz bol bol bütün göbişler dolsun die:)

canım inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder. çabucak geçsin zaman da kıpırdadığını anlatırsın bize

esra günün ne zamandı kıs 3-4 günmü kaldıydı

kız dündü günümmmmmmmmmmmmmmmmmm ama yaptım test cıkmadı-tatlicadiarzu- hala olmadım regl . ama çoğu yerde okuduğuma göre kızlar bu ay hemen hemen herkesin bir haftaya kadar gecikmesi olmuş mevsim değişikliğinden dolayı sanırım. bahar geliyor ya.
hııı kızlar bu arada aura ile aynı regl günlerimiz merak edenler için soylüyorum oda regl olmadı ama onunda hem idrar hem kan tahlilinde bişey çıkmadı. Allah büyük rabbim görcek bir gün bizidee:Saruboceq:

hiç belli olmaz eylülcüm hadi hayırlısı bende öle demiştim bu ay düzenim bozulur felan ama olabilio :)) biz iiyiz çok şükür canım sizlere dua ediyoruz bol bol bütün göbişler dolsun die:)

amin canım inşallah duaların kabul olur da hayırlısıyla seviniriz. bir kaç gundur aynen bebekteki gibi kramplarım oldu ama dün adet tarihimde geçti korktum valla gene bişey mi olcak diye . ben de hep dua ediyorum hayırlısı olsun diye inşallah hepimiz için de öyle olur

sen de tahlil yaptırdın mı canım benim de dundu

patriciam allahım hayırlı zamanda versin kısmeti ne zamansa o zaman dolsun göbşin saglıkla gelsin bu kadar sabrın sonunda sana mucizen öyle bir gelecek ki gerçek mutluluk neymiş göreceksin o günlere çok çok az kaldı senin ceylanımın

ahahah ben çıkartırım o gazını sırtını ova ovakaydirigubbakcemile3

ama gazları çıkarmaya gerek kalmasın emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…