kizlar selamlar nasilsiniz? yeni hamilemizi tebrik ederim.. göbisleriniz dolsun bu ay emi?
kıslar napıyonuss ayyyyy kedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa valla kız içim kıpır kıpır oldu. birsucum senın içinde tatlım yaaa.
ceylan, ndk,ebru rabiş,aura,handan biz gorcekmıyız bu çift çizgileri yaaa. ay bunalımamı girsem ne yapsam nerelere gidem ben.
kizlar ben dayanamadim doktoruma erken gittim.. pazartesi günü kesemi gördüm cok sükür kesenin icindede kücücük bi nokta cok mutlu oldum ya.. iyiki erken gitmisim.. kalp atisi icinde 26sinda gidicem insallah.. Allahim herkese yasatsin bu mutlulugu
tabiki görüceksin ne olur inan. ben bu ay okadar Allaha havale ettimki. Rabbim en doğrusunu ve doğru zamanı sen bilrisin dedim ve bıraktım. olmazsada hiç üzülmicem dedim. oldu. sizinde olacak sen istiyorsun Rabbim elbet vericek ccanım emin ol ne olura.s.
kesenin içinde küçücük bir nokta, o şimdi büyüyüp kocaman adam olacak he. ahhalım sen nelere kadırsın yarabbim.
sağlıkla kucağna almayı nasip etsin canım.:CüvCüv:
gözünaydın ayşecim beslenmene dikkat ediosun demi bak bü önceki sayfada bişiler yazdım bi oku istersen
esraaaaaaaa göreceksin tabi kısımmmmmmm hemde sen o testi burayada koyacaksın hepimiz görecezzz tamammı:))
eylülcüm nasılsın canım çalışmalar nası gidioa.s.
saol canim benim darisi basina insallah.. hem gününde yaklasmis belkide senin meleeginde icindedir bilemezsinkikaydirigubbakcemile2
ediyorum canim ama istahim cok az gercekten.. öyle bulantim yok ama canim bisey yemek istemiyor genede zorluyorum kendimi yemeye..hihoyyyt
esra günün ne zamandı kıs 3-4 günmü kaldıydı
hiç belli olmaz eylülcüm hadi hayırlısı bende öle demiştim bu ay düzenim bozulur felan ama olabilio :)) biz iiyiz çok şükür canım sizlere dua ediyoruz bol bol bütün göbişler dolsun die:)
kız dündü günümmmmmmmmmmmmmmmmmm ama yaptım test cıkmadı-tatlicadiarzu- hala olmadım regl . ama çoğu yerde okuduğuma göre kızlar bu ay hemen hemen herkesin bir haftaya kadar gecikmesi olmuş mevsim değişikliğinden dolayı sanırım. bahar geliyor ya.
hııı kızlar bu arada aura ile aynı regl günlerimiz merak edenler için soylüyorum oda regl olmadı ama onunda hem idrar hem kan tahlilinde bişey çıkmadı. Allah büyük rabbim görcek bir gün bizidee:Saruboceq:
esraaaaaaaa göreceksin tabi kısımmmmmmm hemde sen o testi burayada koyacaksın hepimiz görecezzz tamammı:))[/QUOTE .!.:kız elimde bi test daha var bir iki gün daha regl olmazsam onuda yapıcam. -tatlicadiarzu-
cıkmazsa o kadar gaz verdin bana bakalım nasıl çıkartırım ben o gazları içimden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?