sen de tahlil yaptırdın mı canım benim de dundu
kız dün aksam koştur koştur eczane buldum aldım ıkı test. yaptım hemen birtanesini ama yok hiç bi şey çıkmadı. gozumu şaşı yapıyorum yok, yakınlastırıyorum yok , uzaklastırıyorum hiç yok :roflol: çıkması gereken ikinci çizginin yerini tırnağımla dürtüyorum yok anam. hiç bişey yok :roflol:
sağolun kızlar allah hepinizden rağzı olsun. eylull cüm senindemi günün dündü. canım ya aslında benım ondan oncekı gundu ama klomene başladığımdan beri 28 gunde bir oluyorum o yuzden dün dedim günüm. şimdi işte bir iki gün içinde olmam lazım. ama bende dün diyebilirim günüm için.
senin kramplarınmı var canım.
normalde ben adet olmadan bir iki gün once karın ağrım başlardı bu ay o bile yok.
evet bozocum 10 aylık bir oğlum var korkuyorum ikisine birden nasıl bakıcam....
Ceylaaaaaaaannn
ya unuttum yazmayı ben bişey söylicem sana inşallah hayırlıdır..
bak ben seninle çok iyi tanışmamammıza rağmen ben rüyamda seni gördüm...
yaa ben hamile kaldım kalalı hergün rüya görür oldum..bir sürü şeyler görüyorum..neyse bak ; rüyamda sabah işe gelip bu sayfayı açıyorum..sen şüphelendiğini ve test yaptırmak istediğini yazmışsın , ve sonucta çok mutluyum hamileyim yazmıştın.. bizlerde hep tebrik ediyorduk .. tebrik yazıları yazıyordukk
bilmiyorum ama böyle bişey gördüm
eheuheueheh banane kızım lavman falan yaptırmam ben. bı o kaldı zaten anasını satayım yok artıkkkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Patricia seni gördükçe aklıma lavman geliyor :roflol:
Allah seni davul etsın emi kısss zorla çıkarmı cızgı kırmızı kalemle yapıcaz yakında. ben zor dayanıyorum meraktan çatladım ama yapmıyorum test 10 gun geçsın dıye beklıycem
Kuzum okunca bile içim kıpır kıpır oldu hemen eşime okutturdum..İnşallah canım :Saruboceq:Rüyan bi gerçek olsun ne istersen iste belki mağlum olmuştur :1rolleyes::1rolleyes::sm_cool::sm_cool:Kocişimi istedim bir anda :asigim::dance::dance:
Ceylaaaaaaaannn
ya unuttum yazmayı ben bişey söylicem sana inşallah hayırlıdır..
bak ben seninle çok iyi tanışmamammıza rağmen ben rüyamda seni gördüm...
yaa ben hamile kaldım kalalı hergün rüya görür oldum..bir sürü şeyler görüyorum..neyse bak ; rüyamda sabah işe gelip bu sayfayı açıyorum..sen şüphelendiğini ve test yaptırmak istediğini yazmışsın , ve sonucta çok mutluyum hamileyim yazmıştın.. bizlerde hep tebrik ediyorduk .. tebrik yazıları yazıyordukk
bilmiyorum ama böyle bişey gördüm
eheuheueheh banane kızım lavman falan yaptırmam ben. bı o kaldı zaten anasını satayım yok artıkkkkkkkkkkkk-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ya napıyım kızım yaaa valla kalemle bi çizeyim bakayım nasıl bi duyguymuş:roflol:
kız deli ne sabır var sende 10 gün beklenirmi bekaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?