Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amaaan tatlım nerelerde olacağım buralardayım ben hep. Bir de okula müfettişler gelecek ona hazırlık yapıyorum.Beklemedeyim bende son iki günnn. Allah'ım inşallah bu sefer bebek vardır(amin).

Canım sen de test yapmışsın. Hayırlısı olsun tatlım. Nasipten öte yol yok.

ceylan aksama sapık planlar yapıyo arkadaslar soylemedi demeyın. muhatemelen yarın işe gelmicek dolayısıyla evde dinlenmesi gerekecek heueheuheueuehueheuheuheueheuh

benide listenize ekleyinnnnnn lütfennnnnnnnnn adet tarihim 27 mart bu ay dr yumurta takibi yapmadı HSG istedi h.sonu çektirdim tüpler açıkmış, bi dahaki adete kadar bekle 2 veya 3 gün hormon istiycem dedi bu ay böyle geçecek sanırım

öyel tatlım tabı bunlar işin latifesi her zaman hayırlısı olsun. senınde ıkı gun kaldı demek. ay bide benim normalde karın ağrım falan olurdu oda yok anacım yaa hayırlısı diyoruz ama meraktanda tam orta yerimden çatlıcam yanı.-tatlicadiarzu-

Abovvvv bugün ceylanın karşısına çıkmasın kimse. Eşine de kolay gelsin, yazık adama

ukal hoş geldin canım .
kız ceylan madem mart kedisi konseptindeyiz bu ay benım ayazın resmini koysana listeye uyuz bulmuşsun yabancı kedileri benım yavrum varken

iyi tayzesi çok şükür cuma günü görmeye gidicez inşallah bize oyunlar yapar artık hareketlenmiş:)) hiç bulanmamış olan midem 11.haftada bulanmaya başladı ne anormal insanım

sen nasılsın kuş teyzelerine dua ediyoruz bol bol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…