Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kzılar çatlatma iğnesi vurulunca yumurtalık çatlıyormuı yenı hamileride teberik ediyorum allah kucağınaza almayı nasıp etsin

ndk : umarım bebeğinin farlarıda seninkiyle aynı renk olr canım sengözlerimebaksanab

ceylan: senin bebişin annesi gibi çeçeron olacak kesin ama umarım biraz babasının sukunetini alır.

ebru1987: canım seninki direk saçlı doğacak:roflol:

esma : senin bebişin doktor olma ihtimalı var e ilaç ortamına alışık nede olsa

zuzu: canım seninki sankı çok bilmiş olacak.:jeyyar:

aura: ay senınkı tam fırlama olur heralde :roflol::roflol: ana baba çocuk ucunuz aynı olursunuz

zeynep1978: canım seninki doğuştan ağır abi olacak bak gorursunsengözlerimebaksanab

xxmavişimxx : senden mülayım akıllı bişey bekliyorum mavişim:)

hilal: tam cadı olacak tammmmmmm

Yaa canım benim günüm yarın ama bu ay bir gün kayabilir 13. gün yumurtluyordum genelde bu ay 14. gün yumurtladım Cuma da olabilir yani. Ağrılarım başladı bile. Bu ay çok garip hissediyorum kendimi hem var gibi hem yok gibi. Bazen diyorum ki bu ay tuttu galiba, bazen de yok ya yine adet olacağım galiba.Karışık yani. Allah'ım hayırlısıyla vardır inşallah (amin).

Bu arada kızlar ben adet olacağım zaman sanki şeyimde açıklık oluyor, böyle hava alıyormuş gibi hissediyorum. Size de oluyor mu?

Hamileleler sizin hamileleğiniz belli olmadan önce göz bebekleriniz büyüdü mü?
Bir deeee benim bu ay göğüslerimin kahverengi halkaları büyüdü böyle hafif şiş ve bu pıtırcıklar varya onlarda hafif kızarmış gibi sanki. Hayırdır inşallah.

Adet olacakmış gibi hissediyorum kendimi. Allah'ım hayırlısını ver.

Xara canım o gÖgÜs olayın Şuan benım gÖgÜslerım Öyle rengı koyulaŞtı ve uc kısımlarında bÖle mınık pıtırcıklar var yaaaa hadı hayırlısı belırtılerın Çok ama Çok gÜsel bence var bı ıŞlerrrrr cumaya kadar bekleyelım:))

merhaba ceylancımmm
bu arada Kedi cim çok sevindim canım, Allah tamamına erdirsinn
Sen ne yaptın ceylancım adet tarihin geldimi benim gecen ay iğneyle bi sonuca varamadık
doktor bu ay HSG dedi çektirdik ama diğer adetimde de hormon tahlili istiycem dedi inşallah diğer adet tarihim gelmez de hamiş kalırım
Allahım çok dua ediyorum hepimize bir an önce bebişlerimize kavuşalım diye yaaa.

Handanım duaların için sağol tatlım inşallah Allah kabul eder.Ayy size el sallar belki:)) bizden de selam söyle kızına (ben kız olacak diyorum). hissedersin artık yavaş yavaş ayyy ne güzel Allah bize de nasip etsin inşallah (amin)

ndk : umarım bebeğinin farlarıda seninkiyle aynı renk olr canım

ceylan: senin bebişin annesi gibi çeçeron olacak kesin ama umarım biraz babasının sukunetini alır.

ebru1987: canım seninki direk saçlı doğacak

yegane : senin bebişin doktor olma ihtimalı var e ilaç ortamına alışık nede olsa

zuzu: canım seninki sankı çok bilmiş olacak.

aura: ay senınkı tam fırlama olur heralde ana baba çocuk ucunuz aynı olursunuz

zeynep1978: canım seninki doğuştan ağır abi olacak bak gorursun

xxmavişimxx : senden mülayım akıllı bişey bekliyorum mavişim:)

beyaz: tam cadı olacak tammmmmmm

xara: seninki gözterip vermeyenlerden olacak sankim

handancım : sankı senınklıde epey nazlı edalı bişey olcak gülüm

Yaaa kısımmı olacak acabaaaa ben sÜreklı degıŞık Şeyler hıssedıom bı kız bı erkek ortası olmasında ahahahahah

Canım inşallah bakalım.Belirtileri hamileliğe yormamaya çalışıyorum. Benim o pıtırcıklar çok belirgin değil ama böyle onların olduğu o halka hafif şiş gibi ve pembe.

canım benım de goğusum oyle olmustu sıvılce gıbı pıtır pıtır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…