Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ravza bu gun resmen goz kafesim ağrıyor. reglmı olcam acaba uufff bu kara kara beklemek insanı cok sıkıyor. boyle bekledikcede regl gelmiyor. kız senın kac gun gecmişti?

ravza bu gun resmen goz kafesim ağrıyor. reglmı olcam acaba uufff bu kara kara beklemek insanı cok sıkıyor. boyle bekledikcede regl gelmiyor. kız senın kac gun gecmişti?
normalde dun veya bugun olmaliydimm ama senin ayin10 idi degilmi.. bende hic birsey yokk ne gogus sislamasi ne hicbuirsey test yapmicam inat etcem belim de agriyok kasigimdada yokk yaaaaaaaaaaaaaaaa uffffffffffffffffffffffffff sinir bir durum anlican .kimsede yokk bugunn uyku bile uyumadi sabah 5 ten berr dolaniyomm stresten:1shok:

günaydın arkadaşlar nasılsınız kızlar varmı bu gün güzel bir hamiş haberi
kızlar bu gün benim adet gecikeli 9 gün oldu haal ses soluk yok belirtide yon c.tesi izin alabilirsem dr gitmek istiyorum bakalımne olacak
ayyy kızlar buraya her girmem de gize günaydın arkadaşlar yada tünaydın arkadaşlar diyorum ya her seferinde ilk okuldayden andımızı okurduk ya şöyle başlardı
günaydın arkadaşlar
saol
.
.
.
hep o aklıma geliyor aahhh gençlik ahhh

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gunaydinn canimm sabah sabah guldurdun benii
kizz sende ne sabir var oyle kaydirigubbakcemilehadi cabuk al bi testse havaya girelimm mujdeyi ver bizee moral olurrr kaydirigubbakcemilehadii

ya kızlar bu nasıl bir durumdur ya her kesin adeti gecikir olduu yaa benim tam 9 gün geçikti bakalın sonumuz ne olacak:1no2:

günaydın fıstıklar nasılsınız....hihoyyyt
selam canım hoşgeldin

ya ravzanur ben onu yanlış hesapladım. gecen ay klomene başladım ya reglim 27 gunden 29 güne cıkmıştı heralde bu ay da 29 günde olacak işte bu gun 29. gün bakalım ben asıl bu gun itibarıyle gecikmiş sayılırım galiba çünkü bu ayda klomen kullandım. ay ayol hiçmi değişiklik olmaz insanda habire biyerlerimi dinliyorum tık yok :roflol::roflol::roflol: yanlız bu ay hepimiz boyle geciktik. hele ebrunun 9. günü bu gun

resmen PANIK ATAK oldum gece yat gozlere bak goguse bak ates ol karnina bak . sabah aynilarini remen doktorluk yapiyonn muane gibikaydirigubbakcemile3:roflol:

ah ravzanurum cnm benim bu ay kaç test yaptın sen biliyon mu artık yapmak istemiyorum tek çizgi görmekten bıktım usandım senin bana sordugun soruyu bir zamanlar ben de arkasdaşlarıma soruyordum ama artık vazgeçtüm kimseye test yap demicem yaa tek çizgiyi görmek hepsinden beter kırmızılardan bi,le daha beter bir durum tam gününde gelince önümüzdeki maçlara bakalım diyordum şimdi allaha kırmızılar bebek yoksa gelsin artık diye dua etmeye başladım

resmen PANIK ATAK oldum gece yat gozlere bak goguse bak ates ol karnina bak . sabah aynilarini remen doktorluk yapiyonn muane gibikaydirigubbakcemile3:roflol:

ay sormaaaaa sol tarafta kaşımın bir teli kaç gündür ters dönük! ondan bile medet umar oldum :roflol::roflol::roflol:

sende haklisin guzelimm yaa kusuraaklmayerimsenibennebilimm ben ama durun bise yhissediyomm elimm agriyoo
1 adtt gelecekk olabilirr
2 bebek gelecek olabilir
3 sabahtan beri netin karsisindayimm belimm tutulmus olabilir:uhm:hangisi sizz tahmin edin kizlarkaydirigubbakcemile5

kızlar adana da bildiginiz bir dr varsa bana yazarmısınız dr araştırması yapmaya başladım ama bilrmiyorum ki hangisi iyi hangisi benim saatlerime uygun

kızlar günaydın hepinize bugün 3. gün ben daha hasta olmadım. ya benim bu aydan him umudum yok ama böyle olunca da insan hevesleniyo insanız işte napalım :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…