kız yok burdayım susmadım :)patricia niye sustun kiiiiz:CüvCüv:
canım isallahhhhhhhgünaydınnnnnnn
dünkü gibi hamişlerimz olur inşllh bugünde
kızlar günaydın hepinize bugün 3. gün ben daha hasta olmadım. ya benim bu aydan him umudum yok ama böyle olunca da insan hevesleniyo insanız işte napalım :)))))))
kızlar adana da bildiginiz bir dr varsa bana yazarmısınız dr araştırması yapmaya başladım ama bilrmiyorum ki hangisi iyi hangisi benim saatlerime uygun
aynen bacım nolcak böle halimiz hepimiz geckmelerden dökülüyoruz valla-tatlicadiarzu-
sende haklisin guzelimm yaa kusuraaklmayerimsenibennebilimm ben ama durun bise yhissediyomm elimm agriyoo
1 adtt gelecekk olabilirr
2 bebek gelecek olabilir
3 sabahtan beri netin karsisindayimm belimm tutulmus olabilir:uhm:hangisi sizz tahmin edin kizlarkaydirigubbakcemile5
eylulcum test yaptinmi sengözlerimebaksanabeger yapmadiysan sen bare yap yaa belki bisey cikarşutarafagitti
canım yapmıyım yaaa gecen ay bebekten kanama uzun sürdü ya o yüzden gecikir diye düşünüyorum oyuzden umudum yok negatif çıkarsa da zaman geçmez bu sefer adeti beklemek zor oluyo ama inşallah güzel haberler alırız
dun den beri bekliyom isteeee bakalimmm bir degisiklik yokk su ann sadece cokk akrasif ,cokk yiyorumm istahimm acildii tabikii strestenn budaa:1no2:biz ikinci şıkkı tercih ediyoruz seçme hakkımız varsa tabi umarız öyledir geciktimi ki
ben seni hamile zannediyodum hep
yerim kız seni inşallah öyledir gecen ay hamileydim ya düştü
yaptım tabi şok oldu kocişkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?