Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar günaydın hepinize bugün 3. gün ben daha hasta olmadım. ya benim bu aydan him umudum yok ama böyle olunca da insan hevesleniyo insanız işte napalım :)))))))

aynen bacım nolcak böle halimiz hepimiz geckmelerden dökülüyoruz valla-tatlicadiarzu-

eylulcum test yaptinmi sengözlerimebaksanabeger yapmadiysan sen bare yap yaa belki bisey cikarşutarafagitti

benim bu aydan hiç ümidim yok adetten sonra 3 kere oldu dünde yumurtlama günümdü ama olmadı kocişin işleri acayip yoğun bide şehirdışına çıkabilirim yani bu aydan ümidim yok

biz ikinci şıkkı tercih ediyoruz seçme hakkımız varsa tabi umarız öyledir geciktimi ki

eylulcum test yaptinmi sengözlerimebaksanabeger yapmadiysan sen bare yap yaa belki bisey cikarşutarafagitti

canım yapmıyım yaaa gecen ay bebekten kanama uzun sürdü ya o yüzden gecikir diye düşünüyorum oyuzden umudum yok negatif çıkarsa da zaman geçmez bu sefer adeti beklemek zor oluyo ama inşallah güzel haberler alırız

ben seni hamile zannediyodum hep

patriciacım nasılsın kusura bakma geçen sayfaları okuyodum sorunu ondan görmedim hayatım benneyaptımki

kizlar size iyi sohbetlerr ben kactimm. ayrica birsucumm bende o soruyu sormustumm ama cevap vermedinn kacirdin herhaldeee.sengözlerimebaksanabayrica kedi79 n yaptiki kocisine nasil soyledii cok merak ettim onuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…