Günaydınlar.....Geleceğin en güzel anne adayları.......
hadi hadii senağlamadun kovdun simdi yag cekiyon demeCADIARZUniyeki acaba yokksa yoksa misafirligemi gelcende bana yag cekiyoncokacimcoookGünaydınlar.....Geleceğin en güzel anne adayları.......
yatağımızın üstüne akşam bebeğimizin eski elbiselerini dizdim bunlar ne diye sordu bende yeni bebişe lazım olcak dedimkaydirigubbakcemile3hıııı evet haklısın kaldıralım lazım olcağı zaman çıkartırız dedi :sm_cool:bende lazım işte yakında kullanmaya başlıycaz dedim adam şok oldu gece durup durup kahkaha attı çok komik yaaaaaaaaaaa:roflol:
hadi hadii senağlamadun kovdun simdi yag cekiyon demeCADIARZUniyeki acaba yokksa yoksa misafirligemi gelcende bana yag cekiyoncokacimcoook
yokkkksüprizzzzzbenii kocamm yiyecekk senn benimm yaptigimm yemekleri yersinn guzelimmmsırnaşık şeysen yeterki gel. cikiyorumm simdimoptumm bynaniknanikKuzum işlerin vardı çıkmıyordun napıyım :)) Geleceğim geleceğim uçakla gamyoncuiremsune pişereceksin bana cokacimcoookYerim senisırnaşık şey
Ne güzel kaydirigubbakcemile3 İnşallah sağlıklı kucağına almak nasip eder
Anne olmak çok güzel duygu olmalı..senağlama
kıızzzzz insan anne olurda tatsız oluy deme öle benneyaptımki:1no2:ben tatsız annemiyim((((((((
bu listede ben nerdeyim aşkolsun..........hemencecik unutmuşsunuz beni.....
ben tatsız annemiyim((((((((
Unuturmuyum sizi seni unutsam meleği unutmam da listeleri dün düzenlerken
yanlışlıkla karıştırdım a.s.
Ravzanur yorumları Patricia yazdı bende nerde yaratıcılık ben yorum yapamadıklarında vakit buldukça tamamlamaya çalışıyorum vakit buldukça ekledim listeyi koyacağım şimd..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?