Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yatağımızın üstüne akşam bebeğimizin eski elbiselerini dizdim bunlar ne diye sordu bende yeni bebişe lazım olcak dedimkaydirigubbakcemile3hıııı evet haklısın kaldıralım lazım olcağı zaman çıkartırız dedi :sm_cool:bende lazım işte yakında kullanmaya başlıycaz dedim adam şok oldu gece durup durup kahkaha attı çok komik yaaaaaaaaaaa:roflol:

Ne güzel kaydirigubbakcemile3 İnşallah sağlıklı kucağına almak nasip eder
Anne olmak çok güzel duygu olmalı..senağlama

hadi hadii senağlamadun kovdun simdi yag cekiyon demeCADIARZUniyeki acaba yokksa yoksa misafirligemi gelcende bana yag cekiyoncokacimcoook

Kuzum işlerin vardı çıkmıyordun napıyım :)) Geleceğim geleceğim uçakla gamyoncuiremsune pişereceksin bana cokacimcoookYerim senisırnaşık şey

Kuzum işlerin vardı çıkmıyordun napıyım :)) Geleceğim geleceğim uçakla gamyoncuiremsune pişereceksin bana cokacimcoookYerim senisırnaşık şey
yokkkksüprizzzzzbenii kocamm yiyecekk senn benimm yaptigimm yemekleri yersinn guzelimmmsırnaşık şeysen yeterki gel. cikiyorumm simdimoptumm bynaniknanik

Listeyi düzenleyip tekrar koyacağım eksiklikleri düzeltme aşamasında :)

Son düzenleme:
ceylann benimm icin niyee bisey yazmadinn ask olsunnnn . ben kontrol icin bi bakim dedimm ooooooohh neguell liste yapmis bizimm cenebazz ama bana bisey koymamis . insann bisey yazarr:çok üzgünüm:

bu listede ben nerdeyim aşkolsun..........hemencecik unutmuşsunuz beni.....

tatlı annesin sende dünya tatlı bi yavyun vay dimi işte sende tatlı oluyosun:sm_cool::CüvCüv:

bu listede ben nerdeyim aşkolsun..........hemencecik unutmuşsunuz beni.....

ben tatsız annemiyim((((((((

Unuturmuyum sizi seni unutsam meleği unutmam da listeleri dün düzenlerken
yanlışlıkla karıştırdım a.s.
Ravzanur yorumları Patricia yazdı bende nerde yaratıcılık ben yorum yapamadıklarında vakit buldukça tamamlamaya çalışıyorum vakit buldukça ekledim listeyi koyacağım şimd..

merhaba günaydın kızlar
ceylan nasılsın gçrüşmeyeli seni bulmak zor valla...

peki ozaman sevimdim şimdi........dans eden bir bebek var karnımda:)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…