Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

anladım ceylancım..
geen bozoyla mıydı kimleydi ama sana msj gönderdim aldın mı msjımı??:))

ebru kedyy kim
yani üyemi?yeni hamilelerden mi?
ay ben yine uzak kaldım biraz kimler hamile??

kediiiiiiii günaydın ben değil biz diyceksin sonra bebik alınır valla :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

ay akşam gerçekten çok güzeldi ebrubucum yaa. biberon aldım demiştim ya onu koydum masaya bide rezerve yazdım arkasındada 8 ay sonra yanında olacağım babacım yazdım. mutfağa gittim eşim gülmeye başladı aşkım hayırdır bu ne kim geliyor rezerve yazdın dedi. biberonu görmedi masada bende bak belki yazıyordur üstünde dedim arkasını okuyunca şoka girdi resmen gözleri doldu defalarca sarılıp öptü gerçekten mi oldumu geliyormu diye sayıkladı bütün gece. sonrada anneme gittik annem ve kardeşimde görülmeye değerdi

ay haklısın bürsucum dimi ama biz olduk artık :CüvCüv: aşkolsun gülde hatırlamadınmı beni ben burda okadar eskiyimki. evet canım dün öğrendim hamiş olduğumu 7 aydan sonra

kedicim hayırlı olsun canım bu ara bende fazla giremediğimden takip edemiyorum çok..
bizlere de dua et canım oldu mu?
Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inş.canım..

ay haklısın bürsucum dimi ama biz olduk artık :CüvCüv: aşkolsun gülde hatırlamadınmı beni ben burda okadar eskiyimki. evet canım dün öğrendim hamiş olduğumu 7 aydan sonra

yanlış anlama ben çok eski sayılmadığım için benden öncekilerden fazla kişi tanımıyorum
belki konuşmuşuzdur bile ama
aklım 10 karış havada olduğu için..neyin ne olduğunu unutabiliyorum bazen..
çok unutkan ldum çıktım çok..
kusura bakma yani..

kızlar eksik varmı listede valla bazen karışıyor kusuruma bakmayın zor iş :))Sigortacılıkta bile bu denli zorlanmıyorum :1rolleyes:

Güldecim sende eskidin hayıflanma kuşum benim :1hug:birde hamiş olsan ..

evet bende eskidim de benden çok önce burada bulunan arkadaşlar da var galiba sen gibi:))işte bazılarını tanımıyorum bazen

buarada aynen katılıyorum hamile olsam da başınızın belası olmasam artık...
kimseyle konuşamıyorum diye burada çenem düşüyor..
inş bende bir gün hamile olacağım..
bu arada akrabam karnındaki bebekle umreye gitti ..oh ne güzell.
bebekde oraları görecek şimdi....
ahhh..ceylan ..ahh..ne yapayım ki ben???

yafru kuşlar günaydın nasılsınızz ceylancım liste süper olmus valla ugrasmıs hazırlamıssın ellerıne saglık hayatımmm koptum gulmekten harıka vallaaa=)))

aşkolsun güldecim merak etme ben alınmam öle herşeye bu arada biz seninle defalarca konuştuk yanlış hatırlamıyorsam. ceylan nasılsın canımm

guldecim, kedi guzel bir anne adayi...sigarasini birakti!!! dii mi kedicim
bana da dua edin yaa...cok eskidim ben artikkk...ama TIK yokkk

Canım Çenen düşsün hepimizin çenesi düşüyor benim kütahyada hiç arkadaşım yoktu kkdan buldum 2 tane iyiki de tanımışım keşke sizlerde Kütahyada olsanız :jeyyar:
yafru kuşlar günaydın nasılsınızz ceylancım liste süper olmus valla ugrasmıs hazırlamıssın ellerıne saglık hayatımmm koptum gulmekten harıka vallaaa=)))

Patricianın yardımıyla yorumları yazdık ama dün işi gücü bıraktım listeyle uğraştım ama değdi şimdi bu sihirli listeye hamile kalınmaz mı çalışın:hooray::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…