aşkolsun güldecim merak etme ben alınmam öle herşeye bu arada biz seninle defalarca konuştuk yanlış hatırlamıyorsam. ceylan nasılsın canımm
guldecim, kedi guzel bir anne adayi...sigarasini birakti!!! dii mi kedicim
bana da dua edin yaa...cok eskidim ben artikkk...ama TIK yokkk
Canım Çenen düşsün hepimizin çenesi düşüyor benim kütahyada hiç arkadaşım yoktu kkdan buldum 2 tane iyiki de tanımışım keşke sizlerde Kütahyada olsanız :jeyyar:
Patricianın yardımıyla yorumları yazdık ama dün işi gücü bıraktım listeyle uğraştım ama değdi şimdi bu sihirli listeye hamile kalınmaz mı çalışın:hooray::dance:
ceylancım uzakta da olsak yüreğimiz seninle hiç merak etme:)))
bütün arkadaşlarma Allah kolaylık versin...
sanal ortamı hiç sevemezdim ama şuanda bağımlıyım:)))
ama insan ne yapsın ki..etrafına anltamıyor...sıkıntılarını dökemiyor..
stres yaptığı için gülmeyi bile unutuyor...
burada biraz kafa dağıtıyor insan...
valla sizler olmasanız ne yaparım bilmiyorum..
eşim diyor önceden hiç girmezdin nete şimdi de çıkmıyorsun??
:))))))
evet kalınmaz mı dımı ama çalışıyoruz bakalım ınsallahhh martın son nısanın ılk haftası gıbı bellı olucak hamıs olup olmadıgımız daha adete var cunku =))))delikafadulden
benım gunum 20mart ama bu ay gecen aykı gıbı acele etmeyı dusunmuyorum ıdrar testı ıcın bıle adetımı en az bır hafta gecmesını beklıycem canım o yuzden oyle dedımaynen özlem cim benim de nisan 5 senin kaçtı???
Canım bende girmiyordum şimdi eve bile bağlattım baktım eşimle kapışacağız direk giriyorum rahatlıyorum onla bebişi konuşmam mümkün olmuyor adamımın bam teli atıyor
Hımmm hadi hayırlısı nisan kelebekleri :asigim:
hoş geldin bozocum
hosgeldınnna.s.:1hug:ben geldimmmmmmm
:mymeka:özlem sanada küstüm sen beni hatıylamadınklava: klava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?