Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaslar biri eski mi dedi..ben muzeligim o zaman :) 2 yil bee dile kolay....duaa duaa duaaa edinnnnnn hepimizeee

günaydın kızlar ceylancım liste süper olmuş eline sağlık. nasılsınız bugün bakalım? valla bende eskidim sıra bizede gelsin artık. akşamdan beri kasık ağrım var ama ne adet dönemim ne yumurtlama dönemim. üşüttüm heralde. ee sizde ne var ne yok?

aşkolsun güldecim merak etme ben alınmam öle herşeye bu arada biz seninle defalarca konuştuk yanlış hatırlamıyorsam. ceylan nasılsın canımm

Canım benim neolsun kurbanlık koyun gibi 22 Martı bekliyorum sıkı tempoyla çalışmasakta fakirin ekmeği umuttur..
guldecim, kedi guzel bir anne adayi...sigarasini birakti!!! dii mi kedicim
bana da dua edin yaa...cok eskidim ben artikkk...ama TIK yokkk

Canım biz hepimiz birbirimize dua ediyoruz evet eskilerden hamiş kalmaya başladı Yeşildeniz asspirin nerelerde :dilcikar:

ceylancım uzakta da olsak yüreğimiz seninle hiç merak etme:)))
bütün arkadaşlarma Allah kolaylık versin...
sanal ortamı hiç sevemezdim ama şuanda bağımlıyım:)))
ama insan ne yapsın ki..etrafına anltamıyor...sıkıntılarını dökemiyor..
stres yaptığı için gülmeyi bile unutuyor...
burada biraz kafa dağıtıyor insan...
valla sizler olmasanız ne yaparım bilmiyorum..
eşim diyor önceden hiç girmezdin nete şimdi de çıkmıyorsun??
:))))))

evet kalınmaz mı dımı ama çalışıyoruz bakalım ınsallahhh martın son nısanın ılk haftası gıbı bellı olucak hamıs olup olmadıgımız daha adete var cunku =))))delikafadulden

Canım bende girmiyordum şimdi eve bile bağlattım baktım eşimle kapışacağız direk giriyorum rahatlıyorum onla bebişi konuşmam mümkün olmuyor adamımın bam teli atıyor
evet kalınmaz mı dımı ama çalışıyoruz bakalım ınsallahhh martın son nısanın ılk haftası gıbı bellı olucak hamıs olup olmadıgımız daha adete var cunku =))))delikafadulden

Hımmm hadi hayırlısı nisan kelebekleri :asigim:

aynen özlem cim benim de nisan 5 senin kaçtı???
benım gunum 20mart ama bu ay gecen aykı gıbı acele etmeyı dusunmuyorum ıdrar testı ıcın bıle adetımı en az bır hafta gecmesını beklıycem canım o yuzden oyle dedım

kıs yok hamıssem mart hamısıyımdır üüüle dimeee 20mart gunum ama beklıycem adetımı en az bır hafta gecsın gelmezse test yapıcam gecen aykı gıbı acele edıp bı umıtlenıp bı o umıdı soldurmıycam:çok üzgünüm:

kıs birsucum neden görünmüyor bazı işyerlerinde desteklemiyormuş evden bak sende sanada yorum yazdım :)) merak et :)))))))

Selam kızlar nbr nasılsnız
valla sabah sabah moralım bozuldu doktorum maıl atmıŞ pko olabılırmıŞım ovar sentromu varmıŞ of yaaaaa boĞulacam

Birsuu cummmm canım ne güzel sevinmiş kocan da...

ay cok romantik... 2. ci bebek de çok tatlıı olur yaa. sürpriz sonuçta....

gerçi bz daha 1 i bulamadık ama olsun hayali de güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…