Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selam kızlar nbr nasılsnız
valla sabah sabah moralİm bozuldu doktorum maİl atmıŞ pko olabİlİrmİŞİm ovar sentromu varmıŞ of yaaaaa boĞulacam

Pco da olsan tedavisi mümkün üzülme bitanem bukett varya pco pco diye hamile kaldı umudun bittiği anda kalamazsın

Pco da olsan tedavisi mümkün üzülme bitanem bukett varya pco pco diye hamile kaldı umudun bittiği anda kalamazsın

YA ÖĞLEDE BENDE BÜTÜN YUMURTLAMA GÖSTEREN OLGULAR MEVCUT BİTANEM ANLAMADIM AKINTI KASIK KASILMALARI YOK TÜĞLENME OLURMUŞ BENDE YOK KİLO OLURMUŞ O DA YOK BENDE BOY 1,60 KİLO 54 YANİ BİDE DURUP KURUP ÇIKARIYOLAR DARALDIM VALLA BU AY KENDİM YAPACAM BAKALIM TAHMİN ETTİĞİM DÖNEMDEMİ YUMURTLUYORUM... klava:

kızlar benım adete de 8gun kaldı 20martta gelmesı gerekıyor ınsallaaa gelmezzzz:Saruboceq:

merhaba kızlarrrr,nasılsınız...

sizlere bişey diyecem; dua ediyoruz hep allah tüm isteyenlerebebek versin diye..allahım sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..inanın sadece hamile kalmak değil sağlıklı bir şekilde kalmak ve doğurmak önemli olan..

bende kan pıhtılaşması var,bu yüzden 1 kez düşükte yaptım..şimdi 2,5 aylık hamileyim..kan pıhtılaşmasını önleyici iğneler kullanıyorum,günde 1 tane koldan,göbekten,bacaktan.. doğuam kadar devam edicem..

ama ben bu iğnelerden çok bunaldım yaaa... dayanmıyorum artık,iğne saatim geldimi,sinirleniyorum kızıyorum gergin stresli oluyorum..

tamam allahım bize bir bebek nasip etti,napalım dayanıcaz bu iğnelere diyorum ama kaç ay oldu hala alışamadım ben buna yaa..sinir stresten yüzümce sivilceler çıktı(şimdiye kadar hiç olmazdı)

eşim yapıyo iğneleri..akşam saatlerinde yapıyoruz.. iki gündür eşim eline iğneyi aldımı,çocuk gibi ağlıyorum yaaa..inanın psikolojim bpozuldu.. siz şimdi çok basit bir konu üzme kendini diyeceksiniz..ama inanınki bu kuçüçük şey benim moralimi bozuyor hergün yaa..

bu yüzden hep diyorum sizlere; tüm isteyenlere allahım sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin..en kısa zamanda kauşun bebeklerinize inşallah

ınsallah gelmez kızlar... ben de eşim gelsın calısmalara baslıcam haftasonu nisan a kaldı bızım umutlar..

meryamcim Allah yardımcın olsun canım..
dediğin gibi Allah herşeyin hayırlsını ve sağlıklısını versin
ama sende çok stres yapma kendine..üzme kendini..
içindeki canda etkilenir yani..

yaa kızlar bende çalışmalara bir süre ara vermek zorunda kalacağım mecburen....
şehir dışına çıkmam gerekiyor..
ufffff......
gitmek hem istemiyorum hem istiyorum..

meryamcim Allah yardımcın olsun canım..
dediğin gibi Allah herşeyin hayırlsını ve sağlıklısını versin
ama sende çok stres yapma kendine..üzme kendini..
içindeki canda etkilenir yani..

saol canım,inanki stres yapmamaya çalışıyorum ama çoğu zaman başaramıyorum işte..hamileliğimin mutluluğunu rahat rahat yaşamıyorum...dayanıcaz ite elimden bişey gelmez...

meryemcim anlıyorum seni ama napacaksın mecbur bebişin saglıklı olsunda inşallah onlar için bi çok şeye katlanıyoruz yeterki saglıklı olsunlar bende de damar tıkanıklıgı var kalp rahatsızlıgım var ayak parmaklarıma giden damarlarım bayagı tıkandı şimdi ilaçta içemedigim için morarmalar başladı sogukta etkiliyor sürekli dua ediyorum havalar düzelirse geçer inş die yoksa 9 ay napacam bilmiyorum ama rabbim bizlere kolaylık verecek inşallah dayanıcaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…