Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ceylan ordamısın

selam kızlar bende kk takipcisiydim biraz ara vermiştim cünkü konuşulanlardan cok etkileniyordum eşimlede bebek konusunu pek kafaya takmadık son zamanlar zaten 7 aylık evliyim rahat oldum stres yapmadım şimdi hamileyim ama bir sorunum var ben hamile oldugumu öğrenmeden tomografi cekildim ne yapsam bilmiyorum ceylan ordaysan yorum yap lütfen
klava:

boylesin iste sen canimm ya ellerine saglik listen cokk uzel olmus.en yakin zamanda sende kuzunu alirsin boyle yanina:Saruboceq::Saruboceq:

boylesin iste sen canimm ya ellerine saglik listen cokk uzel olmus.en yakin zamanda sende kuzunu alirsin boyle yanina:Saruboceq::Saruboceq:

Harikasın güzelim :hooray:
Alacağım meleğimi yanıma gögsüme bastıracağım kınalı ceylanımı a.s.

ii değilim ravzanurcum
heralde bu ayda olmaz çünkü şehirdışına çıkmaz zorunda kalacağım ..
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...............................................

hayırlı olsun bebişin dr sordunmu

canimm o hic belli olmazzvallahii bu ay bende yumurtlama gununde yapmadimm ama iki gundur bekliyom belirti yokk negelen ne gieden .anlican allahim nasip ederse olur oo canini sikma

Valla güzelim sorunu okudum ne denilebilirki Herşey allahtan pek itarihler çakışıyormu çok yeniyken çekildi sanırım benim bildiğim kadarıyla zararlı ama şöyle bişey var Veren allah koruyor da ..

Selam kızlar nasılsınız ? Ben birkaç haftadır giremiyorum ve biriki hafta daha giremicem topiğe. Ne var ne yok hamile varmı? Yazın kızlar çok özledim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…