ceylan ordamısın
selam bayanlar bende bu kulube üye oldum iyi yapmışmıyım:dance:
günaydin arklar
boylesin iste sen canimm ya ellerine saglik listen cokk uzel olmus.en yakin zamanda sende kuzunu alirsin boyle yanina:Saruboceq::Saruboceq:
canimm sagoll vallahii icimden geldi bir ann sen nasilsin guzelimne güzel resim ravzanurcum..
selam kızlar bende kk takipcisiydim biraz ara vermiştim cünkü konuşulanlardan cok etkileniyordum eşimlede bebek konusunu pek kafaya takmadık son zamanlar zaten 7 aylık evliyim rahat oldum stres yapmadım şimdi hamileyim ama bir sorunum var ben hamile oldugumu öğrenmeden tomografi cekildim ne yapsam bilmiyorum ceylan ordaysan yorum yap lütfen
klava:
canimm o hic belli olmazzvallahii bu ay bende yumurtlama gununde yapmadimm ama iki gundur bekliyom belirti yokk negelen ne gieden .anlican allahim nasip ederse olur oo canini sikmaii değilim ravzanurcum
heralde bu ayda olmaz çünkü şehirdışına çıkmaz zorunda kalacağım ..
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...............................................
16 ocak son adet tarihim 6 subatta tomografi cektirdim simdi altı haftalik hamile cıktım yani bir haftalık hamileyken cekilmişim acaba ne olur en fazla bir haftalıkkenne demiştin sehamcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?