Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

16 ocak son adet tarihim 6 subatta tomografi cektirdim simdi altı haftalik hamile cıktım yani bir haftalık hamileyken cekilmişim acaba ne olur en fazla bir haftalıkken
canimsana n kadar yardimci olur ilemem ben dr. kontrolle gittigimde dr. a hep sunu soylerimm ana sorar hamilemisin bende yokk degilim ama belkide olabilirimm.o da dediki eger reglin gecmediyse o gune kadar ne yaparsan ya allah tarafindan o korunuyo bisey olmaz dedi . ve bunu diyen bir alaman dr. o yuzden hamile oldugunu anlayana kadr bisey olmaz bence sen icini rahat tut guzelim:1hug:

Selam kızlar nasılsınız ? Ben birkaç haftadır giremiyorum ve biriki hafta daha giremicem topiğe. Ne var ne yok hamile varmı? Yazın kızlar çok özledim sizi
canimm asil sen nasilsin . hayirdir isey mi oldu niye giremiyon nete.kaydirigubbakcemile5

16 ocak son adet tarihim 6 subatta tomografi cektirdim simdi altı haftalik hamile cıktım yani bir haftalık hamileyken cekilmişim acaba ne olur en fazla bir haftalıkken

canım yaaa aynı senin problemine benzer bir problem bir arkadaşımda vardı. o da ilk bebeği doğduktan 1 sene sonra dayanılmaz bel ağrıları yüzünden doktora gidiyo. tomografi çektirmesini söylüyor doktorlar ve kapıda da soruyorlar hamile misin diye. o da yoooo diyo ne hamileliği. tomografi esnasında gebelik kesesi görünüo ve orda öğreniyo ki tam 5 aylık hamile. hatta ordan kendi doktoruna gidio bebeğin cinsiyetini bile öğreniyo. :roflol::roflol::roflol: ve doktoru da tomografi için bişey olmaz korkma demiş, üstelik 5 aylık bir bebek için bile sorun olmaz demiş doktor. bence sen 6 haftayı hiiiççç düşünme bile canım. bişey olmaz .kaydirigubbakcemile3

onancım hoşgeldin nası gidio hamişlik sen anlat

Hoşbulduk canım tuhaf gidiyor benneyaptımki bebeklerimin kalp atışlarını duydum ama dikkat edersen bebekler dedim fisfisfis şuan dikkat etmem gereken bi dönemmiş moralim bozuk bir sürü şey var üst üste gelen 2 hafta daha giremicem internete sonra girer yazarım artık. Sen nasıl oldun canım bebişin nasıl

Nası yanı ıkızmı onan anlamadım neyın var sorun ne paylaŞsana canım ya,

bız ıyıyız Çok ŞÜkÜr yarın doktora gıdıcez

onan ikizmi olacak süper dikkat et kendini yorma valla bu annelerdeki tuhaflığı anlamıyorum ne güzel melekleriniz oldu maşallah onları korumak güzel şeyler düşünmeniz gerekirken endişelisiniz
bizler ne yapalım daha yumurtamız döllenmedi şansımız sizlerden çok az yapmayın kızlar..Karamsarlığa boyun eğmeyin

Nası yanİ İkİzmİ onan anlamadım neyİn var sorun ne paylaŞsana canım ya,

bİz İyİyİz Çok ŞÜkÜr yarın doktora gİdİcez

İki kesinde belki de 3 senağlama 2 hafta sonra netleşcek olay bakalım herşey ALLAH tan sonuçta. Şuan riskli dönem benim için o yüzden belki 2 hafta giremicem nete ama daha okadar çok problem varki 2 hafta sonra hepsini yazıcam söz, benim için dua edin lütfen herşey yoluna girsin

Tabıkı dua ederız onancım ama neden ÜzÜlÜyorsun tatlım rabbım sana ıkıŞer ıkıŞer vermıŞ mucızelerını bence sevınmelısı bı anda 2 belkı 3 bebıŞın olacak rabbım kolaylıgını bereketını verır ınŞallah bÜtÜn olumsuzluklar geÇer ama Çok merak ettım canım ya

Ceylanım belki de 3 ama, yalnız problem o olsa neyse, o kadar herşey üst üste geliyorki moralim çok bozuk inşallah herşeyin üstesinden gelirim. Hamile olmasam neyse beniz üzen çok konu var şuan güzelim ama üzülmemem gereken bi dönem nasıl olcak bilmiyorum

Hamile olan arkadaşlar Allah tamamına erdirir inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeklerinizi alırsınız kucağınıza:Saruboceq:
Ben de bu ay ilk kez denedim bakalım sonucu haftaya belli olacak.Ama ne zamandır hatta bugün çoğaldı kasıklarımda ağrı var adet olcak gibi hissediyorumsenağlama Midem de bulanıyo çok sıkıcıymış bu beklemek.Bazen hamile gibi hissediyorum kendinimi ,böyle kasıklarım ağrıyınca da hiç hissetmiyorum:1no2: Hayırlısı Allahtan ne diyim.

Kızlar kisti felan olanınız var mı aranızda??ya da önceden olmuş geçmiş biri???

Canım kasık ağrısı bebekten de oluyor bu bir hamilelik belirtiside olabilir. İnşallah ALLAH gönlüne göre verir. BU topik uğurlu :ecrin_bebek:

canimm asil sen nasilsin . hayirdir isey mi oldu niye giremiyon nete.kaydirigubbakcemile5

Moralim bozuk dinlenmem gereken bi hafta bebekler için. Ama birsürü daha problem var ALLAH tan eşim çok destek. 2 hafta sonra ayrıntılı yazarım canım olmazsa bi ara girersem özeline de yazarım saol ilgin için a.s.

Canım benim anlat ki rahatla paylaştıkça rahat edersin bence sen sıksık uğra bu arada üçüzmü ciddenmi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…