canimsana n kadar yardimci olur ilemem ben dr. kontrolle gittigimde dr. a hep sunu soylerimm16 ocak son adet tarihim 6 subatta tomografi cektirdim simdi altı haftalik hamile cıktım yani bir haftalık hamileyken cekilmişim acaba ne olur en fazla bir haftalıkken
canimm asil sen nasilsin . hayirdir isey mi oldu niye giremiyon nete.kaydirigubbakcemile5Selam kızlar nasılsınız ? Ben birkaç haftadır giremiyorum ve biriki hafta daha giremicem topiğe. Ne var ne yok hamile varmı? Yazın kızlar çok özledim sizi
handisss bugunde gelmicek herhalde enimki kaydirigubbakcemileonancım hoşgeldin nası gidio hamişlik sen anlat
16 ocak son adet tarihim 6 subatta tomografi cektirdim simdi altı haftalik hamile cıktım yani bir haftalık hamileyken cekilmişim acaba ne olur en fazla bir haftalıkken
onancım hoşgeldin nası gidio hamişlik sen anlat
canim dunden beri bekliyomm ama hafif belim agrimaya basladi sankii- canimmm benim cikmam lazimm yoksamm bu ceylan benii suttttlicak burdansırnaşık şeyKıs adetİnmİ gecİktİ raznevur kaÇırmıŞım ben abowwwww
Nası yanİ İkİzmİ onan anlamadım neyİn var sorun ne paylaŞsana canım ya,
bİz İyİyİz Çok ŞÜkÜr yarın doktora gİdİcez
onan ikizmi olacak süper dikkat et kendini yorma valla bu annelerdeki tuhaflığı anlamıyorum ne güzel melekleriniz oldu maşallah onları korumak güzel şeyler düşünmeniz gerekirken endişelisiniz
bizler ne yapalım daha yumurtamız döllenmedi şansımız sizlerden çok az yapmayın kızlar..Karamsarlığa boyun eğmeyin
Hamile olan arkadaşlar Allah tamamına erdirir inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeklerinizi alırsınız kucağınıza:Saruboceq:
Ben de bu ay ilk kez denedim bakalım sonucu haftaya belli olacak.Ama ne zamandır hatta bugün çoğaldı kasıklarımda ağrı var adet olcak gibi hissediyorumsenağlama Midem de bulanıyo çok sıkıcıymış bu beklemek.Bazen hamile gibi hissediyorum kendinimi ,böyle kasıklarım ağrıyınca da hiç hissetmiyorum:1no2: Hayırlısı Allahtan ne diyim.
canimm asil sen nasilsin . hayirdir isey mi oldu niye giremiyon nete.kaydirigubbakcemile5
Ceylanım belki de 3 ama, yalnız problem o olsa neyse, o kadar herşey üst üste geliyorki moralim çok bozuk inşallah herşeyin üstesinden gelirim. Hamile olmasam neyse beniz üzen çok konu var şuan güzelim ama üzülmemem gereken bi dönem nasıl olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?