Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Tıff naber canım:))

iyiyim ceylancım yaaa napim 3 nesil kadınlarla oturuyoruz anaannem, annem ve ben fisfisfis dedikodu fiskos neyim. onlar sarma sarıyo, ben de sizi okuyorum burda bugün boş günüm can sıkıntısı napim? sen nasılsın canım? :smiley-cool:

Canım kasık ağrısı bebekten de oluyor bu bir hamilelik belirtiside olabilir. İnşallah ALLAH gönlüne göre verir. BU topik uğurlu :ecrin_bebek:
Amin canım çok teşekkür ederim.Bilmiyorum ağrı olunca insan hemen korkuyor.İnş dediğin gibidir:) İnşallah sen de sorunlarından kurtulup sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına:)
Kızlar kisti felan olanınız var mı aranızda??ya da önceden olmuş geçmiş biri???
Ben kist mağduruyum canım.Mayıs 2008de kist ameliyatı oldum.Hap kullanmama rağmen tekrarladı şuan yine var büyük değil ama bu sefer.2dr.umda biran önce hamile kal kist küçülür dedi.Ben de biraz da bu yüzden fazla stres yapıyorum sanırım.Hapı da bıraktım bebek olmaz kist büyürse diye aklım çıkıyor:çok üzgünüm:

kızlar peki kist olunca kahverengi akıntı felan oluyor muydu sizde ???ya da hiç oldu mu???
YA DRa gidicem gidemiyorum bir türlü
şehir dışınada çıkacağım belki artık hiçgidemem
bilgi toplamak istiyorum sizlerden..

Canım benim anlat ki rahatla paylaştıkça rahat edersin bence sen sıksık uğra bu arada üçüzmü ciddenmi delikafadulden

O iki hafta içinde belli olcakmış canım şuan iki kesinde. 2 hafta dikkat etmem gerkiyor biraz hemde fazlasıyla çünkü biri giderken diğerlerine de zarar gelebilirmiş. Ama bu şekildede devam edebilirmiş ben ALLAH a her gün dua ettim ALLAH al bakalım bu kadar çok istedin bak şimdi dedi heralde kaydirigubbakcemile3 Özelden yazcam bi ara canım

merhaba arkadaslar ben yeni üye olanlardanim siteyi uzun zamandir takip ediyordum inaninki sohbetlerinizle arkadasliginizla cok hossinuz benide araniza alirsaniz sevinirim bende cocuk isteyenlerdenim ama olmuyo 1 tane oglum var ALLAH ima cok sükür ikinciyi istiyoruz kismetsekaydirigubbakcemile2 yeni hamileleride tebrik ediyorum

Benim ne öyle akıntım oldu ne de adetimde değişiklik oldu.Adetim yoğun ve ağrılı geçerdi.Son zamanlarda adetsiz zamanda aşırı ağrılar çekmeye başlamıştım dr.a gittim.Evlide değildim hiç kist geçmemişti bile aklımdan.Bir de ultrasonda öğrendim ki kocamaan kist var. Ultrason kesin sonuç verir biz ne desek boş.İnş birşey yoktur canım...

Maşallah sağlıklı olsuınlar bende ikiz istiyorum sağlıklı olsunlar yeterki..
Korkma yasmin kullanırken birde oldu stresten yasmini bırakacakken 2 ay daha devam ettim kahverengi leke geliyorsa kisti söküyorsundur soğan suyu iç

nehircim uğurlu listeden hatırlıyorum seni deminden beri nerden diyip düşünüyordum nasılsınız bakıyım korkma annesi yer açıyor kendine

kızlar adana da bir dr bulamadım ya kimse yokmu bu stede adanalı yaa bir ben mi varım yaa kimse topicime bişe yazmıyor:çok üzgünüm::dilcikar:

ebrucum yüzdeyüzakrep asilama icin adanaya gitmisti diye hatirliyorum.. onun gelmesini bekle sor bakalim.. yanilmiyorumdur insallah.

merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
şimdi bende 2 miyom ve sağ yumurtalığımdada kist oluşmuş bu ay yeni gittim doktora bi önceki ayda yoktu. bu durumda olupta hamile kalabilen kimse varmı acep? reglime 2-3 gün var ve ümit ve ümitsizlik arasında çırpınıp duruyorum.
zaten doktora sağ kasığım ağrıdığı için gittim oda kistmiş şimdi reglim yaklaşıyor sol kasığımdada ara ara kramp oluyor ara ara midem bulanıyor ne bilim işte avuntu(((

Ebru benım eŞımın aılesı adanada bılıosun eltım dogurdu doguracak ama hangı doktora gıdıo bılmıyorum ya pek muhatap deglım yoksa sorardım senın ıÇın

ebru balcalıya gittinmi orda çok iyi doktorlar var die biliyorum bide başkent hastanesimi vardı benmi yanlış hatırlıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…