merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
şimdi bende 2 miyom ve sağ yumurtalığımdada kist oluşmuş bu ay yeni gittim doktora bi önceki ayda yoktu. bu durumda olupta hamile kalabilen kimse varmı acep? reglime 2-3 gün var ve ümit ve ümitsizlik arasında çırpınıp duruyorum.
zaten doktora sağ kasığım ağrıdığı için gittim oda kistmiş şimdi reglim yaklaşıyor sol kasığımdada ara ara kramp oluyor ara ara midem bulanıyor ne bilim işte avuntu(((
Canım iyiyiz sen nasılsın onanı duydunmu üçüz delikafaduldengeliyor inşallah sağlıklı
Ceylancim simdi sIkI dur sana rüyami anlatayim..hayirlara karsi insallah
rüyamda ben uzun zamandir girmemisim siteye.. bigün giriyorum ve senin tickerin dikkatimi cekiyor... orda yazanda 11weeks :CüvCüv:
acaip mutlu oluyorum.. handancim sana tecrübelerini anlatiyor iste hangi muaynelerinin oldugunu filan..
yani canim senin hamile oldugunu görüyorumhihoyyyt
bu ay olcak sanirim ne dersin..Şeniz
Canım benim tekrar hoşgeldin aramıza ..a.s.hb ceylancigim ben yeni üye oldum siteye iyim hamd olsun sen nasilsin tedavin nasil gidiyo ben üye deildim ama hep takip ediyordum sohbetlerinizle cok hossunuz yüce rabbim isteyen herkese hayirli evlat lar nasip etsin :Saruboceq:
gercekten kizlar hepinize cok dua ediyorum.. ceylancim insallah rüyam gercek cikar canim.. o kadar zamandir bekliyorsunki bu yil cikmadan melegini kucagina almani istiyorum.. insallah tutmustur bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?