Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Korkma hamile kalmak daha iyimiş doğumda temizleniyormuş kist engel değil

kızlar tşk ederim canlarım
balcalı daki dr bende duydum gülüm ama baya pahalı bakıyormuş yaa her sefer için 150 tl bebek verecekse bişe değil aslın da ama şu aralar o kadar veremem aylıgımda düştü borçta var

bir iki tane buldum ama onlar hakkında da fazla bilgim yok iyi diyorlar sadece ama her dr herkese de iyi gelmiyor iştee kafam karıştı açıkcası

Ceylancim simdi sIkI dur sana rüyami anlatayim..hayirlara karsi insallah

rüyamda ben uzun zamandir girmemisim siteye.. bigün giriyorum ve senin tickerin dikkatimi cekiyor... orda yazanda 11weeks :CüvCüv:
acaip mutlu oluyorum.. handancim sana tecrübelerini anlatiyor iste hangi muaynelerinin oldugunu filan..
yani canim senin hamile oldugunu görüyorumhihoyyyt

bu ay olcak sanirim ne dersin..Şeniz

cnm handanın bana bebek yapmak yasak duyarlarsa sözleşmeye eklerler sonra kişmse korunmadıgımızı bilmiyor olursa bebek süpriz yaptı diyecem

saol ceylancım ya valla kendi kendime 2 miyom bir kist bebeğe yer yok dedim ama doktor olabilirsinde dedi ama işte ben endişeliyim
teşekkür ederim
valla o kadar çok ihtiyacım varki bari bu yönden mutlu olalım

Ayy ayse ne gÜsel rÜyaaa ınŞalllah yaaa kıs ceylan gÖrÜonmu senı rÜyasında gÖren gÖrene anacımmm bu ay tutturdun bence sen bacımmmmmmmmmmmm

Beni gören görene valla çok umutlanıyorum inşallah bebeğim demekki meleğim arkadaşlarına sinyal yolluyor ŞenizŞeniz
Akşam olsada eve gitsem

ceylan rüya yı gördün mü kız hayırdır beni kim görmüştü yaa asu muy duu cnm rüyan çıktımı yoksa kız hala adet olmadım bennnnn

hb ceylancigim ben yeni üye oldum siteye iyim hamd olsun sen nasilsin tedavin nasil gidiyo ben üye deildim ama hep takip ediyordum sohbetlerinizle cok hossunuz yüce rabbim isteyen herkese hayirli evlat lar nasip etsin :Saruboceq:

gercekten kizlar hepinize cok dua ediyorum.. ceylancim insallah rüyam gercek cikar canim.. o kadar zamandir bekliyorsunki bu yil cikmadan melegini kucagina almani istiyorum.. insallah tutmustur bu ay

hb ceylancigim ben yeni üye oldum siteye iyim hamd olsun sen nasilsin tedavin nasil gidiyo ben üye deildim ama hep takip ediyordum sohbetlerinizle cok hossunuz yüce rabbim isteyen herkese hayirli evlat lar nasip etsin :Saruboceq:
Canım benim tekrar hoşgeldin aramıza ..a.s.
Çok hoşuz ve çenesi düşüğüz :jeyyar:
gercekten kizlar hepinize cok dua ediyorum.. ceylancim insallah rüyam gercek cikar canim.. o kadar zamandir bekliyorsunki bu yil cikmadan melegini kucagina almani istiyorum.. insallah tutmustur bu ay

İnşallah canım inanın sizlerin dualarınızla en kısa zamanda kalacağım içime doğuyor RABBİMkimsenin kucağını boş koymasın ve sadece hayırlı sağlıklı evlatlar versin
İçim kıpır kıpır oldu :dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…