Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy cnm hemşerim benim inş gülüm ya adananın nüfüsüna birde ben ekleme yapsam ne güzel olr dimi

uklacım naber hoşgeldın

merhaba canım hoşbuldummmm
Topici oku oku bitiremedim yawww.yetişemiyorum valla hızınıza,şirketteyim kurul toplantısı var rapor hazırlamaya çalışıyorum bi taraftan yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum bi tararftanda müdürüm arada bi raporlar nedurunda diye tepeme dikilip duruyo ondan sayfayı gizlemeye çalışıyorum koptumm yaniii.
ya benim bugünler yumurtlama günüm sanırım beyaz akıntı geliyor ayın 9 ilişki olmuştu dün akşam 10 da çıktım eve gittim yorgun olsun istedik ama olmadııı yaaa çok moralim bozuk kafamçokkarıştı kasıldım felan dün geceyi boş geçtik uyumuşum galiba dün yumurtam çatladı şimdide kasık ağrılarım var bu ay dr takip yapmadı hsg yüzünden bende belki kendim hamiş kalırım diye ümitliyim ama dün akşamdan sonra çok moralim bozuk kızlar yaaa, size de oluyormu zoraki gibi görev gibi:1no2:

ceylan cnm tedacımı gördün
ilaç mı mkullandın kaçtane yumrta oluşmuş kız
Canım benim tedavi aşamasındayım klomen ve çatlatma iğnesi oldum
hb ceylancigim ben yeni üye oldum siteye iyim hamd olsun sen nasilsin tedavin nasil gidiyo ben üye deildim ama hep takip ediyordum sohbetlerinizle cok hossunuz yüce rabbim isteyen herkese hayirli evlat lar nasip etsin :Saruboceq:

İyi gidiyor 3 tane yumurtam klomenle oldu aminnn

aysecim benim minik bi göbişim çıktı önceden sabahları dümdüz oluodu yedikçe şişiodu şimdi hep var:)) artık bebişim bendini belli ediyor minik yuvarlak top gibi çıktı bu hafta çıktı ama sen daha beklicen kuşum

ay ne tatli:) benim zaten azcik göbisim vardi hep.. hemen sismesede olurda merak ettim.. sene sonu adile nasit gibi olurum herhalde :dance: ama olsun bebisimin eli ayaga saglam saglikli olsunda ben yeterki kilo alayim.. veririz elbet zamani gelince.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:arkadaslar moralim cok bozuk adetim 5 gün gecikmisti kendimi iyice hamile oldumu zannetiyorum ama allah nasip etmiyor. hamile olanlar icin cok sevindim.Insallah allahim o güzel duyguyu banada tatdir ama hic ümitim yok olsaa 2 sendir olurdur kismet

canim kirmizilarmi geldi neden böyle ümitsiz konustun? doktora göründünmü neden bi sorun yoksa zamani var demektir ümitsiz olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…