canım üzülme benimde hep öyle oluyor ben gecen adetimde 15 gün geciktim üst:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:arkadaslar moralim cok bozuk adetim 5 gün gecikmisti kendimi iyice hamile oldumu zannetiyorum ama allah nasip etmiyor. hamile olanlar icin cok sevindim.Insallah allahim o güzel duyguyu banada tatdir ama hic ümitim yok olsaa 2 sendir olurdur kismet
aus duisburg sen
kızlar akşam i,ş çıkışı hastaneye gidiyoz eşlimle nolur bana dua edin sonuç idrar testlerine inat pozitif çıksın nolur
kızlar akşam i,ş çıkışı hastaneye gidiyoz eşlimle nolur bana dua edin sonuç idrar testlerine inat pozitif çıksın nolur
3 tane yumurtam var klomenle olduceylan cnm tedacımı gördün
ilaç mı mkullandın kaçtane yumrta oluşmuş kız
Çenesi düşükler burda canım yetişmen mümkün değil geldiğin yerden katıl sengözlerimebaksanabmerhaba canım hoşbuldummmm
Topici oku oku bitiremedim yawww.yetişemiyorum valla hızınıza,şirketteyim kurul toplantısı var rapor hazırlamaya çalışıyorum bi taraftan yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum bi tararftanda müdürüm arada bi raporlar nedurunda diye tepeme dikilip duruyo ondan sayfayı gizlemeye çalışıyorum koptumm yaniii.
ya benim bugünler yumurtlama günüm sanırım beyaz akıntı geliyor ayın 9 ilişki olmuştu dün akşam 10 da çıktım eve gittim yorgun olsun istedik ama olmadııı yaaa çok moralim bozuk kafamçokkarıştıkasıldım felan dün geceyi boş geçtik uyumuşum galiba dün yumurtam çatladı şimdide kasık ağrılarım var bu ay dr takip yapmadı hsg yüzünden bende belki kendim hamiş kalırım diye ümitliyim ama dün akşamdan sonra çok moralim bozuk kızlar yaaa, size de oluyormu zoraki gibi görev gibi:1no2:
canımsın a.s.canim sen hamis haberini al o bize en büyük hediyedir zaten:1hug:
Yok hiç belirtim yok :bbo:cnm bir belirti varmı ceylancığım cnm
hamileikle ilgli ügnün geçtimi
kız bel ağrın felan varmı
kıslar kıslar gelemmi yananısdan öpemmi???????
slmmmmmmmmm
Almanca bilmiyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?