Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hic bir sorun yok canim olsa tamam sorun var diyecem ondan olmuyor diyecem ümitimi kesecem ama iste allahim vermiyor kismet ama artik yavas yavas ümitim gidiyor

günümü tutturamiyosun acaba.. herseyin hayirlisi tabiki.. sen yinede ümidini yitirme.. o gelicegi zamani biliyordur.. almanyanin neresindesin?

kızlar akşam i,ş çıkışı hastaneye gidiyoz eşlimle nolur bana dua edin sonuç idrar testlerine inat pozitif çıksın nolur

canım üzülme benimde hep öyle oluyor ben gecen adetimde 15 gün geciktim üst
elik 2 kez test yaptım ikisinde de uçuk pembe 2.ci çizgi çıktı ama bi kaç gün sonra regl oldum drum kimyasal gebelik gibi bişey olabilir dedi..
bak senelerce deneyen çiftler var ,ümitsizliğe kapılma tatlım hemen bizimde olacak bir günnnn:CüvCüv:

ceylan cnm tedacımı gördün
ilaç mı mkullandın kaçtane yumrta oluşmuş kız
3 tane yumurtam var klomenle oldu

Çenesi düşükler burda canım yetişmen mümkün değil geldiğin yerden katıl sengözlerimebaksanab
canim sen hamis haberini al o bize en büyük hediyedir zaten:1hug:
canımsın a.s.
cnm bir belirti varmı ceylancığım cnm
hamileikle ilgli ügnün geçtimi
Yok hiç belirtim yok :bbo:
kız bel ağrın felan varmı

belim ağrıyor klomen yaparmış

evet canim hic bir sorun yok ne bende ne esimde dr olur diyor bekle diyor ama her ayda olmiyinca acaba birseymi varmi diye sühpeleniyorum neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…