Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar yardımınız içintşkkrler ben yatıyorum çünkü namaza kalkıp eşime kavaltı vericem 1 haftadır namaz yoktu çünkü tembelleştik yani hai iyi geceler Allah rahatlık versin

ay deme kııızzzz neli yaptın böğreğiii, hoşş şimdi neli olsa yirim valla cokacimcoookcokacimcoook

Canım patatesli börek kaynanam yapmıştı derin dondurucudaydı çıkardım pişirdim valla

bu arada sen necisin olmassss güzel sanatlar yazıo orda da merak eddim :jeyyar:

Canım ben konservatuvar oyunculuk mezunuyum

kızlar bende çıkıyorum iyi geceler size kendinize iyi bakın aeolun... öptüm hepinizi
banada dua edinnnnnnnnnnnnn delikafadulden

yok kıs 17sinde olcam ama ayın 8. şişmeye başladı göğüslerim

ya bazen 10 gün önceden de olabilio şişlik neyim ama bazıları da burdan okuduğum kadarıyla erken belirti gösterio böle senin sölediğin gibi. ne kadardır deniosunuz?

ya bazen 10 gün önceden de olabilio şişlik neyim ama bazıları da burdan okuduğum kadarıyla erken belirti gösterio böle senin sölediğin gibi. ne kadardır deniosunuz?

canım normalde 4-5 gün kala şişerdi gazımda son sürat :roflol: ocaktan beri denebilir denememiz

canım normalde 4-5 gün kala şişerdi gazımda son sürat :roflol: ocaktan beri denebilir denememiz

bizde ocaktan beri deniyoruz. benim belirtilerim de bir tuhaf. her yımırtlama dönemimde göğüslerim şişiomuş ben yeni farkediom, işin içine girince insan daha dikkatli olmaya başlıyor. ama senin göğsündeki şişlik hamilelik belirtisi gibi geldi bana, yie burda okumuştum koltuk altıma doğru şişlik vardı hamileymişim felan die yazmıştı biri. du bakalım kızzz hadi hayırlısı inşallah hihoyyythihoyyyt

valla kısmet tatlım ya inşallah sende hamisindir :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…