çay alabilirim fazlaysa.. :))
ay deme kııızzzz neli yaptın böğreğiii, hoşş şimdi neli olsa yirim valla cokacimcoookcokacimcoook
bu arada sen necisin olmassss güzel sanatlar yazıo orda da merak eddim :jeyyar:
kızlar ben kacıyorum sabah erken kalkıp kursa gıdıcem optum sızı
kızlar bende çıkıyorum iyi geceler size kendinize iyi bakın aeolun... öptüm hepinizi
banada dua edinnnnnnnnnnnnndelikafadulden
teşekkür ederim oo çay çok güzel olmuş eline sağlık TIFF .. sositososito
Canım patatesli börek kaynanam yapmıştı derin dondurucudaydı çıkardım pişirdim valla
ay iyi akıl ettin kızz bende gaynanamın sarmalarını çıkarsam yaa dolaptan, ben de dün dondurucudan çıkartıp pişirmişdim onları hay aklınla bin yaşa, kuru kuru gitmio çay lülülülülülüşutarafagitti
Canım patatesli börek kaynanam yapmıştı derin dondurucudaydı çıkardım pişirdim valla
ay iyi akıl ettin kızz bende gaynanamın sarmalarını çıkarsam yaa dolaptan, ben de dün dondurucudan çıkartıp pişirmişdim onları hay aklınla bin yaşa, kuru kuru gitmio çay lülülülülülüşutarafagitti
kıs gece gece aşeriyo olmayasın kaydirigubbakcemile3
kıs gece gece aşeriyo olmayasın kaydirigubbakcemile3
hahahahaa keşke gülüm amaaa daaa yımırtlıom şu sıra ben, aşermek için henüz çoookkk erken bi de ona vesile olacak koca da olmayınca yakınlarda CADIARZU
daha bölee çoookkkkk sanal aşlar eririm bennn maalesef :a015::a015:
hahahahaa keşke gülüm amaaa daaa yımırtlıom şu sıra ben, aşermek için henüz çoookkk erken bi de ona vesile olacak koca da olmayınca yakınlarda CADIARZU
daha bölee çoookkkkk sanal aşlar eririm bennn maalesef :a015::a015:
kıs ilahi :roflol:
offf ama ya benim bu göğüslerim fena halde sızlamaya başladı yani tuhaf bi durum şişmenin dışında koltuk altlarımdan başlayan bi şişlik ve sızı var ya canım yanıyo zaman zaman senağlama
kıs ilahi :roflol:
offf ama ya benim bu göğüslerim fena halde sızlamaya başladı yani tuhaf bi durum şişmenin dışında koltuk altlarımdan başlayan bi şişlik ve sızı var ya canım yanıyo zaman zaman senağlama
hmmmm geç uzan bakim şöle bi muayene edimmm. kızz şaka bi yana adetin geçti mi? ne zaman adet olcan. başka belirti var mı annat bakim..
yok kıs 17sinde olcam ama ayın 8. şişmeye başladı göğüslerim
ya bazen 10 gün önceden de olabilio şişlik neyim ama bazıları da burdan okuduğum kadarıyla erken belirti gösterio böle senin sölediğin gibi. ne kadardır deniosunuz?
canım normalde 4-5 gün kala şişerdi gazımda son sürat :roflol: ocaktan beri denebilir denememiz
bizde ocaktan beri deniyoruz. benim belirtilerim de bir tuhaf. her yımırtlama dönemimde göğüslerim şişiomuş ben yeni farkediom, işin içine girince insan daha dikkatli olmaya başlıyor. ama senin göğsündeki şişlik hamilelik belirtisi gibi geldi bana, yie burda okumuştum koltuk altıma doğru şişlik vardı hamileymişim felan die yazmıştı biri. du bakalım kızzz hadi hayırlısı inşallah hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?