Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

valla kısmet tatlım ya inşallah sende hamisindir :CüvCüv:

olamam canım yaa dedim yaa daha yumurtluom ben şu sıralar die. zati bu ayıda çöpe attım çünkü eşim hasta şu aralar. pazartesi emar çekilecek perşembe de sonucu alıcaz. büyük ihtimalle haftaya perşembeye kadar tık olmaz bizde, psikolojisi bozuldu canımın yazık, libidom öldü dio. allah hastalıkla denemesin kimseyi valla. bakalım inşallah emar sonucu da temiz çıkınca öteki aya denicez artık kısmet. ama inşallah senin güzel haberini alırız canım yaaa senden umutluyum bak :jeyyar:
bu arada arkadaşlık teklifi gönderdim sana, benimle çıkar mısın?? hehhehehee naniknaniknaniknaniklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kaydirigubbakcemile5 ettim kıs çıkalımm
İnşallah emar sonucu bişey çıkmaz olumlu olur herşey.Buarada emarı niye çekilecek

kaydirigubbakcemile5 ettim kıs çıkalımm
İnşallah emar sonucu bişey çıkmaz olumlu olur herşey.Buarada emarı niye çekilecek

yaa vertigo die bi nane. baş dönmesi mide bulantısı yapıo. benden önce sen hamile kaldın die takılıom, ya da ben hamile bıraktım gocacımıı. :smiley-cool::dilcikar:
aradılar taradılar türlü testler bişey bulamadılar ama bide emar çekelim bakalım dediler. iç kulakla ilgili bişeymiş dengeyi etkilio işte böle. yakınlarda çekap yaptırmıştı, belki bilirsin kan testleri arasında sedimantasyon testi de vardı. sedimantasyon kanser başta olmak üzere birçok hastalığın ön teşhisinde belirleyici oluyor. onlar normal çıkmıştı. diyorum ki eğer bişey olsaydı sedimleri yüksek çıkardı içini ferah tut diyorum ona ama sağlık işte insanın psikolojiini bozuyor. sanırım emar sonucunu eline almadan içi rahat etmeyecek :1no2::1no2::1no2:

tatlım inşallah bişi yoktur ama erkekler çocuk gibi olduğu için en ufak şeyi büyütmeye meyilliler.Sedimantasyon testinde bişi olsa çıkardı zati sen merak etme bişiciği yokturrr.

kızlar herkese günaydın dün sizede demiştim kan tahliline gideceğimi gittim dr hanım dış gebelikten şüphelendi( malesef en baştan anlatayım size
dün kan tahliline gittim bana 90 ytl fatura verdiler dedim çok pahalı kalsın kadın doğum servisine çıktım hasta kabul edip etmediklerini sordum etmiyoruz dediler bin rica ile bir bayan dr sıra aldım dr kan tahlili istediğimi söyledim kadın muayene etmeden tahlil veremeyecegini söyledi geç masaya yat dedi geçtim yattım karnımın içinde kese görgüm yaşasın hamileyim dedim tabii ki de içimden sonra dikkatle içine bakıyorum ama bebege dair hiç bir belirti yok ve kese kocaman ben üzerine adet oldum heralde diye düşündüm bu kez de kadın ölçüm yaptı yanında ki hemşireye bişeyler yazdır dı. bem şüphelendim tabiki kist mi yoksa dedi dua edelim ki dış gebelik olmasın dedi ve bir kaç kere tekrarlardı bu kelimeyi((
aman yarabbi dedim bunun üzerine kadın emin değilim ama dış gebelik olmasın dua edelim dedi yine sonra bu kist te olabilir, bebegi besleyen yumurta da olabilir dış gebelikte olabilir dedi test yaptırdık ve bu gün 11 de sonucu alacagım sonuca göre konuşuruz dedii kızlar nolur dua edin dış gebelik çıkmasın

canım günaydın ben kaçırmışım sen hamile miydin? inşallah çıkmaz canım. allahım inşallah bebeğin seninledir kötü bişi olmaz. sağlıkla göbişindedir inşallahhhhh. dua ediyorum senin için haberdar et beni emi?

canım benım günaydın Allah yardım etsin ama sakın korkma ve kendini üzme umarım bebek yada önemsenmeyen bişeydir. sen içini ferah tut. hem ben de dış gebelik m diye korkmustum ama cıkmadı. doktor da ne çatlakmıs sonuclanmadan seni neden korkutuyor bi doktorun böyle saçma sapan konusması umrarım değildir diye korkutması mantıklı mı sen ce tabiki değil o yüzden böyle bir doktora inanıp da kafanı bile takma adet zamanın geçti mi canım ne zamandı adetin şikayetin var mı ki

çok üzüldüm canım.çok zor bir durum ben de ilk bebeğimi kaybettim 12 hafalıkken.ben şu an hamileyim 22 haftalık kızım olacak.yani ben temmuz annesi olacağım.sen de herhalde kasım annesi olacaksın.Allah tamamına erdirsin..:1hug:

kızlar ebruyu duyunca direk onunla konustum ama bu arada hepinize günaydın en içten dileklerimi hepinize gönderiyorum Allah inşallllllllllllllllllllaahhhh hepimize hayırlı saplıklı evlatlar nasip etsin

günaydın kızlar ebrucum ben uzun zamandır gelemiorum inş. değilsindir dur sakın ol bi sonuçlarını al tatlım!!!!doktorlar bazen saçmalaya biliyor!biliosun benim kocaman kistim wardı doktor yumurtamı alacaktı bu ay okadar az regli oldumki ağlayarak gittim doktora resmen kist gitmedi die bi gittim kistten eser yok!!!düşün yani ve reglimden 1hafta sonra 18 mm yumurtam wardı hemen çatlama iğnesi yaptı!!!

dayanılmayacak kadar agrım yok sağ tarafımda o şüpheli bölgede bıçak batması gibi bir agrı var

sevadailim cnm şimdi okudum kusura bakma işşim vardı da ayy ya ben de korkuyorum ameliyat olmakta hayırlısı ile iyi şeyler çıkar inş cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…