valla kısmet tatlım ya inşallah sende hamisindir :CüvCüv:
olamam canım yaa dedim yaa daha yumurtluom ben şu sıralar die. zati bu ayıda çöpe attım çünkü eşim hasta şu aralar. pazartesi emar çekilecek perşembe de sonucu alıcaz. büyük ihtimalle haftaya perşembeye kadar tık olmaz bizde, psikolojisi bozuldu canımın yazık, libidom öldü dio. allah hastalıkla denemesin kimseyi valla. bakalım inşallah emar sonucu da temiz çıkınca öteki aya denicez artık kısmet. ama inşallah senin güzel haberini alırız canım yaaa senden umutluyum bak :jeyyar:
bu arada arkadaşlık teklifi gönderdim sana, benimle çıkar mısın?? hehhehehee naniknaniknaniknaniklaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile5 ettim kıs çıkalımm
İnşallah emar sonucu bişey çıkmaz olumlu olur herşey.Buarada emarı niye çekilecek
yaa vertigo die bi nane. baş dönmesi mide bulantısı yapıo. benden önce sen hamile kaldın die takılıom, ya da ben hamile bıraktım gocacımıı. :smiley-cool::dilcikar:
aradılar taradılar türlü testler bişey bulamadılar ama bide emar çekelim bakalım dediler. iç kulakla ilgili bişeymiş dengeyi etkilio işte böle. yakınlarda çekap yaptırmıştı, belki bilirsin kan testleri arasında sedimantasyon testi de vardı. sedimantasyon kanser başta olmak üzere birçok hastalığın ön teşhisinde belirleyici oluyor. onlar normal çıkmıştı. diyorum ki eğer bişey olsaydı sedimleri yüksek çıkardı içini ferah tut diyorum ona ama sağlık işte insanın psikolojiini bozuyor. sanırım emar sonucunu eline almadan içi rahat etmeyecek :1no2::1no2::1no2:
kızlar herkese günaydın dün sizede demiştim kan tahliline gideceğimi gittim dr hanım dış gebelikten şüphelendi( malesef en baştan anlatayım size
dün kan tahliline gittim bana 90 ytl fatura verdiler dedim çok pahalı kalsın kadın doğum servisine çıktım hasta kabul edip etmediklerini sordum etmiyoruz dediler bin rica ile bir bayan dr sıra aldım dr kan tahlili istediğimi söyledim kadın muayene etmeden tahlil veremeyecegini söyledi geç masaya yat dedi geçtim yattım karnımın içinde kese görgüm yaşasın hamileyim dedim tabii ki de içimden sonra dikkatle içine bakıyorum ama bebege dair hiç bir belirti yok ve kese kocaman ben üzerine adet oldum heralde diye düşündüm bu kez de kadın ölçüm yaptı yanında ki hemşireye bişeyler yazdır dı. bem şüphelendim tabiki kist mi yoksa dedi dua edelim ki dış gebelik olmasın dedi ve bir kaç kere tekrarlardı bu kelimeyi((
aman yarabbi dedim bunun üzerine kadın emin değilim ama dış gebelik olmasın dua edelim dedi yine sonra bu kist te olabilir, bebegi besleyen yumurta da olabilir dış gebelikte olabilir dedi test yaptırdık ve bu gün 11 de sonucu alacagım sonuca göre konuşuruz dedii kızlar nolur dua edin dış gebelik çıkmasın
kızlar herkese günaydın dün sizede demiştim kan tahliline gideceğimi gittim dr hanım dış gebelikten şüphelendi( malesef en baştan anlatayım size
dün kan tahliline gittim bana 90 ytl fatura verdiler dedim çok pahalı kalsın kadın doğum servisine çıktım hasta kabul edip etmediklerini sordum etmiyoruz dediler bin rica ile bir bayan dr sıra aldım dr kan tahlili istediğimi söyledim kadın muayene etmeden tahlil veremeyecegini söyledi geç masaya yat dedi geçtim yattım karnımın içinde kese görgüm yaşasın hamileyim dedim tabii ki de içimden sonra dikkatle içine bakıyorum ama bebege dair hiç bir belirti yok ve kese kocaman ben üzerine adet oldum heralde diye düşündüm bu kez de kadın ölçüm yaptı yanında ki hemşireye bişeyler yazdır dı. bem şüphelendim tabiki kist mi yoksa dedi dua edelim ki dış gebelik olmasın dedi ve bir kaç kere tekrarlardı bu kelimeyi((
aman yarabbi dedim bunun üzerine kadın emin değilim ama dış gebelik olmasın dua edelim dedi yine sonra bu kist te olabilir, bebegi besleyen yumurta da olabilir dış gebelikte olabilir dedi test yaptırdık ve bu gün 11 de sonucu alacagım sonuca göre konuşuruz dedii kızlar nolur dua edin dış gebelik çıkmasın
inşallah canım ama sevincim yarıda kaldı
ablamda 2 aydır hamişti ama dün bebişini kaybetti
ona bile söyleyemedim hamiş olduğumu
biraz zaman geçsin öle söylerim artık
eeeee sen ne yaptın belirtilerin aynı herhalde
darısı senin başına:Saruboceq:
cnm 9 gün geçikmiştim
dayanılmayacak kadar agrım yok sağ tarafımda o şüpheli bölgede bıçak batması gibi bir agrı var
ccanımmm yazdığımı okudunmu?
Kızlar günaydınlar ..
Nasıl keyifler ..
kısss sen nerelerdeydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?