Kızlar günaydınlar ..
Nasıl keyifler ..
walla hayatım kriz öle bi vurduki iş yerinde fırsatım olmuo ewde net yokkk!!!! ee birazda özleyin dedim beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben de gırememıstım gırınce bı baktım yoksun dedim heralde hamilesin de gırmıyosun . şu yumurta olayına sevindim valla bi sorun yok neyseki oh oh
sorma canım walla çok sevindim yaaaa şimdide tutcakmı telaşı uuzun bi aradan sonra bu heyecanı yaşamak bile güzel kıslar ya beklemeyi özlemişim kaydirigubbakcemile3
Canım neoluyum bende umutla bekliyorum Umutsuzluk yok başaracağız..Umudun bittiği yerde Düşlerine sarıl..ceylanım süperiz ağrılarım var ama ümidim de var . umutsuzluk yok yani. sen nasılsın canımın içi
günaydın canımmm ii walla sende ne war ne yokk??
ebrucummdiyorum ya korkma göreceksin bişii olmayacakkk
kızlarrrr şimdi size 1000 puanlık bi soruuuu!!!! benim salı günü 18mm yumurtam wardı çatlama iğnesi oldum salı akşamı dün sabah kasıklarımda ve belimde öle bi ağrı oldukii anlatamamm sizce bu ii bi gelişmemi??
Canım neoluyum bende umutla bekliyorum Umutsuzluk yok başaracağız..Umudun bittiği yerde Düşlerine sarıl..
neolsun sen nerelerdesin kaçak ...^tane yumurtam klomenle oldu çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim
Canım benim çatlatma iğnesi yumurtana baskı yaptığı için normal tuttu diye düşünme çatladığı vakit sancın geçiyor salı günü olduysan perş.günü yani dün çatlamıştır muhtemelen ..:1hug:
canım bi tansiyon aleti al sürekli takip et bence ama korkma canım ablamında yüksek tansiyonu vardı hemde 24 tansiyonla doğuma gitti simdi o bebek 7 yasında sen de bebeğin bu yasa geldiğinde sadece bu günleri hatırlayıp geçeceğiz. doktorunu iyi seç canım onun haricinde kalbini ferah tut.kıslar günaydınn
doktordan geldim şimdi bebegim büyümüş maşallah ama hareket yapmadı bize uyuyodu sanırım , 5 tüp kan verdim çok halsizim, kızlar bide benim hergün burnum kanıyor ve başım agrıyor doktora söyledim yüksek tansiyon olabilir sürekli tansiyonu kontrol ettir dedi kalp hastası oldugun için hipertansiyon olabilir dedi araştırdıgım kadarıyla hamilelikte tehlikeli lütfen dua edin kızlar yüksek tansiyonum çıkmasın(
Günaydın kızlar.
Ceylanım beni listeden sil yafrum, biz bebekten vazgeçtik,
ama dualarım sizlerle, inşallah en kısa sürede bebişlerinize kavuşursunuz canlarımm,
hamiş olan arkadaşlar bebişinize sıkı sıkı sarılınnn, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur.
öpüyorum hepinizi
saol eylülcüm ya maşallah yigenine içim rahatladı ama çalışmak zorundayım o yüzden inşallah öyle bi problemim çıkmaz , inşallah canım o günleri bizde görürürz sende canım
günaydın kızlar nasılsınız. ebrucum dur hemen panik yapma diycem ama sanırım sonuçlarını almaya gittin inşallah güzel sonuçlarla buraya dönersin canım benim.
sevedail hadi hayırlı olsun iğnen inşallah tutucak bol bol çalışsaydınız iğneden sonra Rabbim doldursun göbişi tez zamanda
uklacım ne oldu kuzum neden vazgeçtiniz yok öle pes etmek benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?