günaydın canım..kimi doktorlar insanların böyle moralini bozabiliyorkızlar herkese günaydın dün sizede demiştim kan tahliline gideceğimi gittim dr hanım dış gebelikten şüphelendi( malesef en baştan anlatayım size
dün kan tahliline gittim bana 90 ytl fatura verdiler dedim çok pahalı kalsın kadın doğum servisine çıktım hasta kabul edip etmediklerini sordum etmiyoruz dediler bin rica ile bir bayan dr sıra aldım dr kan tahlili istediğimi söyledim kadın muayene etmeden tahlil veremeyecegini söyledi geç masaya yat dedi geçtim yattım karnımın içinde kese görgüm yaşasın hamileyim dedim tabii ki de içimden sonra dikkatle içine bakıyorum ama bebege dair hiç bir belirti yok ve kese kocaman ben üzerine adet oldum heralde diye düşündüm bu kez de kadın ölçüm yaptı yanında ki hemşireye bişeyler yazdır dı. bem şüphelendim tabiki kist mi yoksa dedi dua edelim ki dış gebelik olmasın dedi ve bir kaç kere tekrarlardı bu kelimeyi((
aman yarabbi dedim bunun üzerine kadın emin değilim ama dış gebelik olmasın dua edelim dedi yine sonra bu kist te olabilir, bebegi besleyen yumurta da olabilir dış gebelikte olabilir dedi test yaptırdık ve bu gün 11 de sonucu alacagım sonuca göre konuşuruz dedii kızlar nolur dua edin dış gebelik çıkmasın
walla canım iiğneden bi gün önce başladık bi dün olmadı inş kaçırmam ma çayladı sanırım çünkü çok ağrım oldu ilk defa böle bi ağrı yaşadım zamanını kaçırmayıs inşallahhh
kızlar şimdi geldim doktordan biri bana yardım etsin kafayı yiycem yoksa 6 haftalık hamileyim kese oluşmuş ama bebek daha oluşmamış sizce bu ne demek.......senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar şimdi geldim doktordan biri bana yardım etsin kafayı yiycem yoksa 6 haftalık hamileyim kese oluşmuş ama bebek daha oluşmamış sizce bu ne demek.......senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sakın kaçırdım falan diyede üzülme. olcak olunca geliyor. bende bu ay iğne vurundum aynen iğneden bir gün önce başladım. dr. iğneden bir sonraki gün ve daha sonraki gün mutlaka olmalı demişti. ben iğneden bir gün önce iğne günü ve daha sonraki gün oldu ama dr. un mutlaka dediği sonraki gün olmadı. çünkü biz eşimle grip olduk. sel su yattık. bir dahada olmadı yumurtlama zamanı. ve ben herkese kesin bu ay olmıcak kaçırdık dedim. ve bukadar ümitsizken geldi meleğim. sakın sıkıntı etme kendine canım tamammıkaydirigubbakcemile2
Canım boşgebelik olabilir 6haftalıksa nokta kadarda olsa gözükmeliydi hayırlısı kıyamam..:1shok:kızlar şimdi geldim doktordan biri bana yardım etsin kafayı yiycem yoksa 6 haftalık hamileyim kese oluşmuş ama bebek daha oluşmamış sizce bu ne demek.......senağlamasenağlamasenağlamasenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:1shok:canım neoldu hayırdır yazını okunca çok üzüldüm senağlamaTam tedavideyken ne oldu da vazgeçtiniz Herşey Rabbimden..Günaydın kızlar.
Ceylanım beni listeden sil yafrum, biz bebekten vazgeçtik,
ama dualarım sizlerle, inşallah en kısa sürede bebişlerinize kavuşursunuz canlarımm,
hamiş olan arkadaşlar bebişinize sıkı sıkı sarılınnn, inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur.
öpüyorum hepinizi
yok hayatım ya tutmasından değilde acaba bu kadar ağrı nie die düşündüm ilk defa yaptırıorum ben
kızlar bilmiyorum ki nasıl anlatsam ya,biraz utanıyorum da aslında
biz gecen ay yumurta takibi yaptırdık ama tutmadı tekrar adetimin 3. günü doktora gittik eşimle
doktor HSG istedi geçenlerde çektirdim. temiz çıktı eşimden hormon istedi herşey gayet normal
cumartesi HSG çeklildim pazartesi birlikte olduk gayet normaldi eşimle sonrasında konuştuk işte herşey normal olmuyor felan diye, gün aşırı ilişki önerildiği için çarşamba birlikte olalım dedik ama olmadıuyarılma namına ikimizde de bir şey olmadı ben kupkuruyum ben kuru olunca ondada bi hareketlilik olmuyo , sonra dün gecede aynı şekilde oldu 2 gündür gecemiz zehir oldu düşünmeyelim diyoruz ama ilişki esnasında onda da bende de bebek düşüncesi olunca inadına olmuyor ben sonra ağlamaya başladım eşimde neden ağlıyorsun diye bana çok kızdı bi sürü söylendi istemiyorum çocuk felan kaç aydır zehir etti özel hayatımız kalmadı şartlanmış gibi gelip çocuk için uğraşıyoruz bir daha lafını duymuycam dedi. eşimle aramız açılacak neredeyse ne yapacağım bilmiyorum kafamdan bu düşünceyi atmam lazım, ben çocukları çok seviyorum hep çok çocuğum olsun isterdim, ilk evlendiğimizde eşime demiştim ben çocukları çok seviyorum ama Rabbim bana bu nedenle çocuk vermeyecek yada çok zor olacak diye, eşim düngece onu hatırlattı perişan oldum, kuzenimde çocukalrı çok seviyordu 25 yıllık evli çocukları olmuyor bende onun kaderini paylaşıtorum sanırm. çok acı çekiyorum :: (((
özür dilerim hepinizden çok uzun oldu sanırım kafanızı şişirdim.
handancım dualaım seninle hadi bakalım gülümse şimdi bunları dert etme sen beni yatağımdan kaldırdın moralimi düzettin ben de senin üzülmene izin vermem. bak bugun cuma sana dua edicem inşallah
cnm çoğumuz ilk zamanlarda böle telaşlar içine giriyoruz
moralini iyi tut bence
bende kese bile oluşmamıştı ilk doktora gittiğimde
haftaya salı gidecem kontrole
ama yazılanları okuyunca biraz rahatlıyor insan
keseden sonra gözüküyor sanırım bebeş kalp atışlarıda 7 hafta da diye duymuştum
doktorun ne dediki sana böle telaşlanıp gelmişsin
sonraki kontrolün ne zmn cnm:Saruboceq:
kızlar bilmiyorum ki nasıl anlatsam ya,biraz utanıyorum da aslında
biz gecen ay yumurta takibi yaptırdık ama tutmadı tekrar adetimin 3. günü doktora gittik eşimle
doktor HSG istedi geçenlerde çektirdim. temiz çıktı eşimden hormon istedi herşey gayet normal
cumartesi HSG çeklildim pazartesi birlikte olduk gayet normaldi eşimle sonrasında konuştuk işte herşey normal olmuyor felan diye, gün aşırı ilişki önerildiği için çarşamba birlikte olalım dedik ama olmadıuyarılma namına ikimizde de bir şey olmadı ben kupkuruyum ben kuru olunca ondada bi hareketlilik olmuyo , sonra dün gecede aynı şekilde oldu 2 gündür gecemiz zehir oldu düşünmeyelim diyoruz ama ilişki esnasında onda da bende de bebek düşüncesi olunca inadına olmuyor ben sonra ağlamaya başladım eşimde neden ağlıyorsun diye bana çok kızdı bi sürü söylendi istemiyorum çocuk felan kaç aydır zehir etti özel hayatımız kalmadı şartlanmış gibi gelip çocuk için uğraşıyoruz bir daha lafını duymuycam dedi. eşimle aramız açılacak neredeyse ne yapacağım bilmiyorum kafamdan bu düşünceyi atmam lazım, ben çocukları çok seviyorum hep çok çocuğum olsun isterdim, ilk evlendiğimizde eşime demiştim ben çocukları çok seviyorum ama Rabbim bana bu nedenle çocuk vermeyecek yada çok zor olacak diye, eşim düngece onu hatırlattı perişan oldum, kuzenimde çocukalrı çok seviyordu 25 yıllık evli çocukları olmuyor bende onun kaderini paylaşıtorum sanırm. çok acı çekiyorum :: (((
özür dilerim hepinizden çok uzun oldu sanırım kafanızı şişirdim.
bana 6 haftalık geblik var kese oluşmuş ama bebek daha oluşmamış dedi 1 hafta sonra tekrar gel dedi...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?