Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

handancım noldu canım sana?

normalmi diyosun yaniiii :uhm::uhm:

kızlar boş gebelik nedemek yaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım yaa şimdi nette sayfa sayfa dolaşıp araştırmaaaaa!!!zaten riskli bi durum olsa doktor sölerdi bak burda yaşayanlar anlatıo sanaa bırak neti felan sıkma canını bak etkilenio içerdeee ona göre şimdi sen onu rahatsız ediosun oda doğunca seni rahat bırakmas öcünü alır haaaa klava:

canım benim anlattıkların çok normal ama bu kadar üzgün olmana dayanamadım inanki yanımda olsan kızarım sana neden bu karamsarlık çok şükür doktora gitmişssin yumurta tabiki yapmıssın hersey normal. çocuk olmaması için sebep ne ki. hiç bi şey olamaz herşey normalse eninde sonunda olur bu arada eşin de senin gibi panikse eğer ondan da olmayabilir canım. bebek olmamasının en büyük nedenlerinden biri de psikolojidir bunu unutma bence doktorun dediğine kafanı takma evleneli ne kadar oldu ki benim bebek oldupu zaman o kadar az birlikte olduk ki ben de bir kaç ayda senin gibi düşünmüştüm. ama öyle değilmiş sakin olduğunda bebek olmaz diye takmadığın anda oluyor. yani haklısın makine değilsiniz tabiki sürekli birlikte olamazsınız sen takma kafana canım istediğiniz zaman olun bak görürsün bi sorun yoksa olur

Selam kızlar
uklacım gerÇekten sadece bebek ıÇın cınsellık yaŞamak kÖtÜ ..... Durumlara sebeb oluyor dÜŞÜnmeden sadece bereber olmak ıÇın yaŞamak lazım bazı Şeylerı zaten rabbım verecekse verır.. Kuruluk ıÇınde ılaÇlar var yada bıtgısel Şeyler var benım kuruluk demıyımde baŞlardan bıraz cnm acırdı mca kullanıyorum gerÇekten ıŞe yarıyor .... Dene herhangı bır yan etgısıde yok.....

kızlar bi de bişi sorcam size ya. dün burda başka bi topicte okudum ilişkiden sonra kalkma olayı hakkında yazı yazmışlar birisi demişki kalkın öyle yatmayın abdestinizi alın yoksa allahım çocuk vermez size demiş. ben kalkmıyorum hani dışarı çıkmasın diye. baze uyuyada kalabiliyorum. siz ne yapıyorsunuz? ya çok kötü oldum okuyunca o yazıyı.

rüzgarcım bugun doktora gittim bebişimi gördüm aslında çok mutluyum , yüksek tansiyon problemim olabilirmiş ona üzüldüm biraz kalp hastasıyımda o yüzden korktum senden dua et hipertansiyonum çıkmasın tatlım inş

o kadar moralim bozuk ki, hep hayırlısını istiyorum zaten Rabbimden,demekki hayırlısı böyle, benim evimde bebek sesi hiç olmayacaksenağlama, hiç bebeğimin kokusunu içime çekemeyeceğimsenağlama, böyle olacakmış, bir süre eşimle birlikte olmayız belkide çünkü içimizde hiç istek kalmadı görev görev görev bu mahvetti bizi 17 aydır...
teşekkürler desteğin için canım, uzak kalacağım bu düşünceden ama olurmu bilmiyorum çünkü beynimi kontrol edemiyorum..

normalmi diyosun yaniiii :uhm::uhm:

canım gebelik haftası sata göre hesaplanıyor ama senin ogünlerde hamile kaldığın ne malum hafta olarak daha küçük olabilir gözükmemesi normal.İnşallah gelecek hafta görürsünde için rahatlar.sen şimdi kendini fazla üzme bebeği kötü etkilersin.

bürsucum normal tabiki tatlım boşyere üzme kendini bak bende 6 haftalıktım gittigimde sadece kese gördük doktorum bana boş gebelik felan demedi 2 hafta sonra bebişide kalp atışlarınıda gördük içini ferah tut

teşekkürler suzancım burda yazılana göre boş gebelik düşükle sonuçlanıyor kesenin boş olması demek boş gebelik tanısı konması yanlış 1 hafta beklenmeli diyo....

birsucum canım üzülme dua edelim hep birlikte rabbime inş boş gebelik değildir 1 hafta dişini sık sonra meleğini görücen inşş benim kasıklarımda ağrı var kızlar yaa

canım hiç merak etme Allah yardım eder. burası bugun çok fena valla ortalık karışık herkez çok üzgün ama umudumuzu yitirmek yok panik yapmakta haklısın kalp amelyatını da tabiki küçümsemiyorum ama senin bebeğin olacak hayırlısıyla kalp amelyatını da olacaksın ben de seni hastaneye ziyarete gelirim inşallah. o zaman güleriz bu pinpirikli hallerimize.

canım sen böyle düşünerek beynini şartlandırıyorsun olacağı varsada olmaz.herzaman olumlu düşün.ben hamile kaldığım ay sürekli ben bu ay hamile kalıcam deyip durmuştum.

handan çok saol allah bebğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip eder inşallah.....

canım benim geçmiş olsun güzelim. inşallah bişi olmaz allah korur seni. ben hepinize dua ediyorum zaten. içini ferah tut meleğin sağ salim seninle olucak sende sağlıkla büyütcen onu.

canım lütfen üzülme bak bende senin gibiydim dokto hiç bir problem yok dedi eşimdede bendede gün aşırı ilişkiye girmekten çocuk için yapmaktan ikimizdede istek kalmamıştı bazı geceler ikimizdede tık olmazdı başlardık tartışmaya .Benim 17. ayımda tutu bebişim.O ay göbeğimi çektirmiştim göbeğim düşmüş hep kafamda göbeğim vardı yerine geldimi atıyormu diye çocuk olayını pek düşünememiştim.Ve o ay hamile kaldım. ben şuan bebişim benimle sadece biraz sabır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…