- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
eylülcüm allah razı olsun inanki gözlerim doldu agladım aglıcam duygulandırdın beni moral verdin teşekkür ederim allahım sanada verecek yakında buna inanıyorum çok seviyorum seni belki seneye kalp ameleyatı olmam gerekecek sonra çocuk yapamıcam artık o yüzden biraz panikledim korktum allahın izniyle hepimiz saglıklı kolay hamilelikler geçiririz inşallah:Saruboceq:
bugun herkes dertli biraz sanırım bugun mübarek gün kızlar hadi umutları yitirmeyelim
uklacım artık düüşünmiyorum dedigin an hamile kalırsın inşallah canım benim bi süre kafanı dinle bence
birsu 6 haftalık bebegi göremeyebilirsin bence panik yapma bende 5+5 ken sadece kesemi görmüştüm bebegi 7+1 de gördüm olumlu düşün
kızlar boş gebelik nedemek yaaaaaaaaaaasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar bilmiyorum ki nasıl anlatsam ya,biraz utanıyorum da aslında
biz gecen ay yumurta takibi yaptırdık ama tutmadı tekrar adetimin 3. günü doktora gittik eşimle
doktor HSG istedi geçenlerde çektirdim. temiz çıktı eşimden hormon istedi herşey gayet normal
cumartesi HSG çeklildim pazartesi birlikte olduk gayet normaldi eşimle sonrasında konuştuk işte herşey normal olmuyor felan diye, gün aşırı ilişki önerildiği için çarşamba birlikte olalım dedik ama olmadıuyarılma namına ikimizde de bir şey olmadı ben kupkuruyum ben kuru olunca ondada bi hareketlilik olmuyo , sonra dün gecede aynı şekilde oldu 2 gündür gecemiz zehir oldu düşünmeyelim diyoruz ama ilişki esnasında onda da bende de bebek düşüncesi olunca inadına olmuyor ben sonra ağlamaya başladım eşimde neden ağlıyorsun diye bana çok kızdı bi sürü söylendi istemiyorum çocuk felan kaç aydır zehir etti özel hayatımız kalmadı şartlanmış gibi gelip çocuk için uğraşıyoruz bir daha lafını duymuycam dedi. eşimle aramız açılacak neredeyse ne yapacağım bilmiyorum kafamdan bu düşünceyi atmam lazım, ben çocukları çok seviyorum hep çok çocuğum olsun isterdim, ilk evlendiğimizde eşime demiştim ben çocukları çok seviyorum ama Rabbim bana bu nedenle çocuk vermeyecek yada çok zor olacak diye, eşim düngece onu hatırlattı perişan oldum, kuzenimde çocukalrı çok seviyordu 25 yıllık evli çocukları olmuyor bende onun kaderini paylaşıtorum sanırm. çok acı çekiyorum :: (((
özür dilerim hepinizden çok uzun oldu sanırım kafanızı şişirdim.
canımmm yaaa kıyamam ben sana ne olur böle takma üzülme allahdan hayırlısını iste doğru dua etmeyi öğrenelim hepimiz!!!allah zaten en güzelini en hayırlısını en doğru zamanda verecektir inan bana!!bi süreliğine erytteleyin rahatla biraz oluruna bıraktığın ay hamile kalacaksın ve lütfen bu sözlerimi unutma olurmu boşverdiğin ay hamişsin bu kadar sıkarsan kendini olmaski zaten senağlama
normalmi diyosun yaniiii :uhm::uhm:
eylülcüm allah razı olsun inanki gözlerim doldu agladım aglıcam duygulandırdın beni moral verdin teşekkür ederim allahım sanada verecek yakında buna inanıyorum çok seviyorum seni belki seneye kalp ameleyatı olmam gerekecek sonra çocuk yapamıcam artık o yüzden biraz panikledim korktum allahın izniyle hepimiz saglıklı kolay hamilelikler geçiririz inşallah:Saruboceq:
o kadar moralim bozuk ki, hep hayırlısını istiyorum zaten Rabbimden,demekki hayırlısı böyle, benim evimde bebek sesi hiç olmayacaksenağlama, hiç bebeğimin kokusunu içime çekemeyeceğimsenağlama, böyle olacakmış, bir süre eşimle birlikte olmayız belkide çünkü içimizde hiç istek kalmadı görev görev görev bu mahvetti bizi 17 aydır...
teşekkürler desteğin için canım, uzak kalacağım bu düşünceden ama olurmu bilmiyorum çünkü beynimi kontrol edemiyorum..
rüzgarcım bugun doktora gittim bebişimi gördüm aslında çok mutluyum , yüksek tansiyon problemim olabilirmiş ona üzüldüm biraz kalp hastasıyımda o yüzden korktum senden dua et hipertansiyonum çıkmasın tatlım inş
herkese günaydın hayırlı cumalarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?