birsucum canım üzülme dua edelim hep birlikte rabbime inş boş gebelik değildir 1 hafta dişini sık sonra meleğini görücen inşş benim kasıklarımda ağrı var kızlar yaa
kızlar bi de bişi sorcam size ya. dün burda başka bi topicte okudum ilişkiden sonra kalkma olayı hakkında yazı yazmışlar birisi demişki kalkın öyle yatmayın abdestinizi alın yoksa allahım çocuk vermez size demiş. ben kalkmıyorum hani dışarı çıkmasın diye. baze uyuyada kalabiliyorum. siz ne yapıyorsunuz? ya çok kötü oldum okuyunca o yazıyı.[/QUOT
cnm dini açıdan nasıldır onu bilemem ama bende ilişkiden sonra yarım saat yatakta kalanlardanım.ve şu anda hamişim.herşey tabi allahtan cnm ama hemen kalksan da dediğin gibi dışarı akıyor. her bebişi olanların hemen kalktıp abdest aldığına da inanmıyorum cnm.:Saruboceq:
kızlar bi de bişi sorcam size ya. dün burda başka bi topicte okudum ilişkiden sonra kalkma olayı hakkında yazı yazmışlar birisi demişki kalkın öyle yatmayın abdestinizi alın yoksa allahım çocuk vermez size demiş. ben kalkmıyorum hani dışarı çıkmasın diye. baze uyuyada kalabiliyorum. siz ne yapıyorsunuz? ya çok kötü oldum okuyunca o yazıyı.[/QUOT
cnm dini açıdan nasıldır onu bilemem ama bende ilişkiden sonra yarım saat yatakta kalanlardanım.ve şu anda hamişim.herşey tabi allahtan cnm ama hemen kalksan da dediğin gibi dışarı akıyor. her bebişi olanların hemen kalktıp abdest aldığına da inanmıyorum cnm.:Saruboceq:
bende öle düşünüyodum da canım ne bilim öyle okuyunca korktum
kızlar bi de bişi sorcam size ya. dün burda başka bi topicte okudum ilişkiden sonra kalkma olayı hakkında yazı yazmışlar birisi demişki kalkın öyle yatmayın abdestinizi alın yoksa allahım çocuk vermez size demiş. ben kalkmıyorum hani dışarı çıkmasın diye. baze uyuyada kalabiliyorum. siz ne yapıyorsunuz? ya çok kötü oldum okuyunca o yazıyı.
SANADA CNM HOŞGELDİN a.s.a.s.
canım drlar en az yarım saat yatılmasını ve duş yapılmamasını öneriyorlar.çünkü sıcak su spermleri öldürüyor.ben fazla yatmadım 5- 10 dakikadan fazla dayanamıyordum.ama duşumu akşam ilişkiye girdiysem sabah aldım.ve hamileyim o arkadaş biraz saçmalamış bence.
yamansak senin bebbek ne oldu netleşti mi:ecrin_bebek:
o kadar moralim bozuk ki, hep hayırlısını istiyorum zaten Rabbimden,demekki hayırlısı böyle, benim evimde bebek sesi hiç olmayacaksenağlama, hiç bebeğimin kokusunu içime çekemeyeceğimsenağlama, böyle olacakmış, bir süre eşimle birlikte olmayız belkide çünkü içimizde hiç istek kalmadı görev görev görev bu mahvetti bizi 17 aydır...
teşekkürler desteğin için canım, uzak kalacağım bu düşünceden ama olurmu bilmiyorum çünkü beynimi kontrol edemiyorum..
bende öle düşünüyodum da canım ne bilim öyle okuyunca korktum
canım bu çok fazla dini bilgim bu konuda yok bi yerden okumadım ama ben de büyüklerden duyduğuma göre iki ezan vakti arasıdiyolar yani sabah olduysa öğlene kadar alman gerek diye en geç tabi mecbur kalırsan. doktorlarda yarım saat falan diyor daha fazlası zararlı enfeksiyona yol açıyor hemen yapınca da sıcak su spermleri öldürüyor. yani ben de hamile ladığım ay yarım saat yatmıstım
ya kızlar ummahandan haberi olan varmı bugün test yapacaktı sanırsamCADIARZU:Saruboceq:
kızlar degerim 1 çıktı gebe değilmişim o çıkan şüpheli şey kist olarak kalıyor şimdi dr değiştiriyom türkan cengiz yılmaz diye bir dr var doçent ona gitmeyi düşünüyom bayan en azından ona muayene olacam söktürücüyü de ondan alacam pazartesiye randevu almaya çalışıyom bakalım telefonunu bulabilirsem
yok cnm ya hamile değilmişim
zaten mart 6da hstalandım bu ay şu test cubuklarından aldım onu deneyecem...
sen nasılsın...:asigim:
yok cnm ya akşam msn konuştukbu gün yapacam testi öğle yazmış bana haber vercek zaten ilk hamiş o olçak inş bu gün:CüvCüv:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?