Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

guzel bı gun olur ınsalah...sankım bıraz dertlı baslamısssss.....üzülmeyin kıslarrrr......hadı ya guzel haberler gelsınde accık sevınelım yaaaaa

kızlar degerim 1 çıktı gebe değilmişim o çıkan şüpheli şey kist olarak kalıyor şimdi dr değiştiriyom türkan cengiz yılmaz diye bir dr var doçent ona gitmeyi düşünüyom bayan en azından ona muayene olacam söktürücüyü de ondan alacam pazartesiye randevu almaya çalışıyom bakalım telefonunu bulabilirsem

canım drlar en az yarım saat yatılmasını ve duş yapılmamasını öneriyorlar.çünkü sıcak su spermleri öldürüyor.ben fazla yatmadım 5- 10 dakikadan fazla dayanamıyordum.ama duşumu akşam ilişkiye girdiysem sabah aldım.ve hamileyim o arkadaş biraz saçmalamış bence.

ebrucum hayırlısı allahın takdiri canım sakın üzülme güzelce tedavini ol bidahaki aya göbişin dolacak inşallah tatlım

oh be içime su sertiniz kız günaha girmektende korktum ya. bende öle yapıyom ii bari.

suzan haklı bence en az 30dk kalmayın diyor doktorlar...
tabiki dini açıdan ezan okunmasın derler büyüklerimiz......okadar başkada birşey yok yani batıl inanç geliyor bana

ya nedemek olmayacak yani bi eksiklik yok ne sende nede eşinde herşey normal neden olmasın yani rahimin olmasa tüplerin kapalı olsa eşinin spermleri ölü olsa tamam diyecem böle yaşamaya alış ama sen öle bi kaptırmışsınki yakında ewlatlık almayı düşünürsün sen benim olmuo die!!eğer sen kendine inanmassan bu hayatta kimse sana inanamaz canım!!!

ne dedim ben sana bak aynı şeyi banada yaptılar bu kist gitmes yumurtalığını alacaz bilmem ne dediler ne olduuuuuu hiçç bişeyyyyy çok sevindim bajım yaaa ohh be şükürler olsun!!!

yok cnm ya hamile değilmişim
zaten mart 6da hstalandım bu ay şu test cubuklarından aldım onu deneyecem...
sen nasılsın...:asigim:

ciddi mi haberim yoktu olmadığından.sağlık olsun canım ya.ben iyiyim allaha şükür .bebek 6.5 haftalık yarın kontrolüm var.gideceğim inş.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…