tünaydın kıslarrrrrrr
kızlar bi de bişi sorcam size ya. dün burda başka bi topicte okudum ilişkiden sonra kalkma olayı hakkında yazı yazmışlar birisi demişki kalkın öyle yatmayın abdestinizi alın yoksa allahım çocuk vermez size demiş. ben kalkmıyorum hani dışarı çıkmasın diye. baze uyuyada kalabiliyorum. siz ne yapıyorsunuz? ya çok kötü oldum okuyunca o yazıyı.[/QUOT
arkadaşım kural şu. bir namaz vaktini geçirmeyecek kadar o şekilde kalabilirsin. yani gece yatsıdan sonra yaptın demi, sabah namazı okunana kadar uzanıp yatabilirsin. fakat ezan vaktinden önce kalkıp duş almalısın mutlaka. diğer vakitler içinde aynısı geçerli. sengözlerimebaksanab
hoşgeldin kuşum a.s.
kızlar bi de bişi sorcam size ya. dün burda başka bi topicte okudum ilişkiden sonra kalkma olayı hakkında yazı yazmışlar birisi demişki kalkın öyle yatmayın abdestinizi alın yoksa allahım çocuk vermez size demiş. ben kalkmıyorum hani dışarı çıkmasın diye. baze uyuyada kalabiliyorum. siz ne yapıyorsunuz? ya çok kötü oldum okuyunca o yazıyı.[/QUOT
arkadaşım kural şu. bir namaz vaktini geçirmeyecek kadar o şekilde kalabilirsin. yani gece yatsıdan sonra yaptın demi, sabah namazı okunana kadar uzanıp yatabilirsin. fakat ezan vaktinden önce kalkıp duş almalısın mutlaka. diğer vakitler içinde aynısı geçerli. sengözlerimebaksanab
saol cnm verdiğin bilgiler için.allahtan ertesi güne kalmamışım.sabah iş olduğu için gece duş alıp yatıyordum iyi olmuş :1hug:
kıslar slmmm bu güzel günde size güzel bi haber verim dostlarımmm hamişimmmmmmmmmm :CüvCüv: yani daha hastaneye gidemedik hafta sonu gidicem doktora kısmetse inşallah bir aksilik çıkmas ama iki üç defa test yaptım hep çift çizgi çıktıhihoyyyt
kızlar bi de bişi sorcam size ya. dün burda başka bi topicte okudum ilişkiden sonra kalkma olayı hakkında yazı yazmışlar birisi demişki kalkın öyle yatmayın abdestinizi alın yoksa allahım çocuk vermez size demiş. ben kalkmıyorum hani dışarı çıkmasın diye. baze uyuyada kalabiliyorum. siz ne yapıyorsunuz? ya çok kötü oldum okuyunca o yazıyı.
Töbe estağfurullah ben böle hurafelere çok karşıyım Rabbim kime verir kime vermez orasını kim bilebilirki yaa sinirleniyorum böle şeyler duyunca
örneğin eşinin sperm sayısı az kadında zaten az kalkmıyım dışarı çıkmasınlar diyo ve öle uyuya kalıyo sabahta kalkıp duşunu boy abdestini alıyo anormal bişimi ??????
hepimiz dua ediyoruz günlerce bebişimiz olsun die insanlar her yolu deniyolar buda çok normal o yazılanlara yani hurafelere çok sinirleniyorum
klava: klava:
kıslar slmmm bu güzel günde size güzel bi haber verim dostlarımmm hamişimmmmmmmmmm :CüvCüv: yani daha hastaneye gidemedik hafta sonu gidicem doktora kısmetse inşallah bir aksilik çıkmas ama iki üç defa test yaptım hep çift çizgi çıktıhihoyyyt
Töbe estağfurullah ben böle hurafelere çok karşıyım Rabbim kime verir kime vermez orasını kim bilebilirki yaa sinirleniyorum böle şeyler duyunca
örneğin eşinin sperm sayısı az kadında zaten az kalkmıyım dışarı çıkmasınlar diyo ve öle uyuya kalıyo sabahta kalkıp duşunu boy abdestini alıyo anormal bişimi ??????
hepimiz dua ediyoruz günlerce bebişimiz olsun die insanlar her yolu deniyolar buda çok normal o yazılanlara yani hurafelere çok sinirleniyorum
klava: klava:
hurafe diil tatlım yaa inananlar için vakit kuralı var, inanmıyorsan zaten salla gitsin seni bağlamaz. bir namaz vaktinden ötekine kadar abdestsiz kalınabilir ancak. diğer vakit girdiğinde abdest alınmamışsa bastığın toprak, yediğin her lokma haramdır. inanıp inanmamak tercihe kalıyor, uygulamakta..
hurafe diil tatlım yaa inananlar için vakit kuralı var, inanmıyorsan zaten salla gitsin seni bağlamaz. bir namaz vaktinden ötekine kadar abdestsiz kalınabilir ancak. diğer vakit girdiğinde abdest alınmamışsa bastığın toprak, yediğin her lokma haramdır. inanıp inanmamak tercihe kalıyor, uygulamakta..
Tatlım inanmadığımı sölemiyorum zati ama böle yazılar insanı daraltıyo emin ol "vakit kavramını" bilmiyo değilim ama şuda varki insanlar herşeyi deniyo tıffcim bu da bana anormal gelmiyo
ama yok Allah bebek vermez filan yazıları beni sinirlendiriyo nerden biliyolar yaa Rabbim kime verir kime vermez orasını kimse bilmez!!!
Tatlım inanmadığımı sölemiyorum zati ama böle yazılar insanı daraltıyo emin ol "vakit kavramını" bilmiyo değilim ama şuda varki insanlar herşeyi deniyo tıffcim bu da bana anormal gelmiyo
ama yok Allah bebek vermez filan yazıları beni sinirlendiriyo nerden biliyolar yaa Rabbim kime verir kime vermez orasını kimse bilmez!!!
canım sinirlenme ,takma kafana da kimseyi..insanın kalbi temiz olsun yeter bence..allah herkesin içini ianncını herkesten iy biliyor... öyle her kafadan bir ses çıkar takıp canınızı sıkmayın.yok şöyle olursa bu olmaz bu olmazsa şu olmaz... bunlar hep ağızda dolaşan gereksiz şeyler bence..herkes ne yapılması gerektiğini biliyor bence..
bu arada yeni hamişlerr tebrik ederim sağlıklı gebelikler ve doğumlar dilerim
doğru diyosun tatlım önce Yüce Allah bilir zaten. dinde de elinden geleni yapıp ötesini Allah'a bırakmak var. hem ben de ilk ay belimin altına yastık koyup uymuştum sabaha kadar, olmadı. hatta belim ağrıdı valla sabah kalktığımda bikaç gün ağrısından duramadım. sonra okuyup araştırdıkça öğrendim ki, kadının orgazm olması tüplerin spermleri yumurtaya doğru çekmesine yetiyormuş, yani kadının orgazm olması şartmış. ayrıca modern bilim diyor ki bel altına yastık koymak, uzanıp yatmak felan gereksizmiş. kadın zaten orgazm olduğu süre sonrası birkaç dakikalık rahatlaması spermlerin yumurtaya olan yolculuğuna yetiyormuş. spermler yumurtaya 7 saniyede ulaşıomuş zaten. ulaşamayanlarda kalitesiz spermlermiş ki onların ilişki sonrası akması normalmiş. asıl işi gören spermler çoktaaaan yollarına koyulmuş oluyor bilemeeee hhahahhaaadelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?