doğru diyosun tatlım önce Yüce Allah bilir zaten. dinde de elinden geleni yapıp ötesini Allah'a bırakmak var. hem ben de ilk ay belimin altına yastık koyup uymuştum sabaha kadar, olmadı. hatta belim ağrıdı valla sabah kalktığımda bikaç gün ağrısından duramadım. sonra okuyup araştırdıkça öğrendim ki, kadının orgazm olması tüplerin spermleri yumurtaya doğru çekmesine yetiyormuş, yani kadının orgazm olması şartmış. ayrıca modern bilim diyor ki bel altına yastık koymak, uzanıp yatmak felan gereksizmiş. kadın zaten orgazm olduğu süre sonrası birkaç dakikalık rahatlaması spermlerin yumurtaya olan yolculuğuna yetiyormuş. spermler yumurtaya 7 saniyede ulaşıomuş zaten. ulaşamayanlarda kalitesiz spermlermiş ki onların ilişki sonrası akması normalmiş. asıl işi gören spermler çoktaaaan yollarına koyulmuş oluyor bilemeeee hhahahhaaadelikafaduldendelikafadulden
Canım kesinlikle şu mübarek gün o yazıyı okuyunca gözlerim doldu yemin ederim
ben de uyguladım çünkü çaresizim ve her yolu deniyoruz gerek tavsiye üzerine gerek dr.la konuştuğumuz kadarıyla ama böle şeylerin yargılanması beni acıtıyor işin açıkçası senağlama senağlama senağlama
Canım kesinlikle şu mübarek gün o yazıyı okuyunca gözlerim doldu yemin ederim
ben de uyguladım çünkü çaresizim ve her yolu deniyoruz gerek tavsiye üzerine gerek dr.la konuştuğumuz kadarıyla ama böle şeylerin yargılanması beni acıtıyor işin açıkçası senağlama senağlama senağlama
ay canım yaaa kıyamam senağlama ben de zati çok sulugöz biriyim ota sapa ağlarım beni de duygulandırma. hazır mübarek cuma vakti gelmişken evdeysen accık kuran oku derim ben, diilsen sadece dua etsende yeter. ben az sonra kuran okucam burdaki herkes için. tüm anne olmayı isteyenler, evladını kaybedenler, yıllarca bekleyenler, ümitsizler ve içlerinde şüphe taşıyanlar için.. Allah herkese kalbinden geçeni versin inşallah..
ay canım yaaa kıyamam senağlama ben de zati çok sulugöz biriyim ota sapa ağlarım beni de duygulandırma. hazır mübarek cuma vakti gelmişken evdeysen accık kuran oku derim ben, diilsen sadece dua etsende yeter. ben az sonra kuran okucam burdaki herkes için. tüm anne olmayı isteyenler, evladını kaybedenler, yıllarca bekleyenler, ümitsizler ve içlerinde şüphe taşıyanlar için.. Allah herkese kalbinden geçeni versin inşallah..
amin canım inşllh duaların kabul olur
kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
kıslar slmmm bu güzel günde size güzel bi haber verim dostlarımmm hamişimmmmmmmmmm :CüvCüv: yani daha hastaneye gidemedik hafta sonu gidicem doktora kısmetse inşallah bir aksilik çıkmas ama iki üç defa test yaptım hep çift çizgi çıktıhihoyyyt
bozo cum hb sağol regl olmadım ama test yapmadım daha negatif sonuç görmektense biraz daha beklemeyi göze alırım negatif sonuç göreceğime regl olayım daha iyi
bozo cum hb sağol regl olmadım ama test yapmadım daha negatif sonuç görmektense biraz daha beklemeyi göze alırım negatif sonuç göreceğime regl olayım daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?