Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

kızlar içimizi temiz tuttup dua edelim bol bol hayırlısı rabbim bizden çok daha iyisini biliyor ne yaparsak yapalım....

cerin cim hamileymissin hayirli olsun cnm ALLAH hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsim bizede dua et cnm hamilelerin dualari kabul olurmus bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yüce mevlam tüm evlat isteyenlere hayirli evlatlar nasip etsin insALLAH:Saruboceq:

selam kızlar cumanız mübarek olsun Allah tüm isteyenlere bir anönce bebişlerini versinn... :Saruboceq:

bozo cum hb sağol regl olmadım ama test yapmadım daha negatif sonuç görmektense biraz daha beklemeyi göze alırım negatif sonuç göreceğime regl olayım daha iyi

senağlamaya napcam ben yaaa internette okudum 6 haftalık bebek küçükde olsa görünmesi lazım diye yazıyosenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

birsu cum üzülme doktorun kontrol vermedimi git ultrasonda baktır ya git en yakın sağlık ocağına ultrason varsa ordan baktır ama umutsuzluğa düşme allah yardımcın olsun tatlımm

olmas hayatım bende çok merak ediyorum ama negatif sonuç görmek beni bu sefer daha çok yıkacak böle beklemekte pek iyi sayılmaz ama bilmiyorum ya şimdi test alsam çıkarmı onuda bilmiyorum öle bişiler işte kafam karışık

Cerin sabahtan beri yoğunum giremiyordum ama haberlerini aldım tebrikler ummahandan bekliyoruz :hooray:
Cuma günlerine bayılıyorum :Saruboceq:
herkese hayırlı cumalar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…