Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar Allah hakkımızda hayırlısını versin show tv de az sonra gösterecekler kadının biri hamileymiş ve birde kanser Allah göstermesin çok zor bir durum.

bence 6 ay olmuyorsa dr.a git erken önlem önemli ben 8 aydır istiyorum erkewn gitmenin avantajını yaşıyorum tedavi oluyorum

yarenazcım günaydınlar izleme derinden sarsıyor öyle şeyler Allah şifasını versin

canım dün eşim çok hastaydı ateşler içindeydi ödüm patladı birde gurbetteyim kimsede yok arayacağım zor gece düşsün diye ateşi uğraştım..

kızlar günaydın nbr

cerin birşey sorcam ben test yaptım yumurtlama testi akıntım fazlalaştı çükü dneyim dedim çift çizgi çıkma ilk çizgi silik bu pozitif mi oluyor şimdiiiimirmirmirmir

canım dün eşim çok hastaydı ateşler içindeydi ödüm patladı birde gurbetteyim kimsede yok arayacağım zor gece düşsün diye ateşi uğraştım..

çok geçmiş olsun sahi sabah geçmişi okurken onuda okumuştum çok zor oluyor erkeklerin hastalığı çok naz ediyolar en azından benimki öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…