bence 6 ay olmuyorsa dr.a git erken önlem önemli ben 8 aydır istiyorum erkewn gitmenin avantajını yaşıyorum tedavi oluyorum
çok geçmiş olsun sahi sabah geçmişi okurken onuda okumuştum çok zor oluyor erkeklerin hastalığı çok naz ediyolar en azından benimki öyle
9,5 aydır evliyim 4. ayda cocuk istemeye basladık kan uyusmazlıgıda var genel kontrol ve bilgi almak için dr gittim. ultrason ve diger yöntemle muayene etti tertemizsin cok saglıklısın buraya gelen en saglıklı hastalarımdan birisin dedi ama 6 aydır olmuyor
Canım öyle hepsi diyor bakmıyolar doğru dürüst hangi testlerin oldu prolaktin tsh lh bakıldımı yumurtlama günü gidip çatladığını gördü mü öyle diyorlar kuşkuda bırakmak için demiyorum yaşadıklarımdan dolayı epey piştim son gittiğim dr.dedi yumurtan folikül yapıda çatlamıyor dedi tek muayenede değil adetli3.gün ve 14.gün baktıktan sonra ve testlerden sonra..
:1hug:
iyim gncm sen nasılsın tatlım
nasılsınız yazdım sanıyordum ama eksik yazmışım hepinize soruyorum kızlar nasılsınııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ii cnm senden a.s.
ben geldim
iyiyiö canım çok şükür. sadece kendimi patlıcak gibi hissediorum. bide yarın kesemizi görmeye gidicez onun heyecanı sardı:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?