Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bence 6 ay olmuyorsa dr.a git erken önlem önemli ben 8 aydır istiyorum erkewn gitmenin avantajını yaşıyorum tedavi oluyorum

9,5 aydır evliyim 4. ayda cocuk istemeye basladık kan uyusmazlıgıda var genel kontrol ve bilgi almak için dr gittim. ultrason ve diger yöntemle muayene etti tertemizsin cok saglıklısın buraya gelen en saglıklı hastalarımdan birisin dedi ama 6 aydır olmuyor

çok geçmiş olsun sahi sabah geçmişi okurken onuda okumuştum çok zor oluyor erkeklerin hastalığı çok naz ediyolar en azından benimki öyle

sorma canım dün bir yemek yaptırmadı gel yanımda yap ..ayy..Delü oldum içerdeyken bir bağrışı var neden gelmiyorsun sorma yaaa:roflol:

Canım öyle hepsi diyor bakmıyolar doğru dürüst hangi testlerin oldu prolaktin tsh lh bakıldımı yumurtlama günü gidip çatladığını gördü mü öyle diyorlar kuşkuda bırakmak için demiyorum yaşadıklarımdan dolayı epey piştim son gittiğim dr.dedi yumurtan folikül yapıda çatlamıyor dedi tek muayenede değil adetli3.gün ve 14.gün baktıktan sonra ve testlerden sonra..

:1hug:

yok canım o testleri yapmadı alttan muayene etti bide ultrason zaten yeni evlisin utana sıkıla gittim ama doktoru arastırdım gıtmeden. şimdi adetim 3 gün gecikti bakalım bu ay varmı

günaydın k k nın güzel anne adayları nsılsın ceylancım geçmiş olsun. inşallah kavuşur heen sağlığına bol bol vitamin. varmı yeni haberler kızlar

kızlar benim kızmızılar bugün gözüktü ve sanırım başlıycak lekelenme gibi geldi ama belim ve karnım çok ağrıyor bu ayda olmadı yanii

nasılsınız yazdım sanıyordum ama eksik yazmışım hepinize soruyorum kızlar nasılsınııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

iyiyim herşeye rağmen çünkim eşimi çokkk seviyorummmmmmm bebeğimde nazlı babası gibi işallah gelecek bir dahaki aya :))

selam kızlar 3 gündür giremedim..kimler hamile var mı..baya ilerlemiş sayfalar..bu arada bnm baya bir baldır kısımkarım adalelerim ağrıyor..daha önce hiç yaşamamıştım..gerçi yumurtlama haftamdayım ama ilk defa böyle bişey oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…