nasılsınız yazdım sanıyordum ama eksik yazmışım hepinize soruyorum kızlar nasılsınııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hosgeldin tatlım...
ya kızlar cevap alamadım ben yumurtlama testi yaptım akıntım fazlalaştı çünkü 2 cizgi çıktı fakat biri silik şimdi sonuç pozzitif mi oluyor sizcefisfisfis:teselli::mymeka:
selam güzeller
cevap lütfensenağlama
caım inşallah bizde patlicak gibi hissederiz kendimizi artık:roflol:
kızlar benim kızmızılar bugün gözüktü ve sanırım başlıycak lekelenme gibi geldi ama belim ve karnım çok ağrıyor bu ayda olmadı yanii
nasılsınız yazdım sanıyordum ama eksik yazmışım hepinize soruyorum kızlar nasılsınııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben geldim
selam kızlar 3 gündür giremedim..kimler hamile var mı..baya ilerlemiş sayfalar..bu arada bnm baya bir baldır kısımkarım adalelerim ağrıyor..daha önce hiç yaşamamıştım..gerçi yumurtlama haftamdayım ama ilk defa böyle bişey oluyor...
ay inşallah kızlar inşallah tez zamnda sağlıkla sıhhatle versin Rabbim. ama bir bakıyorumda kendime benim belirti diye çığlık attığım şeylerle bunlar çok farklı. gebelk kendini bir gün geçince mutlaka hissettiriyor haberiniz olsun.
selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım gögüslerim çok kötü şişti el degdiremiyorum kollarımı oynatamıyorum sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda agrılarım var ama bütün bunlar 10-15 gündür var ve ben hala adet olmadım adet olmak için dua edeceğimi bilmezdim deselerde inanmazdım ama ediyorummartık bu gün iş çıkışı dr gideceğim kötü bir şeyle karşılaşmaktan çok korkuyurum bana dua edin kızlar neyse kendimi anlattım yeter varmı yeni hamileler
selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım gögüslerim çok kötü şişti el degdiremiyorum kollarımı oynatamıyorum sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda agrılarım var ama bütün bunlar 10-15 gündür var ve ben hala adet olmadım adet olmak için dua edeceğimi bilmezdim deselerde inanmazdım ama ediyorummartık bu gün iş çıkışı dr gideceğim kötü bir şeyle karşılaşmaktan çok korkuyurum bana dua edin kızlar neyse kendimi anlattım yeter varmı yeni hamileler
bozocum senin 25 mart mıydı ???? aklımda öyle kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?