Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

caım inşallah bizde patlicak gibi hissederiz kendimizi artık:roflol:

ay inşallah kızlar inşallah tez zamnda sağlıkla sıhhatle versin Rabbim. ama bir bakıyorumda kendime benim belirti diye çığlık attığım şeylerle bunlar çok farklı. gebelk kendini bir gün geçince mutlaka hissettiriyor haberiniz olsun.

ya kıslar bişii diyecem ben bu ay çatlama iğnesi oldum ve iğneden 2 gün sonra kasıkalrımda inanılmaz bi ağrı oldu sanırım ymuruta çatladı ve ben iğneden 1 gün olmak üzere her gün eşimle birlikde oldum yumurtam iğne yapıldığı gün 18 mm di çok ii büyümüş dedi doktor sizce bu ay şansım ne kadar yüksek?

fazla yürüdüysen yada oturup kalktıysan normal insan anlamıyo ama sonradan et kesmiş gibi oluyo

gecikmeden bişi hissetmiyosun dimi aslında gerçek bu
diğerleri hep psikolojik:uhm:

selam kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım gögüslerim çok kötü şişti el degdiremiyorum kollarımı oynatamıyorum sanki adet olacakmışım gibi kasıklarımda agrılarım var ama bütün bunlar 10-15 gündür var ve ben hala adet olmadım adet olmak için dua edeceğimi bilmezdim deselerde inanmazdım ama ediyorummartık bu gün iş çıkışı dr gideceğim kötü bir şeyle karşılaşmaktan çok korkuyurum bana dua edin kızlar neyse kendimi anlattım yeter varmı yeni hamileler

yavrum sen neden öle oldun yaa düzensizliğin falan varmıydı hiç senin

reglin geçtimi senin ebru

slm canım ne olsun walla heyecanla beklioz!!ay o çok kötü biey yaa bi dönem benle ceylan burda adett olamıozz die ağlıyoduk ama geçti allaah şükür!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…