Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bebeğimiz iyiyiz canım ço şükür.
sevedail canım öle şukadar şansın var demek doğru değilki şansız tabiki yüksek. çünkü iğne bebeğin sana tutunmasınıda kolaylaştırıyomuş. zaten farkettiysen akıntın koyulaşmıştır. böle akışkanlığı kalmamıştır. inşallah tutar canım bende iğneden bir gün önce başlamıştım çalışmalara Allahım hayırlsını versin.

gncam evet canım regl geçmeden benim hiçbir belirtim yoktu. regl bir gün geçti başladı sancılarım batmalarm

ıĞneden bı gÜn Önce bende ılıŞkıye baŞlamıŞtım eŞımle ıĞnenın 2. GÜnÜ acayıp bı aĞrım wardı kasıklarımda ama Şımdı aĞrı sızı yada farklı bı hıs yok normal herŞey!!aĞrı olması ÇatladıĞı anlamına gelıomuŞ ılıŞkıyede gırık kaÇırmamak ıÇın zaten bılıosunuz spermeler 72 saat yaŞıomuŞ ne bılım bı belırtıde yok!!ıĞneyle ılk denemede hamıŞ kalan varmıdır??

geldim kızlalar şimdi soruşlarınızı cvplayayım canlarım benim adetim çok düzenliydi hiç böyle geçiktiğini hatırlamıyorum 30 gün ara ile olurdum hep ama bu kez tam 14 gündür bekliyorum acaba bu gün mü gelecek yarınmı diye ama gelmedi işte neyse inş akşam dr kötü bir şey söylemez adt olmak için ilaç almak düzenli adet gören birisi olarak bana çok zor g3eliyor ne bilim yaa canım çok sıkılıyor

AAAA CİDDİMİSİNNN?? SENDE NE BELİRTİLER OLDU İĞNEDEN SONRA??AYY NE GÜZELL ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN!!!

sağol canımcım. iğneden sonra hiçbir belirti olmadı iğneyi vurundum 2-3 gün çok sancım oldu okadar. ondan sonra hiçbir şey yaşamadım. sadece regl ye bir hafta kala bir sancı girdi kasığıma çok şiddetli ayaktaydım eildim kaldım ama 3-5 saniye sadece o her ay şu belirti bu belirti sayar dururdum. bu ay hiçbir şey yaşamadım taki regl günüm geçene kadar:teselli:

kızlar iğne dediiğiniz nee??

aynen canım bende iğneden sonra kasıklarımda öle bi ağrı yaşadımki doktorumu aradım hani ters etkimi yaptı ne oldu die doktor güldü bana yumurtan çatlıo şu anda dedi!!yani çatladı ve ben bu fırsatı kaçırmadım çatladığı andan 9 saat önce felan birlikde olmuştuk bikere hazır sperm wardı sonrasında tabikii gene çalışmalara devam etttik!!bugün 7. günüm iğne yapılalı bende hiççç bişey yok walla!!kedicim inş. bende senin gibi olurum ya nisanın 15 i eşimin doğum günü güzel bi hediye olur yaa hihoyyyt

inşallllaaahhhhhh sevedail hadi canım inşallah. ben herkese bu ay kesin yok insan hiçmi hissetmez canım demiştim. eşim bile sonucu görünce şoka girdi. her zaman belirti olmuyor emin olun en belirtisiz ayım bu aydı 7 aydır

hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile5
hoşbuldukkkk bozooooa.s.
fd7 çatlatma iğnesi canımcım yumurta takibinden sonra vuruluyor yumurtayı çatlatmak için

hımm anladım canım yumurta kendılığınden çatlamadığında yapılıo ole mı,,senın bebişinde hayırlı olsun canımm,ne guzel şuan hamiş sin yaadelikafadulden
allah herkesee nasıp etsınnnnn:Saruboceq:

ne bilim anam alışmışız burdan filmlerden eses kız bayılır doktora gidilir kız hamiledir kaydirigubbakcemile3 ben sanki yeni adet olmuşum gibi rahatım ama çatlayacam walla merakdan da ne zaman test yapsam die kendimi engelleyemiorum kaydirigubbakcemile3

walla kendiliğinden çatlamasını beklemiosun iğnede çünkü ne zaman çatlayacağını bilmediğin için tutturamaya biliosun!!ama iğne yaptırdığında ne zaman çatladığını bildiğin için ozamanlar ilişkiye giiriosun

eevet fd7 normalde yumurta çatlamadığında yapılıyor. ama benim yumurtlamama düzenliyid ve kendiliğinden çatlıyordu. dr.um buna rağmen iğnne vuralım biz dedi. çünkü iğne bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş ben ondan vurundum canım

kaydirigubbakcemile3 ayyy sevedail çok güldüm hee. yapma test falan çünkü o vurunduğun iğne sayesinde şimdi yapacağın test pozitif çıkabilir. iğne ile sana o hormonuda veriyorlar çünkü.iğneyi vurunduğun günün ertesi gününden 14 gün say ogün regl olman gerekiyor yap o gün testi ben ertesi günü yapmıştım anında çıktı demekki bir gün öncede çıkıcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…