evet son 9 hiç heycan yok ama
kıslarrr nie bana cvp vermiosunuz yaaa ağlayacam wallaa
hadi hayırlısı kendimden önce senin heyecanını yaşıcam
beeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
AAAA CİDDİMİSİNNN?? SENDE NE BELİRTİLER OLDU İĞNEDEN SONRA??AYY NE GÜZELL ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN!!!
sağol canımcım. iğneden sonra hiçbir belirti olmadı iğneyi vurundum 2-3 gün çok sancım oldu okadar. ondan sonra hiçbir şey yaşamadım. sadece regl ye bir hafta kala bir sancı girdi kasığıma çok şiddetli ayaktaydım eildim kaldım ama 3-5 saniye sadece o her ay şu belirti bu belirti sayar dururdum. bu ay hiçbir şey yaşamadım taki regl günüm geçene kadar:teselli:
sağol canımcım. iğneden sonra hiçbir belirti olmadı iğneyi vurundum 2-3 gün çok sancım oldu okadar. ondan sonra hiçbir şey yaşamadım. sadece regl ye bir hafta kala bir sancı girdi kasığıma çok şiddetli ayaktaydım eildim kaldım ama 3-5 saniye sadece o her ay şu belirti bu belirti sayar dururdum. bu ay hiçbir şey yaşamadım taki regl günüm geçene kadar:teselli:
hoşbuldukkkk bozooooa.s.hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile5
fd7 çatlatma iğnesi canımcım yumurta takibinden sonra vuruluyor yumurtayı çatlatmak için
inşallllaaahhhhhh sevedail hadi canım inşallah. ben herkese bu ay kesin yok insan hiçmi hissetmez canım demiştim. eşim bile sonucu görünce şoka girdi. her zaman belirti olmuyor emin olun en belirtisiz ayım bu aydı 7 aydır
hoşbuldukkkk bozooooa.s.
hımm anladım canım yumurta kendılığınden çatlamadığında yapılıo ole mı,,senın bebişinde hayırlı olsun canımm,ne guzel şuan hamiş sin yaadelikafadulden
allah herkesee nasıp etsınnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?