walla kendiliğinden çatlamasını beklemiosun iğnede çünkü ne zaman çatlayacağını bilmediğin için tutturamaya biliosun!!ama iğne yaptırdığında ne zaman çatladığını bildiğin için ozamanlar ilişkiye giiriosun
ya boyle daha kolaysa bende yaptırıyım o zmannn..3. ayımız bızımm de geçmek bılmıyoo gunlerr..2 aydır olmadıı..ığneylee olıyım ozmann..ne yapmak lazım her hatane yapıyo muu..ben mayısa kadar hamış olmak ıstıyorum umreye bebişm karnımdayken gıtmek ıstıyorummm
eevet fd7 normalde yumurta çatlamadığında yapılıyor. ama benim yumurtlamama düzenliyid ve kendiliğinden çatlıyordu. dr.um buna rağmen iğnne vuralım biz dedi. çünkü iğne bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş ben ondan vurundum canım
kedı79 sende ıstnbuldaymşsın hangı hastaneye gıdıyodun doktorun kım..ben bu konuda hıç doktora gıtmedım daha ...çekınıorumda bırass,,evlendığımden berıde gıtmedımm..
eevet fd7 normalde yumurta çatlamadığında yapılıyor. ama benim yumurtlamama düzenliyid ve kendiliğinden çatlıyordu. dr.um buna rağmen iğnne vuralım biz dedi. çünkü iğne bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyormuş ben ondan vurundum canım
kaydirigubbakcemile3 ayyy sevedail çok güldüm hee. yapma test falan çünkü o vurunduğun iğne sayesinde şimdi yapacağın test pozitif çıkabilir. iğne ile sana o hormonuda veriyorlar çünkü.iğneyi vurunduğun günün ertesi gününden 14 gün say ogün regl olman gerekiyor yap o gün testi ben ertesi günü yapmıştım anında çıktı demekki bir gün öncede çıkıcakmış
walla benim bu ay 5. ayım doktorlar 6-7 aydan önce vermiolar ben dedimki 8 aydır denioz olmuo kaydirigubbakcemile3 walla bekleyemem ya yaş oldu 30 daha ilk çocuk olacak allah kısmet ederse
ya bide millet ilk yapışında hamile kalıo anlamıom nasıl oluo yaaa walla demekki bizler yapmayı bilmioz anam kaydirigubbakcemile3
Sevedaİl canım nerelerdesİn..hoŞgeldİn
Sevedaİl canım nerelerdesİn..hoŞgeldİn
ya boyle daha kolaysa bende yaptırıyım o zmannn..3. ayımız bızımm de geçmek bılmıyoo gunlerr..2 aydır olmadıı..ığneylee olıyım ozmann..ne yapmak lazım her hatane yapıyo muu..ben mayısa kadar hamış olmak ıstıyorum umreye bebişm karnımdayken gıtmek ıstıyorummm
canım benim inşallah gönlüne göre olur. bende çok istemiştim ama öyle kısmet olmadı ama orda çok dua ettim çocuğumla geleyim inşsllsh diye inşallah giderim. iğne olmak istiyosun sattan sonra 10. günden itibaren dr. kontolüne gitmen gerekiyor
bu ay hiç ümidim yok ya hayırlısı artık geçen ay okadar emindimki olmadı
bi yerde okumuştum korunmayı bırakınca ilk ay hamile kalma oranı düşükmüş
sevedail dıyo kı 6-7 ay denemden sonra verıyolar iğneyı..benım 3.ayım aamaaCADIARZU
ya bide millet ilk yapışında hamile kalıo anlamıom nasıl oluo yaaa walla demekki bizler yapmayı bilmioz anam kaydirigubbakcemile3
WALLA CEYLANCIM HEYECANLA BEKLİOM NAPİM BAJIM YAA!!! SEN NAPTIN AZ KALDI SENİN DİMİ HADİ HAYIRLSI OLSUN!!HAAA BU ARADA YENİ TOPİĞİNDE HAYIRLI OLSUN BAJIMMM!!!GÖZ ATTIMDA Bİ AĞRIM WAR FELAN DEMİŞSİN BEN İĞNEYİ YAPTIRALI 7 GÜN OLDU NE Bİ AĞRI NE Bİ SIZI TIK YOK YANİ!!BİDE OKADAR ÇALIŞTIK İĞNEDEN 1 GÜN ÖNCE BAŞLADIK YA kaydirigubbakcemile3
walla bajım ya sende benim gibi yalan söleyecen yada oluruna bırakcan !!! ben bırakamadım salladım inş. işe yararda bir an önce gelir bebişim!!
aynen canım bende iğneden sonra kasıklarımda öle bi ağrı yaşadımki doktorumu aradım hani ters etkimi yaptı ne oldu die doktor güldü bana yumurtan çatlıo şu anda dedi!!yani çatladı ve ben bu fırsatı kaçırmadım çatladığı andan 9 saat önce felan birlikde olmuştuk bikere hazır sperm wardı sonrasında tabikii gene çalışmalara devam etttik!!bugün 7. günüm iğne yapılalı bende hiççç bişey yok walla!!kedicim inş. bende senin gibi olurum ya nisanın 15 i eşimin doğum günü güzel bi hediye olur yaa hihoyyyt
kızlar merhaba..bidaha tekrarladm testi.yine silik bir çizgi çıktı.ama bu seferki daha net..
sanırım hamileyim ya:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?