Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya boyle daha kolaysa bende yaptırıyım o zmannn..3. ayımız bızımm de geçmek bılmıyoo gunlerr..2 aydır olmadıı..ığneylee olıyım ozmann..ne yapmak lazım her hatane yapıyo muu..ben mayısa kadar hamış olmak ıstıyorum umreye bebişm karnımdayken gıtmek ıstıyorummm

walla benim bu ay 5. ayım doktorlar 6-7 aydan önce vermiolar ben dedimki 8 aydır denioz olmuo kaydirigubbakcemile3 walla bekleyemem ya yaş oldu 30 daha ilk çocuk olacak allah kısmet ederse

ya bide millet ilk yapışında hamile kalıo anlamıom nasıl oluo yaaa walla demekki bizler yapmayı bilmioz anam kaydirigubbakcemile3

walla benim bu ay 5. ayım doktorlar 6-7 aydan önce vermiolar ben dedimki 8 aydır denioz olmuo kaydirigubbakcemile3 walla bekleyemem ya yaş oldu 30 daha ilk çocuk olacak allah kısmet ederse

vermıyolar mı:1shok:
ee canım vardır bı sebebı sen nıye yalan yaptınn bakımmklava: canım yaşın ıyı bence ama magdem ıstıyodun nıe bekledın 20 lılerdee... rabbım bekletmeden versınn ssana inşş:CüvCüv:...

ya bide millet ilk yapışında hamile kalıo anlamıom nasıl oluo yaaa walla demekki bizler yapmayı bilmioz anam kaydirigubbakcemile3

genelde fılmlerde oluyo o yaakaydirigubbakcemile3bızde sanıyoduk kı hemen olur bızım yaaa,,,aman nası korunuyoduk nası korkuyoduk hemen olucak dıye şimdide mumla arıyoruzzzzz.....insanoğlu herşeyı kendı elınde sanıyo yaa:mymeka:

Sevedaİl canım nerelerdesİn..hoŞgeldİn

WALLA CEYLANCIM HEYECANLA BEKLİOM NAPİM BAJIM YAA!!! SEN NAPTIN AZ KALDI SENİN DİMİ HADİ HAYIRLSI OLSUN!!HAAA BU ARADA YENİ TOPİĞİNDE HAYIRLI OLSUN BAJIMMM!!!GÖZ ATTIMDA Bİ AĞRIM WAR FELAN DEMİŞSİN BEN İĞNEYİ YAPTIRALI 7 GÜN OLDU NE Bİ AĞRI NE Bİ SIZI TIK YOK YANİ!!BİDE OKADAR ÇALIŞTIK İĞNEDEN 1 GÜN ÖNCE BAŞLADIK YA kaydirigubbakcemile3

canım benim inşallah gönlüne göre olur. bende çok istemiştim ama öyle kısmet olmadı ama orda çok dua ettim çocuğumla geleyim inşsllsh diye inşallah giderim. iğne olmak istiyosun sattan sonra 10. günden itibaren dr. kontolüne gitmen gerekiyor

sevedail dıyo kı 6-7 ay denemden sonra verıyolar iğneyı..benım 3.ayım aamaaCADIARZU

sevedail dıyo kı 6-7 ay denemden sonra verıyolar iğneyı..benım 3.ayım aamaaCADIARZU

walla bajım ya sende benim gibi yalan söleyecen yada oluruna bırakcan !!! ben bırakamadım salladım inş. işe yararda bir an önce gelir bebişim!!

WALLA YAA HERKES TIK HAMİLE.... ANLAMADIM GİTTİ KISMET YAAA BİDE DEMEKKİ ZAMANI VAR KUŞUMMMM NASİP DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK...:teselli::Saruboceq:a.s

Şuanda pek sızım kalmadı iğneden ötürü oluyormuş hep gel ayrı kalma bizlerden pazar günü günüm umutlu değilim pek çalışmadık nasip artık..seninde 7 gün kalmış :1hug:

walla bajım ya sende benim gibi yalan söleyecen yada oluruna bırakcan !!! ben bırakamadım salladım inş. işe yararda bir an önce gelir bebişim!!

ben oluruna bırakayım o zamankaydirigubbakcemile3
canım inş gelir bebişinn...senın hamış olma olasılığın bıe gore daha yuksek baksana..inş hamişsındır

kızlar merhaba..bidaha tekrarladm testi.yine silik bir çizgi çıktı.ama bu seferki daha net..
sanırım hamileyim ya:sm_cool:

inşallah iğne iş yaramıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…