Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

evt..inş.bugün yaptırıcam kan testini..ikiside silik çıktı..ama bu seferki daha net..hamileyimdir herhalde dimi

ya inşkaydirigubbakcemile3 Allah herkese nasib etsin..sizlerde hep dualarımdasınız...
ceylancım ben seni ne zaman gördüm kıı rüyamda?

fd7'mm çatlatma iğnesi topiciği
hımmm şuu iğnee..bende bakayımda ıyıv-ce öğreneyımmm inş.meraklandım daha kolay oluyo dıyo kızlarr..:sm_cool:
kızlar merhaba..bidaha tekrarladm testi.yine silik bir çizgi çıktı.ama bu seferki daha net..
sanırım hamileyim ya:sm_cool:

hayırlı olsun canım ne guzel ya kaçıncı ayındı kı senın....uğur getirsin bebışın topiğeeee:teytey::teytey:

fd7'mm yok ya 2.iğnem oldum..

olacağı varsa olur zaten bekle bıras daha dıyosun yanı....been başkasının hamişliğine bıle acayıp sevınıyorum heycanlanıyorumm,,bıde ben olsam hamış bayılrım zor ayılırım heraldeedelikafaduldendelikafadulden
ee ığneyle yumurtayı çalatıyolarsa sızde o gunlerde ılışkıye gırıyosunuzdur,,ee nıye olmuyo o zaman...onceden bı bırleşmeyele hamıle kalınır sanıyoduk meğerr neler lazımmış nelerrr..bı suru şartları varmışş yahuu..yumurta olacakta çatlayacakta eşinin spermi o yumurtaya ulşacakta yerleşecekte abooouuuuuwwwwwwkaydirigubbakcemile3:1shok::1shok:

bu üçüncü ayım..inş.öyle olur.herzaman dua ediyorum bu topiğe ve isteyen herkese..bu ay inşşşşş.herkescikler hamiş olacak...

canım Allah ol demeden olmuyor çatladığı saati bile bildiğin halde olmuyor işte..Herşey yüce rabbimden senağlama

ceylan bişey sorcam hani biz üye olurken bize çiçek isimleri verdiler ya ben papatyaydım şimdi nilüfer yazıyo nasıl değişti o

bu üçüncü ayım..inş.öyle olur.herzaman dua ediyorum bu topiğe ve isteyen herkese..bu ay inşşşşş.herkescikler hamiş olacak...
benımde 3. ayımm..beklıyorum tarıhımı...ınş bende senın gıbı hamış kalırımmm 3. ayımdaaaa
canım Allah ol demeden olmuyor çatladığı saati bile bildiğin alde olmuyor işte..Herşey yüce rabbimden senağlama

yaa ceylanımmm ağlama oyleeeee....olacağı varsa olur dedık yaa,,,rabbım verr ınşş.herşeyınn bı vaktıı işte bıız acelecıyızzz,,belkı şuan olsa ıyı olmıcakk,,,hayırlısını versın rabbım...ne zman hayırlysa o zaamn versınn inş canımm benımmm ..umtsuzlukk mutsuzlukk yoktuu dı mıııııı:teselli::teselli::teselli:kaydirigubbakcemile5

ceylan bişey sorcam hani biz üye olurken bize çiçek isimleri verdiler ya ben papatyaydım şimdi nilüfer yazıyo nasıl değişti o

Canım o çiçek isimleri herzaman değişecek senin itibar ğuanlarına göre değişiyor site girme sıklığı filan ben rütbede kendim belirledim istersen çiçek ismi yerine sen kendin bişey yazabilirsin kullanıcı panelinden..

Umutsuzluk yok tabii rabbim çok sağlıklı eli ayağı düzgün nasip etsin ...geç Gelmesine razıyım..

anladım otomatik yani ben yazmayayım bişey de kendisi değişsin daha heyecanlı :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…