Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

sonunda banada burda yazmak nasip oldu sükürler olsun..bugün hamile oldugumu ögrendim 4 hafta+4günlük...simdilik meme agrilarim var istahsizim arada midem bulanio okadar...bide geceleri uyuyamiyorum..
1 yildir tedavi oluyoduk gecen ay yasadigimiz 2. olumsuz asilamadan sonra bu bir sürpriz oldu bize..kizlar bende hep hesap kitap yapardim ne zaman catladi hep dikkat ederdim öyle birlikte olurduk , gün sayardik cok düsünürdük..bu ay akisina biraktim rast gele canimiz cekince birlikte olduk ve hamileyim ALLAH a sükürler olsun

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.bizim için de dua et
kendine dikkat et biraz sorunlu bir hamilelik dönemi geçirebileceğini düşündüm senin yazından Allah yardımcın olsun

ceylancım bişii osrcam bajımm!!iğneden sonra 14.gün adet olmam gerekio ya iğne gününü sayıyomuyuz ben 10.03.de iğne oldum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.bizim için de dua et
kendine dikkat et biraz sorunlu bir hamilelik dönemi geçirebileceğini düşündüm senin yazından Allah yardımcın olsun
insallah sorunlu gecmez bu dönem ilk baslarda olabilcek durumlari yasiyorum sdece...
sonucu aldiktan sonra tanidik tanimadik herkes icin sükür namazi kilip dua ettim...insallah isteyen herkse rabbim en kisa zamanda nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…