ya inşkaydirigubbakcemile3 Allah herkese nasib etsin..sizlerde hep dualarımdasınız...
ceylancım ben seni ne zaman gördüm kıı rüyamda?
selam kıslar warmı hamiş haberi
yok kızcazım seni bekliyoruz :))))))))))25 marta da var daha o tarihe kadar birçok hamiş çıkar inş.
sonunda banada burda yazmak nasip oldu sükürler olsun..bugün hamile oldugumu ögrendim 4 hafta+4günlük...simdilik meme agrilarim var istahsizim arada midem bulanio okadar...bide geceleri uyuyamiyorum..
1 yildir tedavi oluyoduk gecen ay yasadigimiz 2. olumsuz asilamadan sonra bu bir sürpriz oldu bize..kizlar bende hep hesap kitap yapardim ne zaman catladi hep dikkat ederdim öyle birlikte olurduk , gün sayardik cok düsünürdük..bu ay akisina biraktim rast gele canimiz cekince birlikte olduk ve hamileyim ALLAH a sükürler olsun
sonunda banada burda yazmak nasip oldu sükürler olsun..bugün hamile oldugumu ögrendim 4 hafta+4günlük...simdilik meme agrilarim var istahsizim arada midem bulanio okadar...bide geceleri uyuyamiyorum..
1 yildir tedavi oluyoduk gecen ay yasadigimiz 2. olumsuz asilamadan sonra bu bir sürpriz oldu bize..kizlar bende hep hesap kitap yapardim ne zaman catladi hep dikkat ederdim öyle birlikte olurduk , gün sayardik cok düsünürdük..bu ay akisina biraktim rast gele canimiz cekince birlikte olduk ve hamileyim ALLAH a sükürler olsun
yok canım beni bu ay bekleme
sabahtn beri tatlı şeyler yemek istiyorum adet yakınlaşıyo ya acayip üşüme war bide
fd7'mm bazen garip oluyor ..
ceylancım bişii osrcam bajımm!!iğneden sonra 14.gün adet olmam gerekio ya iğne gününü sayıyomuyuz ben 10.03.de iğne oldum
slmmm kıslarrrrrrrr
insallah sorunlu gecmez bu dönem ilk baslarda olabilcek durumlari yasiyorum sdece...Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.bizim için de dua et
kendine dikkat et biraz sorunlu bir hamilelik dönemi geçirebileceğini düşündüm senin yazından Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?