aa olmasss gelmiş selam
insallah sorunlu gecmez bu dönem ilk baslarda olabilcek durumlari yasiyorum sdece...
sonucu aldiktan sonra tanidik tanimadik herkes icin sükür namazi kilip dua ettim...insallah isteyen herkse rabbim en kisa zamanda nasip eder
içim bazen gariplik oluyor demek istemiştim
sayma canım çünkü hemen çatlatmıyor ertesi günden başla 14.gün yerine ben 15.günde oluyorum..
sonunda banada burda yazmak nasip oldu sükürler olsun..bugün hamile oldugumu ögrendim 4 hafta+4günlük...simdilik meme agrilarim var istahsizim arada midem bulanio okadar...bide geceleri uyuyamiyorum..
1 yildir tedavi oluyoduk gecen ay yasadigimiz 2. olumsuz asilamadan sonra bu bir sürpriz oldu bize..kizlar bende hep hesap kitap yapardim ne zaman catladi hep dikkat ederdim öyle birlikte olurduk , gün sayardik cok düsünürdük..bu ay akisina biraktim rast gele canimiz cekince birlikte olduk ve hamileyim ALLAH a sükürler olsun
anlıyorum ceylanım hangımıze oyle olmuyor kıı...tabı zaman ılerledıkce sabızrsızlanıyo ınsan,,tedavıler,doktora gıdıp gelmeler yorar zamanla yıpratır ınsanı..bızı ayakta tutatacak olan şey inancımız umudumuz..bbek tabıkı dunyanın en guzel varlığıı,,ama olmazsa da sonu değil....hayatta bırcok guzellık var bı sebeple bozguna uğramamalıyız...
rabbım ınş bu emeğinin ıstegının çabalarınızın karşılığı en kısa ve hayırlı zamanda verır..isteyen herkese verır inş..
bu kadar çaba ve emeklerının ustune sakın negatıf düşüncelr ve umutsuzluk ekleme ceyalanım...belkıde bu zorlu yolun sonuna geldın,,,artık geldım annecım sana dıyecek inşş bebişin...sabır sabır sabır...:teselli::teselli:
insallah sorunlu gecmez bu dönem ilk baslarda olabilcek durumlari yasiyorum sdece...
sonucu aldiktan sonra tanidik tanimadik herkes icin sükür namazi kilip dua ettim...insallah isteyen herkse rabbim en kisa zamanda nasip eder
naber cicim
anlıyorum ceylanım hangımıze oyle olmuyor kıı...tabı zaman ılerledıkce sabızrsızlanıyo ınsan,,tedavıler,doktora gıdıp gelmeler yorar zamanla yıpratır ınsanı..bızı ayakta tutatacak olan şey inancımız umudumuz..bbek tabıkı dunyanın en guzel varlığıı,,ama olmazsa da sonu değil....hayatta bırcok guzellık var bı sebeple bozguna uğramamalıyız...
rabbım ınş bu emeğinin ıstegının çabalarınızın karşılığı en kısa ve hayırlı zamanda verır..isteyen herkese verır inş..
bu kadar çaba ve emeklerının ustune sakın negatıf düşüncelr ve umutsuzluk ekleme ceyalanım...belkıde bu zorlu yolun sonuna geldın,,,artık geldım annecım sana dıyecek inşş bebişin...sabır sabır sabır...:teselli::teselli:
iyilik senden naber senin durumun neydi ne zamandır uğraşıyosun
Ne gÜzel yaa hamİle haberlerİ alınca Çok mutlu oluom !!allah hepİmİze nasİp etsİn bu duyguyu kızlar yaaa !!!!
hadi bakalım inşallah daha çok yeniymiş umarım çok uğraşmadan kavuşursun meleğinebeklemede olanlardan ben tatlım ocaktan beri istiyoruz
hadi bakalım inşallah daha çok yeniymiş umarım çok uğraşmadan kavuşursun meleğine
valla eşimde olmazsa olmaz ne yapçaz yani dünyanın sonu değilya sen bana yetersin diyo çok tepem atıyo çokkkkk
a.s. :Saruboceq: amin tatlım sen ne durumdasın???[/QUOTE
ben 5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz istiyoruz istiyoruz ben hala bıkmadım :))))))
a.s. :Saruboceq: amin tatlım sen ne durumdasın???[/QUOTE
ben 5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz istiyoruz istiyoruz ben hala bıkmadım :))))))
kaç yaşındaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?