Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

insallah sorunlu gecmez bu dönem ilk baslarda olabilcek durumlari yasiyorum sdece...
sonucu aldiktan sonra tanidik tanimadik herkes icin sükür namazi kilip dua ettim...insallah isteyen herkse rabbim en kisa zamanda nasip eder

aminnnnnnnn

sen dua et bize hamişlerin duası kabul olurmuş :Saruboceq:

içim bazen gariplik oluyor demek istemiştim

anlıyorum ceylanım hangımıze oyle olmuyor kıı...tabı zaman ılerledıkce sabızrsızlanıyo ınsan,,tedavıler,doktora gıdıp gelmeler yorar zamanla yıpratır ınsanı..bızı ayakta tutatacak olan şey inancımız umudumuz..bbek tabıkı dunyanın en guzel varlığıı,,ama olmazsa da sonu değil....hayatta bırcok guzellık var bı sebeple bozguna uğramamalıyız...
rabbım ınş bu emeğinin ıstegının çabalarınızın karşılığı en kısa ve hayırlı zamanda verır..isteyen herkese verır inş..
bu kadar çaba ve emeklerının ustune sakın negatıf düşüncelr ve umutsuzluk ekleme ceyalanım...belkıde bu zorlu yolun sonuna geldın,,,artık geldım annecım sana dıyecek inşş bebişin...sabır sabır sabır...:teselli::teselli:

canım tebrikler..:lepi::içelim:

:Saruboceq::Saruboceq:Hepimizin melekleri gelsin artıkın:1rolleyes:

Ne gÜzel yaa hamıle haberlerı alınca Çok mutlu oluom !!allah hepımıze nasıp etsın bu duyguyu kızlar yaaa !!!!

valla eşimde olmazsa olmaz ne yapçaz yani dünyanın sonu değilya sen bana yetersin diyo çok tepem atıyo çokkkkk

valla eşimde olmazsa olmaz ne yapçaz yani dünyanın sonu değilya sen bana yetersin diyo çok tepem atıyo çokkkkk

bebğimiz nıye tepenn atıyoooo bakımmm,klava:,,eşinin ağzına sağlık ne guzell demışşşşş,,,benım canım eşimde oyle soyluyooo...yanıı nıye olmuyoo dıye senı suçlasa hayatınızı zındana cevırse daha mı ıyıı?ben hemcınslerımı bazan anlayamıyorummmkötükedihüso

kızlarrrr ben üşüttum galibaa karnımın altıı ağrıyooo,,yaa kuaföre gıtcektım bgun ama elim ayağim boşaldı bırdenn fena üşüttum heraldee,,oyyyyy

Yaaww bÖle bı yerlerım aĞrıo belırtıler dıosunuz ya bende hıÇ bırı yok yaaa kesın bu ayda olamayacak ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…