a.s. :Saruboceq: amin tatlım sen ne durumdasın???[/QUOTE
ben 5 yıllık evliyim 1 yıldır istiyoruz istiyoruz istiyoruz ben hala bıkmadım :))))))
devaamm devamm ıstemekten bıkılır mıı,,,enınde sonunda göbişine konacakkkk:lepi:
inşş daha fazla bekletmez senın nazlı yavrun senıı...hemencecık gelsın annesınee:CüvCüv:
bebğimiz nıye tepenn atıyoooo bakımmm,klava:,,eşinin ağzına sağlık ne guzell demışşşşş,,,benım canım eşimde oyle soyluyooo...yanıı nıye olmuyoo dıye senı suçlasa hayatınızı zındana cevırse daha mı ıyıı?ben hemcınslerımı bazan anlayamıyorummmkötükedihüso
Yaaww bÖle bİ yerlerİm aĞrıo belİrtİler dİosunuz ya bende hİÇ bİrİ yok yaaa kesİn bu ayda olamayacak ya
kızlarrrr ben üşüttum galibaa karnımın altıı ağrıyooo,,yaa kuaföre gıtcektım bgun ama elim ayağim boşaldı bırdenn fena üşüttum heraldee,,oyyyyy
kaç yaşındaydın
29 yaşındayım yani birkaç yıl uğraşayım falan gibi bir lüksüm yok ben hayırlısıyla ilk çocuğum olduktan sonra ikincisini de istiyorum.
bebeğimi kardeşsiz bırakmak istemiyorum
devaamm devamm ıstemekten bıkılır mıı,,,enınde sonunda göbişine konacakkkk:lepi:
inşş daha fazla bekletmez senın nazlı yavrun senıı...hemencecık gelsın annesınee:CüvCüv:
gel annesi gel gel gel gel annesi gel gel gel:dance:
canım ya ondan değil de benim tepem eşimin böyle zor durumlarda sürekli olarak vazgeçmesi üstüne üstüne gitmiyo olayın diyorum bazen ben erkek olacakmışım diye
Allaha şükür henüz senin yüzünden benim yüzümden muhabbetine girmedik ama sanmıyorum öyle bişey olacağını
şu an tıp o kadar ilerlediki tek bir canlı sperm bile olması çocuk sahibi olmaya yetiyor.
Allah kimseyi dalsız bırakmasın yareppimm
ayy canım ben belırtı olablır dıye demedımm,,gerçekten uşuttum ağrılarım var....
umtsuzluğa duşmee,,herkesın belırtı yaşamadığını sende bılıyosunn...kusturme bebışını belkıde içindeee şimdiii..,
hadı toparlan annesıı:CüvCüv:
hım anladım canım,,,ee senın azmın ve istegın onuda yola getırır inşş...sen bıde eşinin bole yapmasına uzulme,,erkeklerın genelı zora gelemıyo..baba olucan dediğin zman da havalara uçmasını ovunmesınıde ıyı bılırler ama dı mı...
ya 9 ay taşıyacak olan sensın zorluklarına katlanacak olan asıl kışı sensın faakatt eşin daha başında su koyverıyoo.ahh ahh kadınn olmakkkkk-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun ayaklarına birkaç çift çorap patik falan giy bide sıcak su torbası varsa hemen ayağının altına koy geçiyo
amınnnnnnnnnnn....duyar rabbımm...hep bızımleee inşşşAYY İNŞALLAHHHHHH BAJIMMM ALLAH SESİNİ DUYSUNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile3
destek değil köstek bunlar köstek :)))))))))
sağolasın canım..bak aklıma gelmemıştı torba koyıyım hemenn...hastalanmamam lazımm bu ayyy...:jeyyar::jeyyar:
Ya ben hamİle olsam eŞİme nasıl bİ sÜprİz hazırlarım onunda derdİne dÜŞtÜm yaaa
orjİnal bİ fİkrİ olan warmııı??
bende düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyo bakalım parlak fikirli arkadaşların ne gibi düşünceleri var bende tüyo alayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?