Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım ya ondan değil de benim tepem eşimin böyle zor durumlarda sürekli olarak vazgeçmesi üstüne üstüne gitmiyo olayın diyorum bazen ben erkek olacakmışım diye
Allaha şükür henüz senin yüzünden benim yüzümden muhabbetine girmedik ama sanmıyorum öyle bişey olacağını
şu an tıp o kadar ilerlediki tek bir canlı sperm bile olması çocuk sahibi olmaya yetiyor.
Allah kimseyi dalsız bırakmasın yareppimm

Yaaww bÖle bİ yerlerİm aĞrıo belİrtİler dİosunuz ya bende hİÇ bİrİ yok yaaa kesİn bu ayda olamayacak ya

ayy canım ben belırtı olablır dıye demedımm,,gerçekten uşuttum ağrılarım var....
umtsuzluğa duşmee,,herkesın belırtı yaşamadığını sende bılıyosunn...kusturme bebışını belkıde içindeee şimdiii..,
hadı toparlan annesıı:CüvCüv:

kızlarrrr ben üşüttum galibaa karnımın altıı ağrıyooo,,yaa kuaföre gıtcektım bgun ama elim ayağim boşaldı bırdenn fena üşüttum heraldee,,oyyyyy

geçmiş olsun ayaklarına birkaç çift çorap patik falan giy bide sıcak su torbası varsa hemen ayağının altına koy geçiyo

hım anladım canım,,,ee senın azmın ve istegın onuda yola getırır inşş...sen bıde eşinin bole yapmasına uzulme,,erkeklerın genelı zora gelemıyo..baba olucan dediğin zman da havalara uçmasını ovunmesınıde ıyı bılırler ama dı mı...
ya 9 ay taşıyacak olan sensın zorluklarına katlanacak olan asıl kışı sensın faakatt eşin daha başında su koyverıyoo.ahh ahh kadınn olmakkkkk-tatlicadiarzu-

AYY İNŞALLAHHHHHH BAJIMMM ALLAH SESİNİ DUYSUNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile3

destek değil köstek bunlar köstek :)))))))))

geçmiş olsun ayaklarına birkaç çift çorap patik falan giy bide sıcak su torbası varsa hemen ayağının altına koy geçiyo

sağolasın canım..bak aklıma gelmemıştı torba koyıyım hemenn...hastalanmamam lazımm bu ayyy...:jeyyar::jeyyar:

Ya ben hamıle olsam eŞıme nasıl bı sÜprız hazırlarım onunda derdıne dÜŞtÜm yaaa
orjınal bı fıkrı olan warmııı??

AYY İNŞALLAHHHHHH BAJIMMM ALLAH SESİNİ DUYSUNNNNNNNNN kaydirigubbakcemile3
amınnnnnnnnnnn....duyar rabbımm...hep bızımleee inşşş
ya bak şöyle gulunce nasıı pozıtıff bı hava gelıyo ınsanaaa..hep gulunn kızlarrr,,gulunde guler yuzluu bebişlerımızz olsunnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
destek değil köstek bunlar köstek :)))))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçtımm,,sıcak ttuyım kendımı ıyıceee...opuyorum hepinizii..
pozitifff annelerrrr mutluu bebeklerrrrrrsırnaşık şey

sağolasın canım..bak aklıma gelmemıştı torba koyıyım hemenn...hastalanmamam lazımm bu ayyy...:jeyyar::jeyyar:

evet allah korusun iltihap oluyo hemen ayaklarını üşütünce
benimde ayağımda 3 çift çorap var botlarım var ama ayaklarım sabahtan beri ısınmadı ya eve gidince bende sıcak su torbası koyayım bari

bende düşünüyorum ama aklıma bişey gelmiyo bakalım parlak fikirli arkadaşların ne gibi düşünceleri var bende tüyo alayım bari

walla öle masa hazırlama 3. tabak koyma felan baydı böle daha orjinal bişii olsun istiorum!!nisanın 15 'i eşimin doğum günü ben hamişsem ayın 24-25 gibi belli olacak doğum gününe kadar bekleye bilirmiyim bilmiorum yaa

merhaba bayanlar..bebeğin ağzından babasına yazılmış bi mektup vardı onu yazabilirsin ... annem 9 ay boyunca stresli olcak , onu üzme bilemne diye.. isterseniz öyle birşey yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…