evet cerin cim normalde korunuyoruz bir yıllık evliyim. 12 şubatta adet gördüm. 4 mart da ilişkiye girdik. şansımızı denedik yani olacak mı diye. bugün hala adetim gelmedi. test yapsam çıkar mı sence?
canimm anada ceylan tarif etmisti tam olarak ilmiyorum ama soralim bir ceylana yardimci olurmusun kiz zşakkıdıilli burdamsiin sen bakimmmcanım yaa şu bebekle ilgili şekilleri nasıl yapıyosunuz iyice anlatırmısın
dün bir dr soru sordum arkadaşlar sorum şu:merhabalar dr hanım ben 14 şubatta adet oldum adet günlerimin arası 35 gün oluyor idrarda gebelik testini ne zaman yapmalıyım?
cevap:
Mart 25 gibi kandan gebelik testi yaptırabilirsiniz ya da muayeneye gelirseniz gebelik varsa kesesini görürüz ve gebelikte yapılacak takipler, testler ve kullanılması gereken ilaçlar hakkında bilgi vererek takiplerinize başlayabiliriz...
sizce 25 mart çok geç değilmi kanda gebelik testi için?
dün bir dr soru sordum arkadaşlar sorum şu:merhabalar dr hanım ben 14 şubatta adet oldum adet günlerimin arası 35 gün oluyor idrarda gebelik testini ne zaman yapmalıyım?
cevap:
Mart 25 gibi kandan gebelik testi yaptırabilirsiniz ya da muayeneye gelirseniz gebelik varsa kesesini görürüz ve gebelikte yapılacak takipler, testler ve kullanılması gereken ilaçlar hakkında bilgi vererek takiplerinize başlayabiliriz...
sizce 25 mart çok geç değilmi kanda gebelik testi için?
canimm anada ceylan tarif etmisti tam olarak ilmiyorum ama soralim bir ceylana yardimci olurmusun kiz zşakkıdıilli burdamsiin sen bakimmm
benim adet günüm 22 mart
bebegımızz nereye gıdıyon yaaa dursana bırazzzz
yiwrımmmm benim sat 12 şubattı 12 martta eczanedeki idrar testinde:asigim: çıktı.14 martta da kan testine gidip teyit ettim
canim iyi haerlerini bekliyoruzz eger reglide olursan moralini hic bozma. cunkuu olcakk gebeligi etkileyebilir psikoloji:1hug:neyse arkadaşlar ben birazda işe bakiyim.yarın test yaptırcam sonucu yazarım sizlere herşey için teşekkürederim.sizinle konuşmak çok hoştu yerimseniben dua edin benim içinde inşallah:CüvCüv: görüşürüz...
neyse arkadaşlar ben birazda işe bakiyim.yarın test yaptırcam sonucu yazarım sizlere herşey için teşekkürederim.sizinle konuşmak çok hoştu yerimseniben dua edin benim içinde inşallah:CüvCüv: görüşürüz...
Remembrance Ticker Baby Memorial Ticker Miscarriage Ticker - Customize with a Photo
ben takvimimi burdan yapıyorum basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?