canimm h.g benim 5 gun tik yokk test yaptim dun negatiftii . sende kendini uzmekii hormonlara yansimasin tamam mmi gzelimm:1hug:slm canlarım hamiş varmı bugün???
slm canlarım hamiş varmı bugün???
canimm ceylannin suan musterisi var o yuzden sik sik giremiyoo eger cevap gelmez ise gucenme tamami ben bilsem yardimci olcamda bende bilmiyorummm:1hug:ceylan nerdesin bunlar ingilizce nasıl yapayımm
senin kac gun gecmisti ve akintiin varmiydihb sağol ravzanur hayırlısı olsun canlarımm hayırlısı olsun funda cımm
ravzanur hayatım benim kırmızılar geldi etkilensede etkilenmesede fark yapmaz 2 haftadır iyi değil durumlar zaten çokta etkilendik be kuzum siz etkilenmeyin..
canimm bende de anormal olan akintim yokk regli gunume kadar akintimm olurdu cunku ama simdi oo da yokkakıntım vardı 5 gün geçti 5.gün başladı ravzanur
canimm ceylannin suan musterisi var o yuzden sik sik giremiyoo eger cevap gelmez ise gucenme tamami ben bilsem yardimci olcamda bende bilmiyorummm:1hug:
22 şubatta en son adet oldum sevedail..
22 şubatta en son adet oldum sevedail..
Ben de 21 şubatta oldum.21 martı bekliyorum.sende mi 21 martı bekliyorsun canım? Ama benim belli olmaz hapı daha yeni bıraktım belki bikaç gün önce yada sonra gelebilir.Ama inş. gelmezyerimseniben
kizlar n oldu hic dusuncesi olan yokmuu ya:uhm:kalp atisim 69 buyuk nabzim 123 kucuk 70 kizlar . benimkinden normalden biraz fazlaa kalbim durcakmi yaa n oylee kalp atsi cokk az degilmi kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?