ben de 21 şubatta oldum.21 martı bekliyorum.sende mi 21 martı bekliyorsun canım? Ama benim belli olmaz hapı daha yeni bıraktım belki bikaç gün önce yada sonra gelebilir.ama inş. Gelmezyerimseniben
canimm o sinirlenmez:roflol: BIZIM CEYLAN NIN SINIRLERI ALINMIS BIRISI -tatlicadiarzu-:roflol:ceylan belki sinirleniceksin ama yine anlamadım kusura bakma ben seni rahatsız etmeyeyim fazla sağol boşwer kalsın
canimm o sinirlenmez:roflol: BIZIM CEYLAN NIN SINIRLERI ALINMIS BIRISI -tatlicadiarzu-:roflol:
nehir sende belirti var mı canım...
kizlar bende eklemedeyimm sat iz ne zamandi sizin benimki 11 12 subatCanım en az bir haftadır karnımda ,kasıklarımda,belimde ağrı var hatta erken adet olacam sandım hapı bırakınca.Çantamda pedle geziyorum bir haftadır.Ama gelmedi çok şükür.Bi ara bir kaç gün midem bulandı ama sanırım o ya psikolojikti yada üşütmekten falandı.Göğüslerim şişti ama zaten adet öncesi hep şişer benim.Başkada bir şeyim yok.
Haa dün akşam idrar testi yaptım ama çıkmadı.Şimdilik erken diye avutuyorum kendimi.Sende yada sizde belirtiler varmı neler? Çok merak ediyorum
canım 6 martta çatlatma iğnesi oldum 22 martı bekliyorum hadi hayırlısı inş.beklemezsin fazla ..
kıslar bişii sorcam siz bi test warmış fortel adında gebeliği çok daha önceden öğrene biliomuşuz!!idrar testii deneyen warmıı onu?
evet sonuç veriyo denedim negatifi gördüm ben gerçekten de yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?