Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ben de 21 şubatta oldum.21 martı bekliyorum.sende mi 21 martı bekliyorsun canım? Ama benim belli olmaz hapı daha yeni bıraktım belki bikaç gün önce yada sonra gelebilir.ama inş. Gelmezyerimseniben

canım 6 martta çatlatma iğnesi oldum 22 martı bekliyorum hadi hayırlısı inş.beklemezsin fazla ..

nehir sende belirti var mı canım...

Canım en az bir haftadır karnımda ,kasıklarımda,belimde ağrı var hatta erken adet olacam sandım hapı bırakınca.Çantamda pedle geziyorum bir haftadır.Ama gelmedi çok şükür.Bi ara bir kaç gün midem bulandı ama sanırım o ya psikolojikti yada üşütmekten falandı.Göğüslerim şişti ama zaten adet öncesi hep şişer benim.Başkada bir şeyim yok.
Haa dün akşam idrar testi yaptım ama çıkmadı.Şimdilik erken diye avutuyorum kendimi.Sende yada sizde belirtiler varmı neler? Çok merak ediyorum

kizlar bende eklemedeyimm sat iz ne zamandi sizin benimki 11 12 subat

canım 6 martta çatlatma iğnesi oldum 22 martı bekliyorum hadi hayırlısı inş.beklemezsin fazla ..

İnş. sonucunu alırsın canım:Saruboceq: Demiştin aslında 22mart diye hatta bende benmde d.günüm 24 mart demiştim ama kafa kalmamışdelikafadulden Sonradan hatırladım.Kusura bakma.Ardarda kavuşalım sürprizlere inşşşşş:1hug:

möerhba kızlar inşallah hepimizx hamileyizdir kızlar benım alt karnım şişlik var yemek yedıkten sonnra çok çıkıyor canlar bakalım hayırlııs göğüslerde kaşıntı birde

selam kızlar ben geldim. keseyi görrmek için gittik bu gün ama net göremedi sanırım burda falan dedi canım sıkıldı yaa nasılsınız varmı yeni haberler

kızlar selam varmı yeni haberler? ya şu ovulasyon testlerinde bende hep tek çizgi çıkıo, anlamadım gitti.

akkanarya merhaba canım bebek nasıl bilmiyorumki işte canım sıkıldı keseyi göremedik sanırım bu deyip verdi elimize ir kağıt perşembe tekrar gidicez

kıslar bişii sorcam siz bi test warmış fortel adında gebeliği çok daha önceden öğrene biliomuşuz!!idrar testii deneyen warmıı onu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…