yaa bana bi cvp yokmuuuu
ya evet çok sinir bozucu o testler ben de ondan deil ama su normalleri varya onu yapmıstım ya en azından b silik çizgi çık be insafsız yok gittim geldim silik milik hiç bişey yoköle doğru ama napiim doğruydu negatif o ay:))))))))))))))))))
kizlar niye sustunuzz bakimm:jeyyar:cokacimcoook
ya evet çok sinir bozucu o testler ben de ondan deil ama su normalleri varya onu yapmıstım ya en azından b silik çizgi çık be insafsız yok gittim geldim silik milik hiç bişey yok
canimm banada bir arkadas yapmisti ama simdi sunu buldum bak buna ayni islemiuyguluyosun zatenşeker ne dicem şu aşşadaki takvimin var yaa herşeyi aşamaları yürüdükten sonra nasıl taşıdın buraya anlatsana......:uhm:
eylül şaka bi yanada fortel doğru cevap veriyomuş genelde bana da arkadaşım tavsiye etmişti öle aldım zaten doğruydu harbi:)))
şeker ne dicem şu aşşadaki takvimin var yaa herşeyi aşamaları yürüdükten sonra nasıl taşıdın buraya anlatsana......:uhm:
kizzz gormedinmii verdimya adresiiiiiicaylan sen söle bari bana yaaa
kizzz gormedinmii verdimya adresiiiiiiklava:
selam kizlar nasilsiniz bakim? ya hamis olan kim var suan..
Suzan suzan bisey sorcam sana.. benim hamis oldugum günden beri sari akintim var kokusuz ama rahatsiz edici bisey günlük ped kullaniyorum..o da kasinti yapiyor.. dogal biseymi bu akintinin yogun olmasi?
canım benimde sarı akıntım olmuştu ama sonraları kokuda olmaya başladı dra söyledim fitil verdi şuan iyiyim.druna gittiğin zaman söyle istersen.zaman ilerleyince bu akıntılar tehlikeli olmaya başlıyor.erken doğuma yol açıyormuş.ben böyle duymuştum ne kadar doğrudur bilemem.
canimm kontrol panaline gir altta kilo cizelge bolumune o yaptigin cetveli kopyala oraya yapistir degisikligi kaydete basyok annem ben adreste hallettim işimi son taşıma aşamasını beceremedim onu sordum yani
hmm peki ama benim randevum ayin 26sinda cokmu gec olur yada yarin gideyim mi hemen?:bbo:
ayşe_on canım yazmayı unutmuşum kaşıntıda var demişsin mantara yol açabilir mutlaka druna söyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?