Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kedı korkma cnm bende korkuyorum Çatlatma .Ğnesı vuruldum acab hamılemıyım dıye senın kaÇ tane yumurta oluŞmuŞtu kız

öle doğru ama napiim doğruydu negatif o ay:))))))))))))))))))
ya evet çok sinir bozucu o testler ben de ondan deil ama su normalleri varya onu yapmıstım ya en azından b silik çizgi çık be insafsız yok gittim geldim silik milik hiç bişey yok

ya evet çok sinir bozucu o testler ben de ondan deil ama su normalleri varya onu yapmıstım ya en azından b silik çizgi çık be insafsız yok gittim geldim silik milik hiç bişey yok

eylül şaka bi yanada fortel doğru cevap veriyomuş genelde bana da arkadaşım tavsiye etmişti öle aldım zaten doğruydu harbi:)))

eylül şaka bi yanada fortel doğru cevap veriyomuş genelde bana da arkadaşım tavsiye etmişti öle aldım zaten doğruydu harbi:)))

canım ben onu denemedim doğrudur ben normal testten yaptım sadece benimki 6 gün geçti zaten çıksa çıkardı diye hiç o testten almadım

selam kizlar nasilsiniz bakim? ya hamis olan kim var suan..

Suzan suzan bisey sorcam sana.. benim hamis oldugum günden beri sari akintim var kokusuz ama rahatsiz edici bisey günlük ped kullaniyorum..o da kasinti yapiyor.. dogal biseymi bu akintinin yogun olmasi?

canım benimde sarı akıntım olmuştu ama sonraları kokuda olmaya başladı dra söyledim fitil verdi şuan iyiyim.druna gittiğin zaman söyle istersen.zaman ilerleyince bu akıntılar tehlikeli olmaya başlıyor.erken doğuma yol açıyormuş.ben böyle duymuştum ne kadar doğrudur bilemem.

hmm peki ama benim randevum ayin 26sinda cokmu gec olur yada yarin gideyim mi hemen?:bbo:

ayşe_on canım yazmayı unutmuşum kaşıntıda var demişsin mantara yol açabilir mutlaka druna söyle.

ayşe_on canım yazmayı unutmuşum kaşıntıda var demişsin mantara yol açabilir mutlaka druna söyle.

tamam canim benim ben fazla ihmaal etmeden yarin gideyim o zaman doktora.. üff bu aksam yine temizlik var desene.. artik her ay kil temizligine gircez anlasilan..

Gebelik çizelgesi yapabilmek için önce burayı tıklayın.

16 adet sayfadan istediğiniz cetveli seçin

10 adet sayfadan cetvelin ibresini seçin

Üst kısımdan son reglinizin ilk gününü seçin. Seçim şekli ay-gün-yıl formatındadır.

ilk kısımda yer alandan büyüklüğünü altındakindende renk koyuluğunu seçin
(Not: Esasında bırakın olduğu gibi kalsın.)

Koplayalamız gereken yer kırmızı yazılı kısım oluyor onu da direk;http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile şutarafagitti

bu kısmın en altındaki yere yapıştırınyerimseniben
kolay gelsin :içelim:

Güle güle kullanın.

Düzenleyen: Zepp</SPAN> Düzenleme Tarihi : 24-04-2008 Düzenleme Saati :16:54. Sebep: yeniden duzenlendi bunlari yaptinmi sen

selam cadılarrsengözlerimebaksanab
nasılsınız yeni hamileler varmı
ravzanurcum selam canım kıramadım geldimsenağlama
özel istek nedeniyle burdayım:jeyyar: dayanamıyorum bu topiğe girince aglama tutuyosenağlama
neyse biraz kendimden bahsedim :CüvCüv:
ben vejinusmusu cözmek için bi arkadasımın tavsiyesiyle bi doktora daha gözükücem bana dua edin insallah bu sefer hallederim umudum yok ama napım hastalık iste ugrasmam gerek insallah cözülür
2 asılama yaptırdım tutmadım ve umutsuzluga sürüklendim bebek sahibi olmak ne zor işmiş anam sevgilim olsadı herifim kesin hamile kalırdım millet sürtünmeden hamie kalıyo ben enjektörle siperm yerlestirdim yok bebeksenağlama
şimdi yine vejinusmus tedavisine döndüm kaseti basa sardım off off insallah bidaha bu kasedi seyretmemde hallolur ayın 22 sinde yoldayım 24 martda tedavim baslıycak taa aydına gidecem millete arkadasın düğününe gidiyom dedim hatta yeni aldıgım elbiseyide düğünde giycem diye bizimkilere gösterdim kaydirigubbakcemile3ay allam yüzüme bakta bulastırmımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…