Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bi şey sorcam hamileleikten sonra karnınızda kahverengi bi çizgi oldu mu

benim karnımda o çizgiden oluştu ama benimki yukarıdan aşağıya doğru

tamam canim benim ben fazla ihmaal etmeden yarin gideyim o zaman doktora.. üff bu aksam yine temizlik var desene.. artik her ay kil temizligine gircez anlasilan..

biraz sabret canım.12. haftadan itibaren hep göbekten bakılıyor.

tamam mii oldu galiba

canım yaa anlamadım vajinusmus hamilelik ne alaka ilişkiyemi giremiyosun ki:uhm:

kızlar ıyı aksamlar ben geldım suzan tatlım

canım benim bildiğim ateş ölçme yumurtlama gününü anlamak için ama yumurtladıktan sonrada ateş ölçmeye devam ediyorsun.adet gününe kadar ateşin yüksek devam ederse hamileliğin belirtisi diyorlar.ınşallah sende hamilesindir.

demişsin dun atesim 37.1di bugun senın mesajı okuduktan sonra olctum sımdı az once 37.2cıktı ıkı kere olctum hem de =) ayyy ınsallah hamısımdır adetıme ıkı gun varrrrr =))

Son düzenleyen: Moderatör:
canimm gecmis olsunn bilmiyosum senin vajinismius oldugunuu ama simdi onunda tedavisi varr kendini rahatt tutt giuzelimm kk

gncam evet canım ilişkiye giremiyorum 2 yıllık evliyim ve giremedim bi türlü bende son 4 aydan beri bebekle ugrasıyom vejinusmus tedavileri cevapvermeyince aşılama yaptırdım 2 defa oda olmadı malesef simdi cok ısrar nedeniyle vejinusmus tedavisine devam edicem umarım bu tedavi işe yayar((

canimm umarim felan deme olcak allahin izniyle bundan kurtulan cokk insan varrrr kafain pozif olarak dusunn ama cokk iyi dr gitmen lazim canimm a.s.

canım ateş ölçmeye devam edeceksen bunu sabah uyandığında yataktan kalkmadan yapman gerekiyor birde aynı saatlerde.ben ateş ölçen arkadaşlardan duymuştum bunu.ateş ölçen arkadaş varsa daha çok yardımcı olabilir.İnşallah hamilesindir canım.

canım kaç gün var dı adet tarihine baktığında ?

canım 5 gün kala kesin dedi eczacı 5 gün vardı

yüzdeyüzakrep ne diim bende 2,5 yıldır evliyim kızlık zarım duruyo çok rahat olmasamda onun yüzünden ilişkiyi engellemiyo yani psikolojik seninki birazda sanırım anlıyorum seni çok sıkıntılar çektin ilk sene bunla ilgili bende biran önce gör tedavini aşkım allah yardımcın olsun
ayrıca korkulcak bişi yok alışıyo insan:)))))

canimm senin icin arastirdimm cetvelleri hazirladimm durum n olduu yoksa gormedinmiii:sm_confused:

işte bulamadım kı dun kızlar o sadece yumurtlama hesabında kullanılıyo deyınce bende hıc takıp etmedım bıraktım cunku yumurtlama donemım gectı bılıyorum adetıme cok az var cunku ve akıntım da elastık degıl hıssedıyorum gectıgını yarın sabah erken saatte uyanır uyanmaz olcerım bıkac gun takıp edebılıcem ama olsun ederım en azından pazartesıye kadar her sabah olcerım cuma adet olmam gerek ama bakalım ınsallah kısmetŞeniz

canım ben yapmadım ama netten araştırıorum şuanda yazıyorki ilişkiden 7 gün sonra resgliden 5-7 gün önce %99 doğru sonuç veriyor yazıo!!!

evet canım içeriğindede öle yazıyo zaten ben eczacıma sorduğumda öle diyolar ama 5 gün kala çok kesin hatta %100 kadar demişti ondan bekledim öncesi sağlıklı olmayabiliyomuş yani çok

evet canım içeriğindede öle yazıyo zaten ben eczacıma sorduğumda öle diyolar ama 5 gün kala çok kesin hatta %100 kadar demişti ondan bekledim öncesi sağlıklı olmayabiliyomuş yani çok

walla canım bende merakla bekliom hayırlısı olsun 5-6 gün kala yapacam bende 26 sında regli olmam gerekio daha doğrusu çatlama iğnesinden 14 gün sonra olunuomuş sanırım ben ayın 10 da iğne oldum ama 2 gün opsiyon tanıom çatlamanın oluşması için 26,03 e denk gelio bu perşembe yada cuma günü alıp yapacam bu testi sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…