kızlar bi şey sorcam hamileleikten sonra karnınızda kahverengi bi çizgi oldu mu
tamam canim benim ben fazla ihmaal etmeden yarin gideyim o zaman doktora.. üff bu aksam yine temizlik var desene.. artik her ay kil temizligine gircez anlasilan..
tamam mii oldu galiba
seninn isin tamm burada bunu saga tikla ve kopyalamaya bas vee hemen profil listene girr ve alttakilo cizel gesi yaziyo oraya saga tila kopyaladigin seyi araya yapistir okk
Koplayalamız gereken yer kırmızı yazılı kısım oluyor onu da direk;http://www.kadinlarkulubu.com/profil...do=editprofile şutarafagitti
bu kısmın en altındaki yere yapıştırınyerimseniben
kolay gelsin :içelim:
Güle güle kullanın.
Düzenleyen: Zepp</SPAN> Düzenleme Tarihi : 24-04-2008 Düzenleme Saati :16:54. Sebep: yeniden duzenlendibunlari yaptinmi sen
selam cadılarrsengözlerimebaksanab
nasılsınız yeni hamileler varmı
ravzanurcum selam canım kıramadım geldimsenağlama
özel istek nedeniyle burdayım:jeyyar: dayanamıyorum bu topiğe girince aglama tutuyosenağlama
neyse biraz kendimden bahsedim :CüvCüv:
ben vejinusmusu cözmek için bi arkadasımın tavsiyesiyle bi doktora daha gözükücem bana dua edin insallah bu sefer hallederim umudum yok ama napım hastalık iste ugrasmam gerek insallah cözülür
2 asılama yaptırdım tutmadım ve umutsuzluga sürüklendim bebek sahibi olmak ne zor işmiş anam sevgilim olsadı herifim kesin hamile kalırdım millet sürtünmeden hamie kalıyo ben enjektörle siperm yerlestirdim yok bebeksenağlama
şimdi yine vejinusmus tedavisine döndüm kaseti basa sardım off off insallah bidaha bu kasedi seyretmemde hallolur ayın 22 sinde yoldayım 24 martda tedavim baslıycak taa aydına gidecem millete arkadasın düğününe gidiyom dedim hatta yeni aldıgım elbiseyide düğünde giycem diye bizimkilere gösterdim kaydirigubbakcemile3ay allam yüzüme bakta bulastırmımkaydirigubbakcemile3
canimm gecmis olsunn bilmiyosum senin vajinismius oldugunuu ama simdi onunda tedavisi varr kendini rahatt tutt giuzelimm kkselam cadılarrsengözlerimebaksanab
nasılsınız yeni hamileler varmı
ravzanurcum selam canım kıramadım geldimsenağlama
özel istek nedeniyle burdayım:jeyyar: dayanamıyorum bu topiğe girince aglama tutuyosenağlama
neyse biraz kendimden bahsedim :CüvCüv:
ben vejinusmusu cözmek için bi arkadasımın tavsiyesiyle bi doktora daha gözükücem bana dua edin insallah bu sefer hallederim umudum yok ama napım hastalık iste ugrasmam gerek insallah cözülür
2 asılama yaptırdım tutmadım ve umutsuzluga sürüklendim bebek sahibi olmak ne zor işmiş anam sevgilim olsadı herifim kesin hamile kalırdım millet sürtünmeden hamie kalıyo ben enjektörle siperm yerlestirdim yok bebeksenağlama
şimdi yine vejinusmus tedavisine döndüm kaseti basa sardım off off insallah bidaha bu kasedi seyretmemde hallolur ayın 22 sinde yoldayım 24 martda tedavim baslıycak taa aydına gidecem millete arkadasın düğününe gidiyom dedim hatta yeni aldıgım elbiseyide düğünde giycem diye bizimkilere gösterdim kaydirigubbakcemile3ay allam yüzüme bakta bulastırmımkaydirigubbakcemile3
canimm sen anladinmii benimm yazdiklarimdanmirmirmirmircanım yaa anlamadım vajinusmus hamilelik ne alaka ilişkiyemi giremiyosun ki:uhm:
eylül şaka bi yanada fortel doğru cevap veriyomuş genelde bana da arkadaşım tavsiye etmişti öle aldım zaten doğruydu harbi:)))
canimm umarim felan deme olcak allahin izniyle bundan kurtulan cokk insan varrrr kafain pozif olarak dusunn ama cokk iyi dr gitmen lazim canimm a.s.gncam evet canım ilişkiye giremiyorum 2 yıllık evliyim ve giremedim bi türlü bende son 4 aydan beri bebekle ugrasıyom vejinusmus tedavileri cevapvermeyince aşılama yaptırdım 2 defa oda olmadı malesef simdi cok ısrar nedeniyle vejinusmus tedavisine devam edicem umarım bu tedavi işe yayar((
kızlar ıyı aksamlar ben geldım suzan tatlım
canım benim bildiğim ateş ölçme yumurtlama gününü anlamak için ama yumurtladıktan sonrada ateş ölçmeye devam ediyorsun.adet gününe kadar ateşin yüksek devam ederse hamileliğin belirtisi diyorlar.İnşallah sende hamilesindir.
demişsin dun atesim 37.1di bugun senın mesajı okuduktan sonra olctum sımdı az once 37.2cıktı ıkı kere olctum hem de =) ayyy ınsallah hamısımdır adetıme ıkı gun varrrrr =))
canım kaç gün var dı adet tarihine baktığında ?
gncam evet canım ilişkiye giremiyorum 2 yıllık evliyim ve giremedim bi türlü bende son 4 aydan beri bebekle ugrasıyom vejinusmus tedavileri cevapvermeyince aşılama yaptırdım 2 defa oda olmadı malesef simdi cok ısrar nedeniyle vejinusmus tedavisine devam edicem umarım bu tedavi işe yayar((
canimm senin icin arastirdimm cetvelleri hazirladimm durum n olduu yoksa gormedinmiii:sm_confused:canım 5 gün kala kesin dedi eczacı 5 gün vardı
yüzdeyüzakrep ne diim bende 2,5 yıldır evliyim kızlık zarım duruyo çok rahat olmasamda onun yüzünden ilişkiyi engellemiyo yani psikolojik seninki birazda sanırım anlıyorum seni çok sıkıntılar çektin ilk sene bunla ilgili bende biran önce gör tedavini aşkım allah yardımcın olsun
ayrıca korkulcak bişi yok alışıyo insan:)))))
canım ateş ölçmeye devam edeceksen bunu sabah uyandığında yataktan kalkmadan yapman gerekiyor birde aynı saatlerde.ben ateş ölçen arkadaşlardan duymuştum bunu.ateş ölçen arkadaş varsa daha çok yardımcı olabilir.İnşallah hamilesindir canım.
canimm senin icin arastirdimm cetvelleri hazirladimm durum n olduu yoksa gormedinmiii:sm_confused:
ben cikiyorumm canlarr kendinize iyi bakinn bakallimm belkide bu hafta n#mujdeyi bende verbilirimm size:asigim:saol aşkım gördümde hesaba takıldım ilgilencem saol kuzuuumm
canım kaç gün var dı adet tarihine baktığında ?
canım ben yapmadım ama netten araştırıorum şuanda yazıyorki ilişkiden 7 gün sonra resgliden 5-7 gün önce %99 doğru sonuç veriyor yazıo!!!
canım ben yapmadım ama netten araştırıorum şuanda yazıyorki ilişkiden 7 gün sonra resgliden 5-7 gün önce %99 doğru sonuç veriyor yazıo!!!
ben cikiyorumm canlarr kendinize iyi bakinn bakallimm belkide bu hafta n#mujdeyi bende verbilirimm size:asigim:
evet canım içeriğindede öle yazıyo zaten ben eczacıma sorduğumda öle diyolar ama 5 gün kala çok kesin hatta %100 kadar demişti ondan bekledim öncesi sağlıklı olmayabiliyomuş yani çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?