evet canım içeriğindede öle yazıyo zaten ben eczacıma sorduğumda öle diyolar ama 5 gün kala çok kesin hatta %100 kadar demişti ondan bekledim öncesi sağlıklı olmayabiliyomuş yani çok
walla canım bende merakla bekliom hayırlısı olsun 5-6 gün kala yapacam bende 26 sında regli olmam gerekio daha doğrusu çatlama iğnesinden 14 gün sonra olunuomuş sanırım ben ayın 10 da iğne oldum ama 2 gün opsiyon tanıom çatlamanın oluşması için 26,03 e denk gelio bu perşembe yada cuma günü alıp yapacam bu testi sengözlerimebaksanab
kızlar bu bahsetııgnız sey kanmı
benim karnımda o çizgiden oluştu ama benimki yukarıdan aşağıya doğru
biraz sabret canım.12. haftadan itibaren hep göbekten bakılıyor.
canım bende de o çizgi çok belirgin aşşa doğru evet ayen öyle ama adetim 6-7 gün geçti test negatif acaba hamile olmayan arkadaşlarda da var mı
gncam ne kadar acaba o test biliyo musun ?
canım bende de o çizgi çok belirgin aşşa doğru evet ayen öyle ama adetim 6-7 gün geçti test negatif acaba hamile olmayan arkadaşlarda da var mı
kızlar tesekkür ederim teselliniz için öpüyorum hepinizi
eylül aldığın test sağlıklıydı dimi eminsin geç döllenmede yaşıyo olabilirsin belki vermez idrar öleyse
kana git bence
evet canım 23 milyona aldım ben geçen ay
İnşallah hamilesindir canım.
hamilelikte hormonların değişmesinden dolayı oluşan birşey bu.hamile olmayanlarda belki hormonlarında değişme olursa oluşabilir bence.ama yinede bir bilene sormak lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/140533-ates-olcme-yontemi.html
özlemcim buraya bakabilirsin istersen.en azından ateş ölçmeyi deneyenler var.
canım ya bende bu topiği gorunce heycan yaptım saten dun sordum sordum orda kımse yoktu cevap gelmemıs bende burda kızlara sordum bu topiği biliyorum da pek fazla konusulanlardan anladım bısıkaydirigubbakcemile3
merhaba ben yeni üyeyim öncelikle herkese çok slm bi aydır formunuzu takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum özlem acar senle durumumuz aynı benimde cuma adet günüm heycanla bekliyorum .. en son pazar günü test yaptım negatif çıkmıştı ama ümidimi kırmak istemiyorum(
akrep kısssssssssss nasılsın hayırlısıyla tedaviye başlarsın sen onu da halledersin canım benim kısss senin halledemiycen şey var mı
merhaba ben yeni üyeyim öncelikle herkese çok slm bi aydır formunuzu takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum özlem acar senle durumumuz aynı benimde cuma adet günüm heycanla bekliyorum .. en son pazar günü test yaptım negatif çıkmıştı ama ümidimi kırmak istemiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?