Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bu bahsetııgnız sey kanmı

canım cuma ilk idrarınla bak ozaman varsa kesin verir

yok güzelim idrar testi fortel erken gebelik testi

benim karnımda o çizgiden oluştu ama benimki yukarıdan aşağıya doğru

biraz sabret canım.12. haftadan itibaren hep göbekten bakılıyor.

canım bende de o çizgi çok belirgin aşşa doğru evet ayen öyle ama adetim 6-7 gün geçti test negatif acaba hamile olmayan arkadaşlarda da var mı

akrep kısssssssssss nasılsın hayırlısıyla tedaviye başlarsın sen onu da halledersin canım benim kısss senin halledemiycen şey var mı

canım bende de o çizgi çok belirgin aşşa doğru evet ayen öyle ama adetim 6-7 gün geçti test negatif acaba hamile olmayan arkadaşlarda da var mı

eylül aldığın test sağlıklıydı dimi eminsin geç döllenmede yaşıyo olabilirsin belki vermez idrar öleyse
kana git bence

İnşallah hamilesindir canım.
hamilelikte hormonların değişmesinden dolayı oluşan birşey bu.hamile olmayanlarda belki hormonlarında değişme olursa oluşabilir bence.ama yinede bir bilene sormak lazım.

merhaba ben yeni üyeyim öncelikle herkese çok slm bi aydır formunuzu takip ediyorum en sonunda dayanamadım üye oldum özlem acar senle durumumuz aynı benimde cuma adet günüm heycanla bekliyorum .. en son pazar günü test yaptım negatif çıkmıştı ama ümidimi kırmak istemiyorum (

eylül aldığın test sağlıklıydı dimi eminsin geç döllenmede yaşıyo olabilirsin belki vermez idrar öleyse
kana git bence

şu 3 ytl lik testler varya onlardan olsa çıkar diye düşündüm herkez genelde ondan yapıyo ama keşke senin dediğin gibi olsa tatlım valla bugün ilk defa canım çok sıkıldı çok bunaldım .

kızlaaaarrr hamile olmayanlarda da bu çizgi var mı bi baksanıza karnınıza

İnşallah hamilesindir canım.
hamilelikte hormonların değişmesinden dolayı oluşan birşey bu.hamile olmayanlarda belki hormonlarında değişme olursa oluşabilir bence.ama yinede bir bilene sormak lazım.

aaaaaaaa hamile olmayanlarda da oluyosa ondandır o zaman canım

canım ya bende bu topiği gorunce heycan yaptım saten dun sordum sordum orda kımse yoktu cevap gelmemıs bende burda kızlara sordum bu topiği biliyorum da pek fazla konusulanlardan anladım bısıkaydirigubbakcemile3

slm özlemm ne zaman test yapmayı düşünüosun belirtin varmı ???

canım normal idrar testi yaptıysan daha cok erken tabiki çıkmama olasılığı büyük ona bakarak hamile deilim deme sakın canını sıkma. bu arada hoş geldin sefa getirdin

cNm cok acele etmıssın yaaa ben ınan pazartesıye kadar fılan hıc dusunmuyorum test yapmayı hatta seytan dıyo kı martın sonuna kadar bekleeekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…