Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sevedaİl veremedİm daha :))kartımın lİmİtİ yetersİzmİŞ neyse bu ay kalamazsan dİĞer ay alıyım..

ceylanım ya sen bişi demedin bana yumoşun olduğu kasığımda 2 gündür ağrımı desem şişkinlikmi desem tuhaf bişii war ya!!bide ayaklarım donuo bunlar ii değil dimi!!muhtemelen bu ayda olamdı senağlama

Kızlar o testleri alıp yaptırana kadar o sürede kan testi yapılsa da çıkmaz mı zaten? O test sonrasında zaten gidip kan testi yaptırmak gerekecek.yoksa ben mi bilmiyorum:sm_confused:

Kızlar o testleri alıp yaptırana kadar o sürede kan testi yapılsa da çıkmaz mı zaten? O test sonrasında zaten gidip kan testi yaptırmak gerekecek.yoksa ben mi bilmiyorum:sm_confused:

o teste 16 ytl vrceğime 6 tae gebelik testi alır hergün yaparımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevedaillllllllll, çatlatma iğnsi yapıyor öyleeeeeeeeee rahat olll

hb ceylan hb ndk sağolun canlarım hayırlısı olsun gncm üzme kendini takma kafana:)

hg bozo cum

QUOTE=sevedail;5778814]ceylanım ya sen bişi demedin bana yumoşun olduğu kasığımda 2 gündür ağrımı desem şişkinlikmi desem tuhaf bişii war ya!!bide ayaklarım donuo bunlar ii değil dimi!!muhtemelen bu ayda olamdı senağlama[/QUOTE]

Üşüyünce olmuyomuymuş:çok üzgünüm: Dünden beri ısınmadı ayaklarım donuyo iki çorap yünlü bot var ayağımın dibinde ısıtıcı var buz gibiler:a015:

o teste 16 ytl vrceğime 6 tae gebelik testi alır hergün yaparımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sevedaillllllllll, çatlatma iğnsi yapıyor öyleeeeeeeeee rahat olll

ee etkisi öle sürümüo bajım yaa!!iğne oldukdan sonra ağrım oldu ama geçti iğne yaptıralı 8-9 gün oldu yaa

kızlar benım atesım
16martta 37.1
17martta 37.3
bugun de 37.4
cuma gunu de adet olmam gerekıyorne dersınız bu ay hamıs olabılırmıyımmm

Üşüyünce olmuyomuymuş:çok üzgünüm: Dünden beri ısınmadı ayaklarım donuyo iki çorap yünlü bot var ayağımın dibinde ısıtıcı var buz gibiler:a015:[/QUOTE]

walla ne bilim canım ya ben ilk günler kesin bu ay olur dedim çünkü hiç kaçırmadık zamanını yani biliosun sperm 72 saaat içerde yaşıyor iğne oldum ben iğneden 9 sat önce birlikde olduk 36 saat sonra birlikde olduk yani çatladığı her an yaşayan sperm muhakkak bulunur!!yumurtamda çatladı çünkü çok sancım oldu!!!ama az zaman kaldıkca ümidim azalıo

Sİrİus06 hoŞgeldİn aramıza..anlat
bakalım bİraz kendİnİ

hoşbulduk ceylan ...25 yaşındayım 8 aylık evliyim rahim ameliyatı geçirdim 2 ay önce polip aldırdım ve duvarlarımda sorunlar vardı onlar halledildi poliplerim tekrarlayabilir altı ay içinde o yüzden elimi çabuk tutman lazım tekrar ameliyat gebelik şansımı azaltıo çünkü böle işte cuma günü adet günüm yumurtlama günlerimide boş geçirmedim dün test yaptım yine negatif bakalım kısmet ...benneyaptımki

ee etkisi öle sürümüo bajım yaa!!iğne oldukdan sonra ağrım oldu ama geçti iğne yaptıralı 8-9 gün oldu yaa
olsunnnn, olurrrr hata regl olurkn bile olurrr ama aynı zamanda bebek oluncada olurrr, beklmekten başka çare yok...

canım benim hoşgeldin aramıza, geçmiş olsunn... inşallah tekrarlamicakk ve hamiş kalacaksınn, yılmak yok yola devam...:1hug:

inşallah canım teşekkür ederimm :Saruboceq:

Üşüyünce olmuyomuymuş:çok üzgünüm: Dünden beri ısınmadı ayaklarım donuyo iki çorap yünlü bot var ayağımın dibinde ısıtıcı var buz gibiler:a015:

walla ne bilim canım ya ben ilk günler kesin bu ay olur dedim çünkü hiç kaçırmadık zamanını yani biliosun sperm 72 saaat içerde yaşıyor iğne oldum ben iğneden 9 sat önce birlikde olduk 36 saat sonra birlikde olduk yani çatladığı her an yaşayan sperm muhakkak bulunur!!yumurtamda çatladı çünkü çok sancım oldu!!!ama az zaman kaldıkca ümidim azalıo[/QUOTE]

Hayırlısı olsun canım inş gelir bu ay bebişin:Saruboceq: Bilmiyorum bana mantıksız geldi üşümekle alakalı mıymış Belki benm bilmediğim bir şeydir.Hatta ben üşümeyi belirti olarak okumuştum amayerimseniben Az kalmış bak olumlu düşün olumlu olsun.Çok da takma kafana.Benimde 21i adet tarihim bakalım ne olacak çok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…