Sevedaİl veremedİm daha :))kartımın lİmİtİ yetersİzmİŞ neyse bu ay kalamazsan dİĞer ay alıyım..
hb gncm sağol nasılsınız??
Kızlar o testleri alıp yaptırana kadar o sürede kan testi yapılsa da çıkmaz mı zaten? O test sonrasında zaten gidip kan testi yaptırmak gerekecek.yoksa ben mi bilmiyorum:sm_confused:
o teste 16 ytl vrceğime 6 tae gebelik testi alır hergün yaparımmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sevedaillllllllll, çatlatma iğnsi yapıyor öyleeeeeeeeee rahat olll
hb ceylan hb ndk sağolun canlarım hayırlısı olsun gncm üzme kendini takma kafana:)
hg bozo cum
QUOTE=sevedail;5778814]ceylanım ya sen bişi demedin bana yumoşun olduğu kasığımda 2 gündür ağrımı desem şişkinlikmi desem tuhaf bişii war ya!!bide ayaklarım donuo bunlar ii değil dimi!!muhtemelen bu ayda olamdı senağlama
Sİrİus06 hoŞgeldİn aramıza..anlat
bakalım bİraz kendİnİ
KAsık ağrısı dediniz kasıklarımda baskı hissediyorum psikolojik okudukça
olsunnnn, olurrrr hata regl olurkn bile olurrr ama aynı zamanda bebek oluncada olurrr, beklmekten başka çare yok...ee etkisi öle sürümüo bajım yaa!!iğne oldukdan sonra ağrım oldu ama geçti iğne yaptıralı 8-9 gün oldu yaa
hoşbulduk ceylan ...25 yaşındayım 8 aylık evliyim rahim ameliyatı geçirdim 2 ay önce polip aldırdım ve duvarlarımda sorunlar vardı onlar halledildi poliplerim tekrarlayabilir altı ay içinde o yüzden elimi çabuk tutman lazım tekrar ameliyat gebelik şansımı azaltıo çünküböle işte cuma günü adet günüm yumurtlama günlerimide boş geçirmedim dün test yaptım yine negatif bakalım kısmet ...benneyaptımki
olsunnnn, olurrrr hata regl olurkn bile olurrr ama aynı zamanda bebek oluncada olurrr, beklmekten başka çare yok...
canım benim hoşgeldin aramıza, geçmiş olsunn... inşallah tekrarlamicakk ve hamiş kalacaksınn, yılmak yok yola devam...:1hug:
Üşüyünce olmuyomuymuş:çok üzgünüm: Dünden beri ısınmadı ayaklarım donuyo iki çorap yünlü bot var ayağımın dibinde ısıtıcı var buz gibiler:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?