Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar benım atesım
16martta 37.1
17martta 37.3
bugun de 37.4
cuma gunu de adet olmam gerekıyorne dersınız bu ay hamıs olabılırmıyımmm

canım 1 -2 gün ateş ölçmek yanıltır seni adetin 1.günü başlaman gerek ateş ölçme yumurtlama için en iyi yönttem gebelik için yanıltıyor..:asigim:

canım benim geçmiş olsun..İnşallah 6 ayda hamile kalırsın..a.s.

canım 1 -2 gün ateş ölçmek yanıltır seni adetin 1.günü başlaman gerek ateş ölçme yumurtlama için en iyi yönttem gebelik için yanıltıyor..:asigim:

bu ateş ölçmeyi ben bilmiyordum bıkacgun once topik varmış bununla alakalı orda gördüm canım bende hıc adet belırtısı yada hamişlik belirtisi yok kasıklarım agrımıyor yuzumde sıvılce cıkmadı ne bıleyım bı de tam anlayamamıstım ogrendım ıyıce ateş ölçmeyi de =))) cumaya ne kaldıkı beklıycem sabırlaa=)

kızlar ben yeni evliyim yaa sizce bu 3 ay içinde olmaması normalmidir sizce? kimisi diyorki ilk geceden bile hamile olan var demekki bir problem olabilir diyor..bnm bildiğim 6 aya kadar denemek en doğrusu ama ne bileyim korkutuyorlar..

6ay ne doktorlar tam 1sene ıcınde normal yollardan olmazsa doktora gıtmelısınız dıyor uc ay daha cok az bı zaman tatlım telaşa kapılma:1hug:

selma kızlar ben geldiiiiiim. nasılsınız bakalım inşallah bugün çok güzel haberler duyalım bol bol hamişlerimiz olsun amiiinnnn:Saruboceq:
ne güzel ne kalabalık bugün. mehlika meryemde hamileymiş ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım. hadi kızlar. gelin kasım annelerine gidelim. sizsiz olmuyo ne oluuurrrrr:1hug:

canım 1 seneye kadar yolu var herşey normalse öyle düşünme hamile kalmak okadar basit değil mucizeli bir olay..

canım yaa daha 3 aylık evlisin..çevrenden duyduklarına takam kafanı insanlarımızın birçoğu çok boşboğazlık yapıyor bilgisizce konuşuyorlar ne yazıkki..üzme kendini rahat ol.. 1 ayda hamile kalma şansı % 25 tir normalde.. ve doktorlar ilk 1 yıla kadar beklemek gerektiğini söylüyorlar..yani kendini üzme. ben evliliğimin 5.ayında hamile kalmıştım.. en önemlisi rahat olmak kendini strese sokmamak canım..inallah en kısa zmanda mutlu müjdelerini duyarız

dün gece sanki uykumdan sol kasığımın acımsıyla uyandım bu pisikolojik belirtiler ne kadar kötü ya insanı sinir ediyo

hoşgeldin canımm aaaaa mehlika meryem den haber geldi mi kan testi pozitif mi cıkmıssss:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…