kızlar benım atesım
16martta 37.1
17martta 37.3
bugun de 37.4
cuma gunu de adet olmam gerekıyorne dersınız bu ay hamıs olabılırmıyımmm
beni kimse duymadı mı acaba:dilcikar::dilcikar:
hoşbulduk ceylan ...25 yaşındayım 8 aylık evliyim rahim ameliyatı geçirdim 2 ay önce polip aldırdım ve duvarlarımda sorunlar vardı onlar halledildi poliplerim tekrarlayabilir altı ay içinde o yüzden elimi çabuk tutman lazım tekrar ameliyat gebelik şansımı azaltıo çünküböle işte cuma günü adet günüm yumurtlama günlerimide boş geçirmedim dün test yaptım yine negatif bakalım kısmet ...benneyaptımki
canım 1 -2 gün ateş ölçmek yanıltır seni adetin 1.günü başlaman gerek ateş ölçme yumurtlama için en iyi yönttem gebelik için yanıltıyor..:asigim:
iyi olmaya çalışıyorum ummuş sen nasılsın cnmhg özlem cim nasılsın tatlım
hoşgeldinn kuşummm:1rolleyes: nasılsınnn
kızlar ben yeni evliyim yaa sizce bu 3 ay içinde olmaması normalmidir sizce? kimisi diyorki ilk geceden bile hamile olan var demekki bir problem olabilir diyor..bnm bildiğim 6 aya kadar denemek en doğrusu ama ne bileyim korkutuyorlar..
canım benim geçmiş olsun..İnşallah 6 ayda hamile kalırsın..a.s.
kızlar ben yeni evliyim yaa sizce bu 3 ay içinde olmaması normalmidir sizce? kimisi diyorki ilk geceden bile hamile olan var demekki bir problem olabilir diyor..bnm bildiğim 6 aya kadar denemek en doğrusu ama ne bileyim korkutuyorlar..
idare eder özlem cim boşver sen iyisin ya allah iyilik versin tatlım
selma kızlar ben geldiiiiiim. nasılsınız bakalım inşallah bugün çok güzel haberler duyalım bol bol hamişlerimiz olsun amiiinnnn:Saruboceq:
ne güzel ne kalabalık bugün. mehlika meryemde hamileymiş ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımcım. hadi kızlar. gelin kasım annelerine gidelim. sizsiz olmuyo ne oluuurrrrr:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?