Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

teşekkür ederim cnm bnm..hemşerimmmm...sen de durumlar nasıl?

ay ne güzel cevaplarda geldi. kızlar valla başka topice gidemiyorum gitsemde bir türlü ayak uyduramıyorum. ama kasım annlerinide kontrol etmem lazımki en azından tecrübelerden yararlanıp yapmam gerekenleri öğrenirim diyorum ama olmuyo yaaa....burası başka..................... kaydirigubbakcemile5 ben iyiyim çok şükür arada midem bulanıyor dün akşam epey zorladı. ama sabahları bişey yok. belim ve kalça kemiklerim ağrıyor belimi anladım da kalça kemiklerime noluyo onu anlamadım. öle işte daha kesemizide net görememenin tedirginliği var. bakalım yarın görebilecekmiyiz.

canım sıkılıyor bugün işte yok cuma olsa hayırlısıyla umursamayana bak kaydirigubbakcemile3

İnşallah göreceksin canım..

saol canım ben 2,5 aylık hamileyim şuan ..kontrollere gidip geliyoruz çok şükür şimdilik herşey yolunda...

allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin

cnm sen peki nerde yaşıyorsun...adana mı mersin mi....hangi doktora gidiyorsun..

günaydaın kızlar nasılsınız bakaalım benım bugün bal ağrısı başladı karnımda ağrıuor adetmı olacam bilmiyom sevedail kasığın şiştiyse hamilesindir bende o şişlik yok bend eiğne vuruldum bakalaım

cnm sen peki nerde yaşıyorsun...adana mı mersin mi....hangi doktora gidiyorsun..

canım ben adanada yaşıyorum.. hayalpark civarında oturuyorum ama işyerim gazipaşa bulvarında..
ziyapaşa bulvarında hasan faruk demir adında bir doktora gidiyorum valllahi inanılmaz memnunum ben ..gittiğimde sanki jinekolog yerine psikoloğa gitmşim gibi oluyo o kadarki rahatlıyorum inanki..

bak ben 1 kez düşük yapmıştım normalde hiçbir doktor en az 3 düşükten sonra nedenini araştırır ama bu doktor ilk düşüğümde tüm herieyimi araştırdı inceledi nedenini buldu.. bu hamileliğimde iyi gidiyor yine aynı doktoruma devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…