canım yaa daha 3 aylık evlisin..çevrenden duyduklarına takam kafanı insanlarımızın birçoğu çok boşboğazlık yapıyor bilgisizce konuşuyorlar ne yazıkki..üzme kendini rahat ol.. 1 ayda hamile kalma şansı % 25 tir normalde.. ve doktorlar ilk 1 yıla kadar beklemek gerektiğini söylüyorlar..yani kendini üzme. ben evliliğimin 5.ayında hamile kalmıştım.. en önemlisi rahat olmak kendini strese sokmamak canım..inallah en kısa zmanda mutlu müjdelerini duyarız
bozommm kıyamam sana umursama :)))benim gibi ol..
boşver özlem cim moralim bozuk
teşekkür ederim cnm bnm..hemşerimmmm...sen de durumlar nasıl?
boşver özlem cim moralim bozuk
saol canım ben 2,5 aylık hamileyim şuan ..kontrollere gidip geliyoruz çok şükür şimdilik herşey yolunda...
allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
ay ne güzel cevaplarda geldi. kızlar valla başka topice gidemiyorum gitsemde bir türlü ayak uyduramıyorum. ama kasım annlerinide kontrol etmem lazımki en azından tecrübelerden yararlanıp yapmam gerekenleri öğrenirim diyorum ama olmuyo yaaa....burası başka..................... kaydirigubbakcemile5 ben iyiyim çok şükür arada midem bulanıyor dün akşam epey zorladı. ama sabahları bişey yok. belim ve kalça kemiklerim ağrıyor belimi anladım da kalça kemiklerime noluyo onu anlamadım. öle işte daha kesemizide net görememenin tedirginliği var. bakalım yarın görebilecekmiyiz.
saol canım ben 2,5 aylık hamileyim şuan ..kontrollere gidip geliyoruz çok şükür şimdilik herşey yolunda...
allah herkese sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin
canım sıkılıyor bugün işte yok cuma olsa hayırlısıyla umursamayana bak kaydirigubbakcemile3
cnm sen peki nerde yaşıyorsun...adana mı mersin mi....hangi doktora gidiyorsun..
günaydaın kızlar nasılsınız bakaalım benım bugün bal ağrısı başladı karnımda ağrıuor adetmı olacam bilmiyom sevedail kasığın şiştiyse hamilesindir bende o şişlik yok bend eiğne vuruldum bakalaım
özlem bu cuma sen werirsin inşllh güzel haberi
canım sıkılıyor bugün işte yok cuma olsa hayırlısıyla umursamayana bak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?