günaydaın kızlar nasılsınız bakaalım benım bugün bal ağrısı başladı karnımda ağrıuor adetmı olacam bilmiyom sevedail kasığın şiştiyse hamilesindir bende o şişlik yok bend eiğne vuruldum bakalaım
kızlar bişey hatta iki şey sorcam :)
1. 22 si adeti için sizce yarın sabah yani 3 gün önce test yapsam erken mi?
2. kim demişti hatırlamıyorum da birinin babaannesi idrarından anlamış hamile olailirsin diye.. ben mi yanlış hatırlıyorumeğer varsa böyle bişey idrarın neyinden belli oluyo....
bu kadar teşekkürler......[/QUOTE
bence bekle biraz daha
idarıda funda diye bi arkadşın kaynanası bakmış bulanık oluşundamı ne anlıyormuş heralde
merhaba kızlar ben geldimm elmurcum ben demiştim kaynanam bakıyo diyo
sevedaıl cnm sana kaçtan iğne vuruldu yanı bir kutumu yoksa dahah fazlamı
merhaba kızlar ben geldimm elmurcum ben demiştim kaynanam bakıyo diyo
canım ben adanada yaşıyorum.. hayalpark civarında oturuyorum ama işyerim gazipaşa bulvarında..
ziyapaşa bulvarında hasan faruk demir adında bir doktora gidiyorum valllahi inanılmaz memnunum ben ..gittiğimde sanki jinekolog yerine psikoloğa gitmşim gibi oluyo o kadarki rahatlıyorum inanki..
bak ben 1 kez düşük yapmıştım normalde hiçbir doktor en az 3 düşükten sonra nedenini araştırır ama bu doktor ilk düşüğümde tüm herieyimi araştırdı inceledi nedenini buldu.. bu hamileliğimde iyi gidiyor yine aynı doktoruma devam ediyorum.
akkanarya sabunmu yuttun yoksam kız idrar nasıl köpürüyor :roflol:
cnm benım aynı marka olana iki tane iğneyi karıştırdı bir kalçammdan vuruldu ayın 10 da saaat 11 de yanı ban bir tane değil iki tane vurdu senın kaç tane yumurta oluşmuştu
funda canım senin bebek var mıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?