Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar bişey hatta iki şey sorcam :)
1. 22 si adeti için sizce yarın sabah yani 3 gün önce test yapsam erken mi?
2. kim demişti hatırlamıyorum da birinin babaannesi idrarından anlamış hamile olailirsin diye.. ben mi yanlış hatırlıyorum eğer varsa böyle bişey idrarın neyinden belli oluyo....
bu kadar teşekkürler......

inş. Canım bide yumoşun olduğu tarafda var bu his hayırlısı olsunn hepimiz için

bende kasık ağrısı yok kız ben de anlam veremdım belkıde hamilesindir bana başka bir ilça verdiler olursa tutusun diye birde çok az sarı akıntım var

ne güzel şanslısın iyi bir doktor sağlıklı ve sorunsuz bir gebelik için çok önemli..inşallah bende bu ay hamile kalırsam senin önerdiğin yeri bir denerim:1rolleyes::1rolleyes:.. bende turgut özal bul. oturuyorum..aslında ben hemen bebek istemiyordum ama eşim çok istiyor..aileden evlenen ilk erkek olduğundann ve daha hiç torun olmadığından sağolsun kayınvalidemler kocişimi kandırdılar..

cnm benım aynı marka olana iki tane iğneyi karıştırdı bir kalçammdan vuruldu ayın 10 da saaat 11 de yanı ban bir tane değil iki tane vurdu senın kaç tane yumurta oluşmuştu

Kızlar ıdrar olayı herkesde oluyormu bılmıyorum ama benım ıdrarımın rengı koyulaŞmıŞtı,koku vardı ve tortuluydu ama herkesde olmayabılır

cnm benım aynı marka olana iki tane iğneyi karıştırdı bir kalçammdan vuruldu ayın 10 da saaat 11 de yanı ban bir tane değil iki tane vurdu senın kaç tane yumurta oluşmuştu

bana 1 tane yaptı ufak tefek çok yumurtam wardı ama 1 tanesi 18 mm diğeride 14 mm di!!18 mm den ümitliydi doktor tam zamanında gelmişsin çok güzel büyümüş dedi ve ben klomeni 5 gün günde 1 kere içtim!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…