normalsiniz canım.ben ilişkiye girdikten hemen sonra ağlama krizine girerdim.insanın elinde takıyor işte.ama yinede elinizden geldiğince takmamaya çalışın ve kafanızı rahatlatın.ben takmadığım ay hamile kaldım.
zaten ben ilaç kullanmaya başlamadan önce idrarım koyulaşmıştı.ama şuandaki koyuluk ilaçtan kaynaklanıyor.İnşallah sendeki bu belirti hamileliktendir.:Saruboceq:
senağlamasenağlamasenağlamaben bu ay takmıyorum:sm_cool:
olsun ama yılmak yok enınde sonunda gelicek bebiş dimii:lepi:
aynen katılıyorum sana canım..
tüm arkadaşlara her fırsatta söylemeye çalışıyorum ...
kızlar vallahi yaa bakın yemin ederim ben her ay inanılmaz kafayı yiyordum yaa .anlatamam her saniye bebek,yumutlama,belirti... düşünüp duruyordum... birgün bıktım ve herşeyi kafamdan silmeye karar verdim.. çalıştığım için mesai saatlerinde fazladan iş çıkardım kendime hep meşgul oldum..sonra hafta sonlarıda ehliyet için direksiyon derslerine gittim çok eğlenceli geldi bana yemin ederim o ay hamile kaldım ve gerçekten rahat olmak gerektiğine inandım...
daha önceleri her ne kadar düşünmesemde her ilişkide aman spermler gittimi,acaba tuttumu diye ilişkiye sanki sırf çosuk için giriyordum... ama o ay sadece eşimi sevdiğim ve birbirimizi istediğimiz için girrdik hatta o ay hergünde değil 2 veya 3 güne bir ilişkiye girdik yumurtlama günümüde hiçe saymıştım..
inşallah hepiniz son adet kanamaları görmüşsünüzdür de b ay güzle haberler laır ve verirsiniz..
evet canım ben başından beri sezeryan düşünüyorum.normal doğum bana göre riskli.
GELİR ALLAHIN İZNİĞLE.... İNŞALLAH YAAA
BEN BU AYDAN DA PEK ÜMİTLİ DEĞİLİM YAA İÇİM KIPIR KIPIR DEĞİL...NE BİLİM AÇIKCASI ALLAH BİLİYOR NE DESEK BOŞŞŞ. MERYEMCİM EVET BENDE BU AY 2 GÜNDE BİR YAPIYORUM VALLA NE YAPIP NASİP ERDE ALLAH 1 KEREDE BİLE OLUYOR....
KIZ İNŞ SEN BU AY HAMİLESİN YAA:CüvCüv:delikafadulden ÖZLEMCM
YENİ GELENLER HOŞGELDİNİZ GÜNAYDINa.s.:1hug:
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım yaa..ben daha 3.ayımdayım bir an önce doğum gelsinde doğurayım istiyorum yaa
canım ya nasıl başardın bunu ben bi türlü yapamıyorum ben de bu ay kesin karar vermiştim takmıcam düşünmicem diye ama olmuyo
adet günleri yaklaştıkça hele yine başlıyo ben de adet olcam mı olmıcam mı ilişkide de öyle nasıl kurtulcam bu duygudan
günaydın kısslaarrrr...butun kızlarr toplanmışşhihoyyyt
arkadaşlar bişe sormak istiorum ben sabah dayanamadım gittim kan test yaptırdım ama beta hcg deilmiş saddece varmı yokmu die bakıolarmuş sonuç negatif kız bu test 1 gün geçince çıkar dedi ama sizce olsaydı çıkardı dimi ???Çok üzgünüm çoook
canım ama normal ve sezeryanı kıyasladığımda normal doğum acılı da olsa daha sağlıklıymış ben birçok doktor arkadaşımla konuştum hep sancıyı çekersen normal yap diyorlar tabii kısmet.. doktorum onay verirse ben normal istiyorum..zaten adet dönemlerimde her ay inanılmaz sancılar çekerdim varsın doğumdada biraz fazlasını çekerim... normal doğumda kadın kendini daha çabuk toparlıyor ablam normal yaptı 1 hafta sonra herşeyi normale bindi... tabi herkesin durumu farklı önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşman
canım kanda yapılan hamilelik testi kandaki beta hcg denilen hormana bakılıyor..yani nasıl bir test yaptılar sana anlamadım ben.. birde adetin 1 gün geçti sanırım.. normalde kanda çıkması gerekir diye biliyorum..benim adet günümde kanda çıkmıştı..
arkadaşlar bişe sormak istiorum ben sabah dayanamadım gittim kan test yaptırdım ama beta hcg deilmiş saddece varmı yokmu die bakıolarmuş sonuç negatif kız bu test 1 gün geçince çıkar dedi ama sizce olsaydı çıkardı dimi ???Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?