Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

senağlamasenağlamasenağlamaben bu ay takmıyorum:sm_cool:

arkadaşlar merhaba öncelikle sanki bikaç belirti var gibi ama üzülmek istemediğim için hepsini psikolojik sayıyorum ama yine de size sormak istedim kasıklarımda hafif hafif ağrı oluyo ama az az hani tatlı tatlı derler ya öyle bide aç karnına midem biraz bulanıyo şimdi öyle yemeğine 12 buçuk gibi çıkıyorum ama biraz biraz yine bulanıyo sanki geçen aylardan farkı göğsümde ağrı hiç yok heray mutlaka göğsüm ağrırdı bu sefer yok göğüs ağırmadan hamişlik olur mu? daha 5 gün var adete.... şimdiden teşekkürler kızlar....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

olsun ama yılmak yok enınde sonunda gelicek bebiş dimii:lepi:

GELİR ALLAHIN İZNİĞLE.... İNŞALLAH YAAA
BEN BU AYDAN DA PEK ÜMİTLİ DEĞİLİM YAA İÇİM KIPIR KIPIR DEĞİL...NE BİLİM AÇIKCASI ALLAH BİLİYOR NE DESEK BOŞŞŞ. MERYEMCİM EVET BENDE BU AY 2 GÜNDE BİR YAPIYORUM VALLA NE YAPIP NASİP ERDE ALLAH 1 KEREDE BİLE OLUYOR....

KIZ İNŞ SEN BU AY HAMİLESİN YAA:CüvCüv:delikafadulden ÖZLEMCM
YENİ GELENLER HOŞGELDİNİZ GÜNAYDINa.s.:1hug:

canım ya nasıl başardın bunu ben bi türlü yapamıyorum ben de bu ay kesin karar vermiştim takmıcam düşünmicem diye ama olmuyo
adet günleri yaklaştıkça hele yine başlıyo ben de adet olcam mı olmıcam mı ilişkide de öyle nasıl kurtulcam bu duygudan

arkadaşlar bişe sormak istiorum ben sabah dayanamadım gittim kan test yaptırdım ama beta hcg deilmiş saddece varmı yokmu die bakıolarmuş sonuç negatif kız bu test 1 gün geçince çıkar dedi ama sizce olsaydı çıkardı dimi ???Çok üzgünüm çoook

evet canım ben başından beri sezeryan düşünüyorum.normal doğum bana göre riskli.

canım ama normal ve sezeryanı kıyasladığımda normal doğum acılı da olsa daha sağlıklıymış ben birçok doktor arkadaşımla konuştum hep sancıyı çekersen normal yap diyorlar tabii kısmet.. doktorum onay verirse ben normal istiyorum..zaten adet dönemlerimde her ay inanılmaz sancılar çekerdim varsın doğumdada biraz fazlasını çekerim... normal doğumda kadın kendini daha çabuk toparlıyor ablam normal yaptı 1 hafta sonra herşeyi normale bindi... tabi herkesin durumu farklı önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşman

bilmiyorum canım ya inşallahhh göğüs uçlarının rengi koyulasıyor mu peki hamişlerde ??? benım o kahverengılıkler buyumus bırasss ve de rengı de koyulasmıss hafıften

canım bende öyle takmıyacam diyodum takıyodum ..bana kurs iyi geldi yani uğraşacak bişeyler bulunca insan düşünmüyo kafanı meşgul edeceğin bişey bulsan belki faydası olur...inşallah en kısa zamanda gelir bebişin

canım kanda yapılan hamilelik testi kandaki beta hcg denilen hormana bakılıyor..yani nasıl bir test yaptılar sana anlamadım ben.. birde adetin 1 gün geçti sanırım.. normalde kanda çıkması gerekir diye biliyorum..benim adet günümde kanda çıkmıştı..

kıslar napıyonusss ben işteyim hiç halim yok benim minik kuş akşam biras zorladı oo zor dönem yaklaşıyo galiba bulantılar falan yandım yaaa

canım ben birçok sorunlu normal doğum vakası duydumki bizzat yakınlarımdan ben o riske girmek istemiyorum.sen normal istiyormuşsun.Allah bir nefeste doğumanı nasip etsin canım.

hormon bakmıoruz dedi kız beta hcg deil dedi sadece varmı yokmu die bakıoruz dedi benimde kafam karıştı benim adet günüm yarın anlamadımki ??:çok üzgünüm:

güzelim nasıl yani kan testi beta hcg oluyor bildiğim kadarıyla çünkü kandaki bu hormon sayesinde öğreniliyor başka nasıl varmı yokmu diye bakılırki :sm_confused:

walla kızlar yok ya ben artık kasmayacağım okadar olursa olur zaten yapa bileceğim bişey yok bu ay herşeyi yaptım olması için olmuyosa zamana bırakırım!!zaten en hayırlı zamanda gelecektir kassamda üzülsemde geleceği zamanı bilio meleğim bende onu keyfini bekleyeceğim artık!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…