Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hormon bakmıoruz dedi kız beta hcg deil dedi sadece varmı yokmu die bakıoruz dedi benimde kafam karıştı benim adet günüm yarın anlamadımki ??:çok üzgünüm:
sen desene ben beta testı ıstıyorum alla alla ya parasıyla degıl mı cok sınır olurum boyle seylere hamılelıgı ogrenmek ıcın sadece beta ya bakılır bu nası bı yer boyle neye bakmıslar klava:
hb...ozlem sen nerelerdesınn ne yaptın ya hıç goruşemedık...noldu şimdi sen 2. ayını mı beklıyosun..inş guzel haber alırsın canıma.s.

buralardayım canım da senle pek karsılasamadık denk gelmedı... bu ıkıncı ay yarın adet gunum heycanla beklıyorus ıste:1ninca: senden nabeerr:1hug:

kıslar napıyonusss ben işteyim hiç halim yok benim minik kuş akşam biras zorladı oo zor dönem yaklaşıyo galiba bulantılar falan yandım yaaa

cerincim sabah bulantısı olduğu zaman tuzlu çubuk kraker,diğer zamanlarda oluşan mide bulantısındada ayva yiyebilirsin.ayva bende çok işe yaradı.

slm kızlar nasılsınız??
selam ummahan d hoşgeldınn....bugun hepimiz pozitiffff,,sennden naberrdelikafadulden

hadı hayırlısı benımm teee nısanda,,ılk hafta,,3. ayımız işte beklıyozzzsositososito
yaa anneler hıssedr dıyolalar valla ben hıççç bışey hıssetmıyomm her ya bole oluyooo....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hb tatlım 5gün gecikti 5.gün geldi bişi yok anlıcan
:çok üzgünümff:çok üzgünüm:

hadi bakalım hayırlısı olur ınsallah canımcımmmşakkıdı

ceylancımm senden bişi isteyebilir miyimmm benim adımı şu anne kısmına yazıp yollarmısın tahtta adımı görmek istiyom :) ondan bide çıktı alicim yavruşuma günlük tutuyorum herşeyini saklıcam ilk test sonuçları tum ultrason göruntuleri bu da bu topicten hatıra kalsın istedim :)

özlemcim boşuna hem paramdan hemde vaktimden oldum sabah sabah moralim bozuldu oda cabası :çok üzgünüm:

Kızlar belirtim yok bugün relaxım yarın koca bir negatifi görünce moral verirsiniz

Kaynana olmak sanattır...
Genç bir çocuk heyecanla annesine gelir ve aşık olduğunu, evlenmek istedigini ve tanıştırmak istedigini söyler.
Ama sadece eglence olsun diye eve 3 kız getirecegini ve annesinin evleneceği kızı tahmin etmesini ister.
Ertesi gün 3 güzel kızla eve gelir.
Otururlar, bir süre sohbet ederler. Bir süre sonra çocuk heyecanla annesine sorar:
'- Tahmin ettin mi' diye.
Anne duraksamadan cevap verir:
'- Ortadaki kızıl saçlı.'
Oğlan hayretle annesine sorar: '- ınanılmaz, nasıl bildin?..'
Anne cevap verir:
'- Bir tek ondan hoşlanmadım...'

canım benim ne güzel bende günlük tutuyorum hatta dedelerinden teyze ve halalarından ...vs herkesten de bir kaç yazı aldım bebeğime hatıra kalsın büyüyünce okur diye ... allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…