hoşgeldin canıma.s.
kıslar napıyonusss ben işteyim hiç halim yok benim minik kuş akşam biras zorladı oo zor dönem yaklaşıyo galiba bulantılar falan yandım yaaa
sen desene ben beta testı ıstıyorum alla alla ya parasıyla degıl mı cok sınır olurum boyle seylere hamılelıgı ogrenmek ıcın sadece beta ya bakılır bu nası bı yer boyle neye bakmıslarhormon bakmıoruz dedi kız beta hcg deil dedi sadece varmı yokmu die bakıoruz dedi benimde kafam karıştı benim adet günüm yarın anlamadımki ??:çok üzgünüm:
hb...ozlem sen nerelerdesınn ne yaptın ya hıç goruşemedık...noldu şimdi sen 2. ayını mı beklıyosun..inş guzel haber alırsın canıma.s.
[/URL][/IMG]
slm kızlar nasılsınız??
kıslar napıyonusss ben işteyim hiç halim yok benim minik kuş akşam biras zorladı oo zor dönem yaklaşıyo galiba bulantılar falan yandım yaaa
selam ummahan d hoşgeldınn....bugun hepimiz pozitiffff,,sennden naberrdelikafaduldenslm kızlar nasılsınız??
sen desene ben beta testı ıstıyorum alla alla ya parasıyla degıl mı cok sınır olurum boyle seylere hamılelıgı ogrenmek ıcın sadece beta ya bakılır bu nası bı yer boyle neye bakmıslarklava:
buralardayım canım da senle pek karsılasamadık denk gelmedı... bu ıkıncı ay yarın adet gunum heycanla beklıyorus ıste:1ninca: senden nabeerr:1hug:
hb tatlım 5gün gecikti 5.gün geldi bişi yok anlıcan
:çok üzgünümhb tatlım 5gün gecikti 5.gün geldi bişi yok anlıcan
selam ummahan d hoşgeldınn....bugun hepimiz pozitiffff,,sennden naberrdelikafadulden
hadı hayırlısı benımm teee nısanda,,ılk hafta,,3. ayımız işte beklıyozzzsositososito
yaa anneler hıssedr dıyolalar valla ben hıççç bışey hıssetmıyomm her ya bole oluyooo....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
sen desene ben beta testı ıstıyorum alla alla ya parasıyla degıl mı cok sınır olurum boyle seylere hamılelıgı ogrenmek ıcın sadece beta ya bakılır bu nası bı yer boyle neye bakmıslarklava:
buralardayım canım da senle pek karsılasamadık denk gelmedı... bu ıkıncı ay yarın adet gunum heycanla beklıyorus ıste:1ninca: senden nabeerr:1hug:
hoşgeldin canımmmmm allah kolaylık versın vallaaakaydirigubbakcemile2
ceylancımm senden bişi isteyebilir miyimmm benim adımı şu anne kısmına yazıp yollarmısın tahtta adımı görmek istiyom :) ondan bide çıktı alicim yavruşuma günlük tutuyorum herşeyini saklıcam ilk test sonuçları tum ultrason göruntuleri bu da bu topicten hatıra kalsın istedim :)
özlemcim boşuna hem paramdan hemde vaktimden oldum sabah sabah moralim bozuldu oda cabası :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?