Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

hadi hadi sende kısa zamanda böle olcan içimden bi ses hamişsin diooooooo
ahh inşalah canım ağzından bal damlıyo vallaa Allah duysun kaydirigubbakcemile3:jeyyar:kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

bu kadar önyargılı olmaaaaaklava:

bu arada fıkra superr:lepi:

kızlar bende takmamaya karar vermiştim adet olmama yakın idrar yollarımda sorun için dr gittim dr rahim duvarın kalınlaşmış dedi bende beta istedi tabi bende çok umutlandım bişey gördükü istiyor dedim testi elime aldım değerler rakamsal olduğu için anlamadım ilk defa kan testi yaptırdım neyse test negatif çıktı benim normalde adetim hiç gecikmez o ay 20 gün gecikti ve dr tekrar gittim tekrar kan testi tabi testi negatifti adet söktürücü verdi oldum.bu ay dedim takmıcam olursa olur olmazsa olmaz dedim çaresiz değil ya tüp bebek yaptırırız diye düşündüm.tam yumurtlama günümde sağ kasımda ağrı dr sordum yumurtlamadan kaynaklanıyor dedi.ogünde ilşkiye girdik zaten salgıdanda anladım yumurlamadan olduğunu.takmıyorum ya güya sağ kasığımda adet yaklaşınca hafif sancı tam yumurtalıkların orda hafif sancı ama bunları ilk defa yaşıyorum tamam dedim bu ay oldu galiba göğüslerim hiç bu kadar sızlamamıştı ağzımda tat yok anlıcanız ama bu sabah adet olma belirtileri yaşıyorum olmadım henüz ama belim ağırıyor normalde belim ağırmazdı diyip yine umutlanıyorum yine ..sonra bir yazı okudum adet gecikmesi olunca rahim kendini hazırlıyormuş bidahaki ay hamile kalıyomuşsun dr.sordum böyle bir şey yok dedi.arkadaşlar uzun oldu ama demek istediğim daha önceleri bu kadar kendi vücudumuzu dinlemiyorduk belkide şimdi okuyup araştırıyoruz belirtileri psikolojik olarak kendimize çekiyoruz.Allah yardımcımız olsun bunu paylaşmak istedim sizlerle...

delikafadulden delikafadulden

Canım aynı olay benimde başıma geldim sanki küçük dilimi yutacak duruma gelmiştim aylar önce ve malesef hamile değildim..Bence herşey psikolojik..:1hug:

hg bozo cum
ceylan cerin tahminleri tutuyormuki :) kıss cerin gel buraya kaydirigubbakcemile söle ben ne zaman hamiş kalıcam kaydirigubbakcemile3

şimdi ben kesin bu aydan ümidimi kesiyimmi anlayamadımm offff :çok üzgünüm:[/QUOTE]

tabiiki de kesme ve kendıne dıkkat etmeye devam etttt:Saruboceq:

ayy kıslar bi yatak toplıyım dedim acayip yoruldum kalbim warya çıkıcak gibi atıyo içim daralıyo

hoşbulduk canım yarın cuma ya kesin çıkar hamiş belkide sen olursun
bılmem kı yarın acuba bı test yapsam mı=)
hg bozo cum
ceylan cerin tahminleri tutuyormuki :) kıss cerin gel buraya kaydirigubbakcemile söle ben ne zaman hamiş kalıcam kaydirigubbakcemile3

canım cerin bana dedı ıcımden bı ses hamılesın dıyor dıyee
bakalım tahmınlerı tutuyorsa ben hamıs olurum sonra baktırrsınız ne zaman hamiş kalcagnısaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba hamiş adayları nasılsınz...ceylaan bana cik cik annesinin karnına konmuş yazmışsın.
kız görmüyon mu arkadan senin civciv geliyor kaydirigubbakcemile3
bak bak diğerlerinide görüyomusun bunlarda diğer kızların cikciklerikaydirigubbakcemile3

bende aynısını yaşıorum yumoşun olduğu kasığımda ağrı war akıntım war biliorum çok erken test yaptım ben reglime 9 gün war idrarda çıkmas ama kendimi okadar kaptırmamam gerekiomuş bunu anladım işde

evet ceylan haklısın işte bunlarıda yaşayarak öğreniyoruz vardır bunda da hayır diyelimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…