Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

:asigim:

Evvettt görüyorum düşe kalka geliyorlar ne tatlılar dimi tutunmuşlar birbirine bak bak benim civciv en küçükleri tutun yavrumu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senağlama

Canım süper olmuş ya.
İnşallah o listede bende olurum.Ayın 13 ya da 15 inde adet olmam gerekiyordu,şu saat oldu daha regl olmadım,inşallah hamileyimdir.Yarın sabaha kadar beklemeyi düşünüyorum.
Belirtiler konusunda göğüslerim çok sızlıyor ve ağrı var.
Sizlerden yardım istiyorum,belirtiler konusunda.
:1rolleyes:

gncam başlayamaz hayır olamaz....Sevedail testler eline ulaştımı belki test bozuktur..

cerin cim adetim 5.gün geldi hayatım gecikmeli olarak adewtimin 4.günündeyim malesef bu ayda boşuz
ama takmıyorumm iyiyim süperim mutluyum işallah bebişimiz olursa dahada mutlu olucazz sositososito

Belirtilere hiç takılma bekleyenler listemizde var istersen oraya ekliyim seni canım Çünkü ilk gebeliklerde hiç belirti yaşanmayabilirmiş ilk örnek yarın ben olacağım kaydirigubbakcemile3 Bİ adet ol da tarihi yazarız ki inşallah hamilesindir test yaptırmadınmı

Evvettt görüyorum düşe kalka geliyorlar ne tatlılar dimi tutunmuşlar birbirine bak bak benim civciv en küçükleri tutun yavrumu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senağlama

ayy evet kız gördüm kaydirigubbakcemile5 ne kadar tatlılar :ecrin_bebek:

özlem yoooldu ya kaydirigubbakcemile3
adet günün bugünse yapsana idrar..bak benimki günümde çıkmıştı..

adet günüm yarın canımmm ben sımdı cıkıyorum kursa gıdıcem donerken eczaneden test alıcam yarın sabah ılk ıdrarımla bı denıycem bakalım ne olucaknaniknanik

kızlar yaa hamile kaldığım ayı düşünüp aklıma gelen en ufak bişeyi bile paylaşmaya çalışıyorum...ne bileyim belki yararı olur diye

hamile kaldığım ay ben kendime incir kürü eşimede keçiboynuzu kürü yapmıştım aynı anda.. ama 1 hafat içtik sonra üşendim hergün yapmaya bıraktım... o ay hamile kalmıştım.. bazen eşim de rbana bana içirdiğin şeylerden mi oldu acaba der.. aklıma geldi söyleyim dedim.. belki faydası olmuştur bilemiyorum

kızlar alah ıns gonlunuze gore verır bebeıslerınızı buyutursunuz bır omur onlarla olursunuz

gncam başlayamaz hayır olamaz....Sevedail testler eline ulaştımı belki test bozuktur..

yok canım gelmedi ben eczaneden aldım o marka değildi yani tuhaf bi ismi wardı çin malıydı sanırım.1. çizgi bile çıkmadıki testte.bence bizi aldığımız hormonlar şaşırtıo ama ceylan sanki sen bu ay hamiş olacakmışsın gibi gelio bana ya boşboş ümit vermek istemiom ama öle hissediom inşallahhh olurda :Saruboceq:

mrb arkadaslar bende aranızda yenıyım bende anne olmayı yenı dusunmeye basladım
ve adet olacagım gunden 1 hafta once falan beraber oldum esımle ve suan adet hala olmadım bır kac gun gecıktım acaba hamıle olabılırmıyım

sızce

Genç bir erkeğin dört kız arkadaşı vardı ve bir turlu hangisiyle evleneceğine karar veremiyordu. En sonunda doğru kararı verebilmek için bir test yapmaya karar verdi. Her birine 1000$ verdi ve bu parayı istediğiniz gibi harcayın dedi..
Birinci kız arkadaşı kendisine yeni elbiseler ve ayakkabılar aldı, kuaföre ve güzellik salonlarına gitti. Genç erkeğe geri geldiğinde söyle dedi:
- "Senin için en güzeli ben olmak istiyorum, çünkü seni seviyorum!"
İkinci kız arkadaşı ise genç erkeğin tuttuğu takımın iki kombine biletini, en sevdiği türden bir suru video CD ve bir ay yetecek bira ile geri geldi ve söyle dedi:
- "Bunlar senin için aldığım hediyeler, eminim seni mutlu edecektir, senin mutlu olmanla bende mutlu olacak."
Üçüncü kız arkadaşı ise bu parayla iyi bir yatırım yaptı ve kısa bir sure içersinde para kendini ikiye katladı ve bu parayida çeşitli yatırım alanlarında kullandı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:
- "Bana verdiğin parayı birlikte yaşayacağımız mutlu bir gelecek için çoğalttım, çünkü seni seviyorum!"
Dördüncü kız arkadaşı ise bu paranın bir kısmıyla bir suru kitap aldı, kalan kısmıyla ise fakirlere yemek dağıttı. Genç adama geri gelerek söyle dedi:
- "Verdiğin paranın bir kısmıyla sana layık olabilmek için bir suru kitap aldım diğer kısmıyla ise senin adına fakirlere yemek dağıttım."
Genç erkek dört kız arkadaşının yaptıklarından çok etkilenmişti. Karar vermek için arkadaşlarının verdiği cevaplar hakkında bir sure düşündü ..... düşündü........... düşündü.........Çok iyi düşündü... bu belki de hayatinin en önemli kararı olacaktı..... kolay bir karar değildi.... arkadaşlarının verdiği cevapları bir daha düşündü..... ve en iri göğüslü olanla evlenmeye karar verdi...

kıslar bi yatak topladım yoruldum kalbim yerinden çıkıcak gibi çarpmaya başladı içim sıkıldı bi anada

sen salla o testi yaa var bi anormallik belli dediklerinden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…