merhaba hamiş adayları nasılsınz...ceylaan bana cik cik annesinin karnına konmuş yazmışsın.
kız görmüyon mu arkadan senin civciv geliyor kaydirigubbakcemile3
bak bak diğerlerinide görüyomusun bunlarda diğer kızların cikciklerikaydirigubbakcemile3
ceylan((
başlıyo galba adet belirtilerim..... yumuşadı sanki altım ıslak ıslak
merhaba hamiş adayları nasılsınz...ceylaan bana cik cik annesinin karnına konmuş yazmışsın.
kız görmüyon mu arkadan senin civciv geliyor kaydirigubbakcemile3
bak bak diğerlerinide görüyomusun bunlarda diğer kızların cikciklerikaydirigubbakcemile3
:asigim:
Canım süper olmuş ya.
İnşallah o listede bende olurum.Ayın 13 ya da 15 inde adet olmam gerekiyordu,şu saat oldu daha regl olmadım,inşallah hamileyimdir.Yarın sabaha kadar beklemeyi düşünüyorum.
Belirtiler konusunda göğüslerim çok sızlıyor ve ağrı var.
Sizlerden yardım istiyorum,belirtiler konusunda.
:1rolleyes:
Evvettt görüyorum düşe kalka geliyorlar ne tatlılar dimi tutunmuşlar birbirine bak bak benim civciv en küçükleri tutun yavrumu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
senağlama
özlem yoooldu ya kaydirigubbakcemile3
adet günün bugünse yapsana idrar..bak benimki günümde çıkmıştı..
Cerin koydum zaten tahtta oturmuştun atlamadım yani önceden de kuşum..
gncam başlayamaz hayır olamaz....Sevedail testler eline ulaştımı belki test bozuktur..
gncam başlayamaz hayır olamaz....Sevedail testler eline ulaştımı belki test bozuktur..
yok canım gelmedi ben eczaneden aldım o marka değildi yani tuhaf bi ismi wardı çin malıydı sanırım.1. çizgi bile çıkmadıki testte.bence bizi aldığımız hormonlar şaşırtıo ama ceylan sanki sen bu ay hamiş olacakmışsın gibi gelio bana ya boşboş ümit vermek istemiom ama öle hissediom inşallahhh olurda :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?