mrb arkadaslar bende aranızda yenıyım bende anne olmayı yenı dusunmeye basladım
ve adet olacagım gunden 1 hafta once falan beraber oldum esımle ve suan adet hala olmadım bır kac gun gecıktım acaba hamıle olabılırmıyım
sızce
sen salla o testi yaa var bi anormallik belli dediklerinden...
O kadar merak ediyorumki bebeğim şuanda benimle mi yoksa yalnız mıyım..Adet yaklaştıkça çok sabırsızlanıyorum.Ama yüzümde çıkan sivilceler ve adet öncesi gerginliğim hevesimi söndürüyor nedense:1no2:
arkadaşlar merhaba öncelikle sanki bikaç belirti var gibi ama üzülmek istemediğim için hepsini psikolojik sayıyorum ama yine de size sormak istedim kasıklarımda hafif hafif ağrı oluyo ama az az hani tatlı tatlı derler ya öyle bide aç karnına midem biraz bulanıyo şimdi öyle yemeğine 12 buçuk gibi çıkıyorum ama biraz biraz yine bulanıyo sanki geçen aylardan farkı göğsümde ağrı hiç yok heray mutlaka göğsüm ağrırdı bu sefer yok göğüs ağırmadan Hamilelik olur mu? daha 5 gün var adete.... şimdiden teşekkürler kızlar....
yazdığım mesaj buydu arkadaşlar yinede öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhaba öncelikle sanki bikaç belirti var gibi ama üzülmek istemediğim için hepsini psikolojik sayıyorum ama yine de size sormak istedim kasıklarımda hafif hafif ağrı oluyo ama az az hani tatlı tatlı derler ya öyle bide aç karnına midem biraz bulanıyo şimdi öyle yemeğine 12 buçuk gibi çıkıyorum ama biraz biraz yine bulanıyo sanki geçen aylardan farkı göğsümde ağrı hiç yok heray mutlaka göğsüm ağrırdı bu sefer yok göğüs ağırmadan Hamilelik olur mu? daha 5 gün var adete.... şimdiden teşekkürler kızlar....
yazdığım mesaj buydu arkadaşlar yinede öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yavrum sana noluyaa yaa kaçıncıya aynı şeyi diyonkıslar kalbim yerinden çıkıcakmış gibi atıyo kalbim sıkışıyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?