Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

O kadar merak ediyorumki bebeğim şuanda benimle mi yoksa yalnız mıyım..Adet yaklaştıkça çok sabırsızlanıyorum.Ama yüzümde çıkan sivilceler ve adet öncesi gerginliğim hevesimi söndürüyor nedense:1no2:

tekrar merhaba kızlar size yazdığım mesaja neden cevap yazmadınız?:uhm: ben hamilelik belirtileri diye sadece size yazmıştım ama o kadar sayfa geçmiş kimse yazmamış senağlama küstüm size işte 3 sayfa geçmiş hiç kimse bişey söylememişsenağlamasenağlama

canım son adet tarıhın ayın kacıydı

sen salla o testi yaa var bi anormallik belli dediklerinden...

aslında ii oldu o testi yapmam canım çünkü çok kaptırmışım kendimi yok ya artık ben öle triplere girmeyeceğim!!!yani baksana bu ay kesin hamileyim diodum pehhh!!!

kıslarr kaçaarr ben.gelene kadar bı hamışş haberi gelsınn artıkımmmkaydirigubbakcemile
opuyorum

arkadaşlar merhaba öncelikle sanki bikaç belirti var gibi ama üzülmek istemediğim için hepsini psikolojik sayıyorum ama yine de size sormak istedim kasıklarımda hafif hafif ağrı oluyo ama az az hani tatlı tatlı derler ya öyle bide aç karnına midem biraz bulanıyo şimdi öyle yemeğine 12 buçuk gibi çıkıyorum ama biraz biraz yine bulanıyo sanki geçen aylardan farkı göğsümde ağrı hiç yok heray mutlaka göğsüm ağrırdı bu sefer yok göğüs ağırmadan Hamilelik olur mu? daha 5 gün var adete.... şimdiden teşekkürler kızlar....

yazdığım mesaj buydu arkadaşlar yinede öptüm hepinizikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Zaten yazmıyosunuz burda pek.Kendi arkadaşlarınıza yazıyosunuz cevap bende küstüm işte:dilcikar: daha da buraya gelmem:dilcikar:

canım beklemek ısdemıyosan salık ocagında kantestı yaptır gunum gecdı de ozaman yapıyolar benım gunume 3 gun vardı cıkdı merakedıyosan 5 gun kaldıysa gunune kan testı yaptır tatalım beklmesın

canım Allah gönlüne göre versin de ben hamileyim ve acaip sivilcem var :) bu ay adet dönemindeki gibi yani

canım bak inanki her ay bu belirtiler o kadar kafamıza takılıyorki sana tavsiyem adet günün geçince şüphelenip test yapmak.. çünkü hamilelik belirtisinin en kesin belirtisi budur canım..

hamilelik ve adet belirtisi tamamen aynı.. bak ben 3 aylık hamileyim hala bir belirtim yok tek belirtim adet kanamam olmaması..onun dışında hala bir değişiklik yok inanki..

yani hamilelik belirtisi tamam budur keisn hamilesin diyemeyiz.. yani olabilirde olmayabilirde tek kesin cevabı adet gününn gecikmesi verecektir canım..

umarım seninkiler hamilelik belirtileridir ve biran önce bebişine kavuşursun

gozdem olabilir hayatım ama olmayabilirde kendini kaptırmadan bekle
gögüselerde acıma her insana göre değişir bunu sorun yapma kendine dua et bekle heycan yapma hayırlısı olsun güzelim

canım normalde bu bahsettiklerin biliosun ki hamileleik belirtisi ama psikolojik olarakda yarata biliyoruz!!yani çok ümitlenme ama umudunuda yitirme çok merak ediosan dayanamıosan (ki ben öle yapardım ) kan testi yaptırr a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…