Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar çok sağolun canlarım benim aslında dediğiniz doğru en iyisi yarın falan kan testi yaptırayım sağlık ocağında iyi akıl verdiniz bana valla doğru neyse çok sağolunnnnn

canım Allah gönlüne göre versin de ben hamileyim ve acaip sivilcem var :) bu ay adet dönemindeki gibi yani

Sağ ol canım.adet belirtisi olarak düşünmüştüm.Zaten bütün belirtiler birbirine girdi:1no2:
Allah tamamına erdirsina.s.
Gozdem in yazdığı gibi benmde aynı adet öncesi olduğu gibi göğüslerim şişti ama hiiç acı sızı yok.Önceden şişkinlikle birlikte acı da olurdu.Bakalım artık beklemekten başka çare yok:çok üzgünüm:yerimseniben

bende vitamin eksiklii wardı bide ben son 2 dir kan werirken bayılıyorum kansızlıktanmı acaba

bak işte dedim yaa benimde var öle sıkıntılarım olabilir canım kansız kalmış olabilirsin kara üzüm ye bol bol en iyi o yükseltiyo kanı ben neler denedim ne tedaviler çok şükür 2 senede anca kendine geldi kanım

ben kaçıyorum kıslar.biraz uzanayım.kendinize iyi bakın.sayfayı açık bırakıcam belki sonra uğrarım.

suzaann benim yerimde yat uyu dinlennnnnnnn işteyim gözüm yatakta keşke bende evimde olsamm mışıl mışıl uyusammmmmmmmm

bende kaçar kıslar namaz kılıyım biraz dışarı çıkıyım hava alıyım kendime geliyim
hepimiz için dua edicem Allah inşllh duyar dualarımızı bebişlerimiz olur inşllh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…